- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Úgy hiszem lassan befejeződik a 800-as karrierem... nagyon szép forma, nagyon szép kijelző, de a támogatottság hiánya, az alkalmazások gyérsége, a bekorlátozott hangok és jelzések, a bluetoothos fájlküldés és fogadás hiánya, az egyenkinézet úgy tűnik mégsem nekem való...
-
agent_k
őstag
válasz ujskodas #15823 üzenetére
Én is hajlok az egyetértésre, de igazából az hogy korlátozott a csengőhang meg egy csomó minden egyrészt a fejlesztők rettentő szűklátókörűsége és a "majd én megmondom neked mi a jó" elvű viselkedése miatt van. Illetve az alkalmazások tárháza nem túlzottan széleskörű. A google play-hez nem is mérhető, mert ott a nagy része ingyen van, vagy ha nem akkor megvan a hely ahonnan le lehet tölteni. A WP-nél viszont erre esélyed sincs hekkelés nélkül. Nagyjából mindenért fizetned kell.
Viszont a másik oldalon az áll, hogy adott egy rettentő stabil platform, ami csak erőszakkal fagyasztható ki.. Úgy az egész felhasználói élmény nagyságrendekkel jobb, mint egy hasonló árkategóriájú androidos telefonnál. És itt a hasonló árkategóriát emelném ki!
Én munkára használom a telefont. Nem túlzottan érdekel, hogy a facebook meg egyéb "hasznos" dolgok szinkronizálnak-e vagy csak 15 perccel később kapom meg, hogy JulikaCicukaBabuka fingott és ezt megosztotta. Vibert nem használok. A zene lejátszás minősége nem érdekel túlzottan, mert arra ott a Sony lejátszóm. De a push email megy, a telefonálás tökéletes. A naptár megint csak nagyon hasznos. A telefon meg gyors. Videót és fotót csináltam már vele. Semmivel nem rosszabb vagy jobb, mint amit eddig láttam. És továbbra is a hasonló árkategórián van a hangsúly.
Nekem nagyon bevált ez a telefon. Mindenkinél az egyéni preferenciák döntenek.
-
agent_k
őstag
válasz Dhampir #15403 üzenetére
Meg derüljön ki az elején, hogy:
"Ja, majd' elfelejtettem, 0 forinttal hoztam el a boltból, de ne aggódj fizetem a részleteket, de most pénzre van szükségem azért adom el a telefont. Írhatunk papírt, hogy nem fogják letiltani a telót..."
Na ez a felejtős kategória szerintem. -
agent_k
őstag
válasz Nightfury91 #15341 üzenetére
menj fel az xda-ra, mert itt ilyet nem lehet és egyébként is hogy mered és minek vettél ilyen telefont... biztos, hogy lopni akarsz, ne lopjál.
---
nem teljesen jogos a felháborodásod...sőt[ Módosította: mukibuci ]
-
agent_k
őstag
-
agent_k
őstag
válasz mukibuci #15049 üzenetére
Mielőtt befejeznénk:
Nem akarok lopni semmit. Engem a fizetős és nem fizetős programok nem túlságosan érdekelnek. Időjárás, notesz, nokia programok vannak fenn, custom tile, ami feltétlen szükséges. Én nem játékra vettem a telefonomat, nincs is fenn egy se. Kinőttem már abból a korból.Viszont az már sokkal jobban érdekel, hogy devunlockolt telefonra rámegy az a program amivel egyedi csengőhangot tudok állítani hülye megkötések nélkül illetve egyedi jelzőhangokat állíthatok be.
Most már befejezhetjük, ha gondolod. -
agent_k
őstag
válasz trust007 #14953 üzenetére
Ha lehet olyan gyors androidod annyiért, mint a lumia 800 akkor azt vedd. Ha nem lehet akkor lumia.
Az ingyenes alkalmazások nem sok vizet zavarnak szerintem. De ki lehet mazsolázni belőlük ami érdekel. A jók mind fizetősek.
Alkalmazást külső forrásból nem tudsz telepíteni. Szóval a torrentáruházat el lehet felejteni nem úgy, mint az androidnál. Mass storage megy, de én nem használom, zenét nem hallgatok úgyhogy az állítólagos hangcsökkenés nem érint. Bluetooth van, de az sem használom.Cserébe viszont gyors a rendszer, stabil nem fagy, nem kell romot hekkelni, meg marháskodni. Bekapcsolod megy, szép, gyors, stabil.
-
agent_k
őstag
válasz Don't Panic #14910 üzenetére
old school vagy sem, de a skate, blade meg a satöbbi műanygurigataknyok után ez a sebesség oltára. Piedesztálra emelhetjük nyugodtan. Optimizált oprendszer van a vas felett ami igen jóvá teszi az egész felhasználói élményt.
Nyilván van hiányossága(egyedi csengőhang, üzenetjelző hang például), csak amikor androidon azért nem kapok meg egy smst-t mert az "mms.adroid.lib.x.dev.lib" leállt, akkor elgondolkozik az ember, hogy ez az a rendszer amit annyira szeret mindenki? -
agent_k
őstag
válasz kerimaci #14872 üzenetére
Amíg ki nem próbáltam ezt a naptáras témát, addig én is ezt vallottam, amit te. A fejemben elfér az infó. Amióta viszont az első fontosat beírtam, már a bevásárló lista is a naptárba megy. Csekk feladási határidő, fontosabb munkák leadási határideje, szülinapok. Teljesen rendben van én megszerettem.
Amikor megvettem a telót akkor ugye aksi üzemidőt számolgatott, plusz az aksi is alakult. Akkor volt 22óra - 1 nap az üzemidő. Most már 2 nap 10-15 órát ír amikor leveszem a töltőről. Nekem ez munka telefon szóval legalább 1-2 órát telefonálok 8-10 sms elmegy és állandó edge kapcsolat megy az emailek miatt. Úgy van beállítva, hogy amikor elem érkezik a hotmailra az a telón is azonnal ott van. Gondolom ez az a push amiről beszélnek a kollégák.
Skydrive fenn van. A mappákhoz külön hozzáférési jogokat állíthatsz be. Nekem is csak 1 nyilvános.
Hang: netes rádiót hallgattam a konyhában tegnap és rendesen le kellett halkítanom, mert hangosnak találtam, pedig fenn van mind a 4 frissítés.
Rom: A kezét letörném, aki a specifikációt aláírta. Miszerint ne lehessen saját üzenetjelző meg email jelző hangot rátenni a telóra. Nekem tényleg semmi más nem hiányzik belőle. Mondjuk csak ezért én sem romolnék, de nagyon jó lenne rá valami megoldást taláni. Interop unlock meg custom rom nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
agent_k
őstag
válasz RohamDroid #14712 üzenetére
Ami jó a youtubon az jó lesz a telefonon is.
-
agent_k
őstag
válasz Pttypang #14319 üzenetére
Igen. Az e66 után kissé nehéz megszokni. Annak elég volt 3-4 naponkéni töltés is. Esetleg előbb ha eszembe jut.
Bár a 7.8-cal nem kicsit lett jobb az aksi üzemideje.Más:
Setting Tile pro-t ismeritek? Tegnap találtam.
Még egy hasonló okos kis alkalmazás kellene arra, ha sms-t kapok játsszon le egy általam választott rövid kis hangot, a gyárit meg "nincs"-re változtatnám és teljes is lenne az élet.[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
válasz SuperMario #14255 üzenetére
Valóban 4x2... droidon volt ilyen témám aztán ott máshogy hívta...
Kénytelen leszek írni néhány programot magamnak...
Óh bárcsak tudnék -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem az ismert 3 lépésben 7.8-ra. Bár előtte 2 napig nem sikerült, de ez most mindegy is.
Halkulást nem vettem észre... A választható szinektől nem vagyok hanyattesve. A pávakék még mindig nyerő.Viszont van egy kérdésem:
Hol vagy hogy lehet azt megadni, hogy a csempe milyen helyet foglaljon el? Eddig az 1x1 (kis négyzet) meg a 2x2 (nagy négyzet) ment. Úgy néztem, hogy a 8x2 (téglalap) csak a kontaktoknál sikerült eddig, meg a Zune alkalmasánál.
Mintha nem ismerné fel a többi csempe, hogy lenne helye, hogy nagyobb legyen. Függőleges téglalapot pedig egyáltalán nem sikerült csinálni még ha lett is volna hozzá hely.
Töröljek le minden csempét és kezdjem el a téglalaposokat előre venni, vagy vegyek androidot ha ennyire custom képernyőt akarok?A piactér kínálata androidhoz képest szinte gyomorforgatóan kevés. Szinte mindenki pénzt akar a munkájáért, nem is értem
-
agent_k
őstag
válasz Gabesz77 #3597 üzenetére
Azért jöttem ide, hogy tanácsot véleményt kérjek. Beszélgetést folytassunk. Nem azt szeretném olvasni, hogy ki hogy sz*rja le, hogy mit veszek....
Az hogy kinek probléma még a bluetooth meg egyebek érdemes lenne lefuttatnod egy google keresést angol nyelven a fájl küldést, meg a mass storage-t illetően. Lesz egy pár találat... Az hogy ebben a topicban senki másnak nem probléma nyilvánvaló hiszen itt csak nekem nincs ilyen telefonom.Az androidos ötletet köszi, de ezt a projectet egyelőre felfüggesztem. Megnézzük mit hoznak ki mennyiben befolyásolják a vevők igényei a fejlesztést. Bár valószínű semmenyire, mert így teremtettek piacot a tableteknek is.
[ Szerkesztve ]
-
agent_k
őstag
válasz Urban Terror #3583 üzenetére
Értem, hogy mit szeretnél mondani, de kicsit sántít a példa, mert egy autóba rendelhetsz kiegészítőket nyilván felárral de rendelhetsz. Ezért írtam, hogy ha a 3d kijelző, meg a holografikus megjelenítő és azok amiket felsoroltam között kell választani és ez az árban is látszódik akkor rendben. De itt alap dolgok nincsenek meg amik egy 5 éves telefonban megvannak.
Nem akarok vitázni veletek,csak azért mert ti letettétek a voksot a drága de korlátozásokkal teli telefonra. Mint az Iphonosok. Nincs ezzel semmi baj. Ha nincs valami egy telefonban meg fogja magyarázni mindenki, hogy miért nem kell az és ő neki nincs rá szüksége. Ez természetes. Én sem mondom a bmw-re, hogy miért nem kellett volna azt vennem, vagy az i7-es procis laptopomra, hogy de minek nekem i7 hiszen nem konvertálok videot. Csak se a bmw-mnek, se az laptopomnak nincs hátrányossága. Ami mégis lenne esetleg az pénzért megoldható. Ennél a telónál nem így van. Így teljes a hasonlatod.
Megvárom a 900-at és meglátjuk mi lesz. Legalább ha a mass storage, bluetooth, sms csengőhangon változtatnak akkor nyerő lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
agent_k
őstag
válasz kecsi76 #3569 üzenetére
Csak röviden:
- saját csengőhang csak 1 Mb 40s
- nincs saját sms jelző hang beállítási lehetőség
- aksi nem cserélhető
- bluetoothon nem küldhető fájl a telefonra és nem is fogadható
- hívó fél nevét nem mondja ki, mint pl a mostani e66-om. A telefon nyelvének angolra állításával ez megoldható.
- kikapcsolva nem ébreszt.
- készenlétben lecsatlakozik a wifiről ha jól emlékszem (erre nem pontosan emlékszem)és ezt úgy tudom, hogy még nem is volt a kezemben csak 15 percet. Úgy döntöttem, hogy mégsem veszem meg. Nem szeretnék visszafelé fejlődni. A kinézetéért megveszek, eszméletlen szép, de ezzel ki is merült a pozitivumok sora a számomra. Azt mondják mérlegelni kell, hogy mire van szükség a telefonban. 100 forintért elvárható, hogy a telefon legalább az alap dolgokat tudja. Ha az lenne a választék, hogy legyen-e 3d-s kijelző vagy vezérelje-e a kávéfőzőmet akkor azt mondom tudok választani, de ezek a dolgok amiket felírtam tényleg alap dolgok.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Ma megnyomkodtam egy ilyet a boltban. Mondom megnézem a vezess-t. Erre azt írta ki, hogy online kapcsolat szükséges a művelethez. Nem tud navigálni a teló ha nincs mobilneten, vagy maga az alkalmazást akarta letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád