Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
válasz Víz Elek #19226 üzenetére
nem akarnak írni a többiek, de majd én
nekem ezek vannak rajta most:
accuweather
bird sounds - madárhang katalógus
clearnote - baromi jó kis feljegyzés/listakészítő szuperegyszerű felülettel
connectivity shortcuts - hogy könnyebb legyen kapcsolgatni a wifit bluetoothszt stb
endomondo
flashlight xt - zseblámpa normális ikonnal
fuse - szép hírolvasó
IM+ - google talkhoz és skypehoz használom
Metrotube - youtubehoz
Mini recorder (free) - diktafon szuperegyszerű felülettel
Password safe - jelszavak elmentéséhez
Pc remote - számítógép wifin keresztüli irányításához
photobeamer
tomato - munkaidő/pihenőidő méréséhez szuperegyszerű felülettel
toshl finance - kiadások számontartásához
whatsapp - chatamiket kiemeltem, szinte midnen nap használom, és az IM+on kívül bátran tudom ajánlani. Sajnos az im+ is megbízhatatlan WP7en, de nem találtam jobbat.
Van/volt még pár játék is, fizetős és ingyenes is, de azokat majd kiválasztod te.
-
DaveHutt
őstag
válasz Víz Elek #19232 üzenetére
Ilyenkor még a következőket tudod csinálni:
Megnézed Facebookban az Alkalmazás beállítások között, hogy a Microsoft alkalmazás megkapott-e minden jogot.
Kijelentkezel a telefonon, majd visszateszed elérhetőbe, és scaneltetsz az Üzenetek füllel jobbra lapozva, hogy látja-e az elérhető ismerőseid. Felül azt kell látnod, hogy "Bejelentkezve (Elérhető)".Ha ezek után sem, akkor távolítsd el a telefonodból a Facebook accountot, facebookon a Microsoft alkalmazást, és állítsd be újra. Általában nekem, ha hülyül, ezzel az utóbbival szoktak megjönni.
Más facebookot kezelő alkalmazás van fenn a telefonon? Nekem néha bezavar a JDB for facebook app.Hátha ezek segítenek.
-
DaveHutt
őstag
válasz Víz Elek #19230 üzenetére
Beállításokban Email+fiókok menüben add hozzá a facebook fiókod. Utána böngészőben belépsz az account.live.com oldalra, Engedélyek menü balra, Más fiókok kezelése gomb, és itt láthatod, hogy a Facebook account már csatlakoztatva van. Itt a Szerkesztés fülon kipipálsz mindent.
Ezek után a telefonban bemész az Üzenetekbe/Beállítások/Facebook alapú csevegés csúszkát ON-ra állítod. Visszalépsz és bejelentkezel elérhetőre.
[ Szerkesztve ]
-
zsírsámán
senior tag
válasz Víz Elek #19227 üzenetére
Szerintem mindenkinek a saját döntése, hogy milyen appra van szüksége. Nézz körül a store-ban, hogy mik vannak, esetleg a nokia collection-ben is, ott is találhatsz hasznos dolgokat. Wifi le fog kapcsolni ha nem használod, viszont a mobilnet nem. Sikerült hozzáadnod a beállításokban a fb fiókod, vagy csak a sima fb app nem jelzi az értesítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest