Új hozzászólás Aktív témák
-
ujskodas
tag
válasz agent_k #15830 üzenetére
Egy régebbi kérdésemben pont arra voltam kíváncsi, hogy ezekre, amikre Te is használod megfelel-e. Tehát igen. Telefonálni lehet vele, e-mailt fogadjon, küldjön. Ébresszen, (majd megbarátkozom azzal, hogy ne kapcsoljam ki) lehessen vele szükség esetén fotózni. (amire tükörreflexes canon-t használok) Be lehessen írni a naptárjában szülinapokat, stb., és azt időben jelezze.
Csengőhangnak még mindig az ős Nokiás "ring-ring"-et használok, semmi másra nem reagál a fülem, annyira megszoktam. Telefonról-telefonra hordozm ezt a csengőhangot. Ja, és kommunikáljon a bluetooth-os headsettel, hogy ne büntessen meg a rendőr kézben tartott telózás miatt.[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Lall
veterán
válasz agent_k #15065 üzenetére
Mikor megvasaroltad a keszuleket gondolom tisztaban voltal vele, hogy ezeket nem tudja, szoval kerdes sincs nem, hogy a valasz varat magara. De, mint irtak erre van az xda.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
kerimaci
csendes tag
válasz agent_k #14888 üzenetére
A naptárat én is használom, csak nem szinkronizálom a netes acc-al. Sőt két nagyon jó notes appot is találtam, úgyhogy teljesen meg vagyok a telóval elégedve. Amit említettél, én is észrevettem, hogy az üzemidő van hogy több mint 2 nap és ez szuper, mondjuk nálam be van kapcsolva a takarékos üzemmód . Az egyedi jelzőhangok nekem is hiányoznak de túlélem, legalább vannak egyedi csengőhangok.
Kérdés Lumia tulajokhoz:
1. Miért van az, hogy beállítottam mass storagenek is a telót, királyul látom a mappákat tudok másolni is, de nem mindig jeleníti meg a mappákat ha belépek a telóba? (teló csatlakoztatva, zune nem fut - mert tapasztalataim szerint akkor nem jeleníti meg)Köszi a válaszokat előre is
-
Don't Panic
senior tag
válasz agent_k #14912 üzenetére
nem mondtam h sebességgel baj lenne csak a HV nem mai csirke de ezzel nincs is baj hiszen szuperül teszi a dolgát. droidom nem volt de lehet később még lesz! (HTC ONE SGS4) BBz10. wp.8 hoz nem ragaszkodom , kicsit hiányolom a szabadabb zenei "mozgást" "és elég fosul szól" Zune sem lenne rossz de semmiképpen sem nevezném jónak a mass storage hiány... ezért mondtam h erősen legalábbis nekem kompromisszumos a rendszer.
És nálam igen is fagy ha zenélek tegnap előtt is megnyotom h na akkor hadd szóljon a muzsika meg is akadt... HARD RESET kellett mert megállt a tudomány. De ez sem gond! újra indultunk.[ Szerkesztve ]
-
SuperMario
tag
válasz agent_k #14251 üzenetére
4x2 az Egyébként ahogy írták, nem mindegyik app tudja, a facebook például igen - én azt használom élőben -, meg a Képek is ugye, lassan majd gondolom jönnek a frissítések. Szóval próbálgasd, hogy melyik engedi és akkor aszerint rendezd át. Ha függőleges téglalapot is szeretnél, akkor droid
Amúgy szerintem azért el lehet lenni a marketplace-szel is, de én még nem tettem fel minden appot
-
Gabesz77
senior tag
válasz agent_k #3599 üzenetére
A lesz... hsz-t nem én írtam neked.
Ha pihenteted a projektet, akkor várj a Wp8-as hírekre, ott azért lesz változás, bár nem hiszem, hogy minden általad írt tulajdonság megvalósul. Ha pedig mégis android, akkor érdemes olvasni a Htc One X-ről, Sony Xperia S-ről, esetleg a Galaxy Nexus-ról.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
kecsi76
tag
válasz agent_k #3599 üzenetére
Én sem ugy értettem, csak ha már ír valaki, akkor legalább próbáld meg megérteni, amit ír.
Tehát:
-40 mp nél több csengőhang.. Minek? 30mp után hangposta álltalában..
-A csengőhangok beállítását orvosolni fogják
-Blu-- csak androidon műxik még, de hamarosan azokon sem (nem a rootolt telokra gondolok)
De ha képet akarsz elküldeni ott a sky, vagy egyenesen a facre, vagy ahová szeretnéd
-Akksi cserélhetőség, most sem tudom minek?
- Kikapcsolva már egyik sem ébreszt...Én andoriodot nem vennék, az akadás a halálom, és ne mondja senki, hogy nem így van, mert máris írok 3 fajta telót példának, ebből az árfekvésből..
[ Szerkesztve ]
-
-
Gabesz77
senior tag
válasz agent_k #3591 üzenetére
Nézz körül a hasonló árfekvésű androidos készülékek között, ott jóval kevesebb a korlát. Ébresztés ott sincs kikapcsolt állapotban, erről le kell mondani sajnos. Bt fájlküldés, mass storage, full mp3, saját sms hang beállítás van. Az árnyékos oldala a laggolás, ami még a legújabb készülékeken is megvan.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
kecsi76
tag
Nem akarunk rábeszélni semmire... segíteni akartunk a döntésben. Én spec pont lesz.. hogy mit veszel. De sajnos tovább kell lépned a technikai részleteken.. Egy valami lemaradt, a blu küldés.. Nem engedi egyik gyártó sem, hogy fájlokat küldözgess, sajnos ez van. Én azért vagyok ilyen, mert 1 évig kerestem, vártam telefonra, és ezt választottam, de nem bántam meg. Nehéz szülés volt, de jól döntöttem. Egyébként amiket ide leírtál egyik sem probléma senkinek, csak neked.
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Tökéletesen igazad van. Ami a példám veleje, hogy rendelhetsz te akármit a bmw-be, az soha nem lesz ferrari. Mert nem lesz benne versenymotor, verseny vezérléssel, verseny futóművel és váltóval. Baromi messze van tőle még akkor is, ha a bmw marketing arról szól, hogy te egy versenyautóban ülsz. Nem, csak simán átbaszod magad.
-
kecsi76
tag
válasz agent_k #3580 üzenetére
Hát akkor nem fogsz sajna találni magadnak telót.. Az android sem ébreszt, a szifon sem, repülő üzemmódra kapcsolod, és megoldva.. az sms csengőhangokon változtatnak. Az akksit minek cserélni?? A szifonban sem lehet egyébként... A multkor láttam egy Sii est nagyobb akksival, atyaég hogy nézett ki.... ) A 40 mp az meg tányleg elég, annyi idő alatt lefől egy kávé
-
Urban Terror
tag
válasz agent_k #3573 üzenetére
Figyelj, ez a valamit valamiért kategória.
Mikor eljutsz oda, hogy megengedhetsz magadnak egy mercedest, akkor lemondasz arról, hogy magadnak cseréld az olajat, vagy hobbiból bütyköld. Ne akard szerelni, arra való, hogy beülj, élvezd, hogy a segged télen nyáron 23C°-on tartja és hangtalanul mész vele 200-al. De ne akard megpiszkálni a motorját, ez egy mercedes, ne akarj belőle ferrarit csinálni, ez nem erről szól. Csak a marketing hazudja azt, hogy egyben lehet ferrarid és mercedesed is, de ilyen nincs, felejtsd el. Alapoktól kezdve két külön elképzelés.
Ez a wp rendszer tele van kötöttségekkel azért, hogy amit nyújtani képes, azt 100%-ban 0-24-ben nyújtani tudja. 160 utazó masszázs fotelben, ez a merci. 300, hihetetlen tapadás, de szétrázza a segged, ez a Ferka. Az android azt hazudja, hogy mind a kettőt tudja, de valljuk be, egyikben sem etalon.Nem értek hozzá, de az android valamiféle java alapú programozás, nem olyan hardverspecifikus, mint a wp, vagy az ios, azaz sohasem lesz annyira jó az optimalizációja. Tehát tényleg minden szarra jó lesz, de soha nem lesz tökéletes szoftver/hardver harmónia.
-
tylerddd
veterán
Van igazság abban amit mondasz, de nem nevezném visszafejlődésnek!
DE
- 40mp-ig csörgetni valakit elég sok idő szerintem, tehát hallgatni, h kicsöng. Gondolom téged se 4:36mp-ig csörgetnek, ami a kedvenc dalod játszási ideje
- SMS: szerintem teljesen korrektek a jelzőhangok, de ezen tuti változtatnak majd
- szerviz cserélheti az akksit vagy akár te is, de nem tudom, h miért tennéd???
- BT: érdekes dolog, én 1 évben egyszer küldenék valamit, nekem abszolút nem hiányzik, pedig először engem is zavart
- ezt a funkciót én soha nem használtam, főleg, h személyenként lehet csenghangot beállítani, nem beszélve arról, h szerintem szörnyen gagyi, h megy a jó kis csengőhang, amiért fentebb reklamáltál, erre benyögi a géphang, h FERI
- kikapcsolva sem az android, sem az iOS, sem a WP7 nem ébreszt tudtommal, Blackberryket nem tudom
- na a wifit én se értem, főleg, h a mail frissítést lehet negyed órára is állítani!Nem tudom, h mióta van E66-d, de azóta változtak kicsit a dolgok! Nem megsérteni akarlak ezzel, de ezek a mai rendszerek máshogy működnek a Symbianhoz képest!
A fenti dolgok amúgy apróságok, amik megszokhatóak. Amilyen fenntartásaim voltak ezekkel kapcsolatban, annyira tojok most rá. Jó, mondjuk az én igényeim is változtak, mióta mobilozok. De pl. a nagyon fapados hívásnapló nekem se szimpatikus, apám 20k-s Nokiája többet tud ezen a téren. De készül az app a Nokia részéről!
Gondold át még a dolgot, mert zseniális cucc a 800-as, és olvass el pár leírást, tesztet a WP7-ről, de akár az androidról is, nehogy meglepetés érjen!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
neooen
aktív tag
Az akksi gondolom, hogy cserélhető, csak szervízben (legalább is remélem).
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.