- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
válasz giroud199 #20884 üzenetére
Szia! Én használom,de nem szinkronizálja magát,nem tudok bejelentkezni a windows liveba és szerintem emiatt nem lehet letölteni sem Telefonálni lehet vele,be tudom írkálni a számokat de idegesít hogy semmit nem tudok rá letölteni. Így még egy rohadt zenét se tudok rá tenni. Van valami ötleted? Kint használom második telefonként,nagyon szeretem!
-
giroud199
senior tag
Sajnálattal látom, hogy bár a market üzemel, semmit nem lehet letulteni és sok oldal a bongeszoben sem jelenik meg normálisan
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
giroud199
senior tag
Valaki még használ 800ast? 6éve szerettem, úgy újra beszereztem egyet, hiányzik ez a formailag
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20879 üzenetére
Egyreszt nincs, masreszt ettol nem lesz veszelyben a fiokod. Ettol meg ugyanugy kapsz ertesitest, ha valami indokolatlan helyrol probalnak belepni, biztonsag szempontjabol az a kritikus, amin nem ez a beallitas fog valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz rossitibi #20877 üzenetére
Engedelyezd a nem biztonsagos alkalmazasok hozzafereset a Google fiokod biztonsagi beallitasainal weben. Azzal van baja, hogy hivatalosan a Google mar nem tamogatja a WP7-es mail kliens altal hasznalt csatlakozasi megoldast, igy nem biztonsagos alkalmazasnak minositi.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
rossitibi
tag
válasz rossitibi #20875 üzenetére
Megvan a megoldás,ha másnak is van hasonló problémája!
Nem tudom hány nap kínlódás meg fórumozgatás után...A fiók hozzáadásánál ne a google fiókot válaszd hanem a más fiókot! Oda ugyanúgy írd be az adatokat és ennyi.
A probléma szövege ez volt: "Helytelenek a Google-fiók adatai."
"Frissítse a fiók (imap.gmail.com:993:1) adatait, és koppintson a Mentés gombra."
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Elküldtem függetlenítei a telót ezért csináltam egy gyári visszaállítást és mindent töröltem róla. Most pakolgatom vissza a dolgokat,de megakadtam! Nem tudok gmail-fiókot létrehozni,mert nem fogadja el a jelszavam.A gépre folyamatosan küldözgeti hogy valaki megpróbált bejelentkezni egy nem biztonságos alkalmazásból.A telón meg jelszó beírás után azt írja hibás.Jelszavam jó! Mit csináljak vele szerintetek? -
McCoy20
tag
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy 800-as Lumián mik a hozzáférési pont paraméterei a Telekomnál?
Hiába engedélyezem az adatkapcsolatot, nem megy a net, pedig egy 500MB-os csomagom van.
(Korábban a Telenor féle net simán ment.)
Előre is thx -
megaram
tag
Munkatársamé koszos de sokkal hangosabb!
-
törölt tag
válasz gmark86 #20862 üzenetére
azért ez érdekes... mi lehetett az ok.... mert, hogy a youtube (google) csinált valamit az hótzihher nemhiszem hogy a MS távolról blokkolna ősrégi WP-s telókat.... legalábbi remélem... bár a facebook chat hub-ot is direkt elcseszték, pedig az nagy királyság volt amíg működött..
-
gmark86
tag
válasz #16695808 #20858 üzenetére
Most néztem meg (letöltésnél nem is néztem, hogy kettő is van). Nagy különbséget nem fedeztem fel, a méretük kb ugyanakkora, viszont a HD egy évvel később jelent meg, illetve több és jobb értékelést kapott. Viszont streamelést egyik sem tesz lehetővé. A HD verzió kilépésnél feldob egy reklámot, a Pro nem. Mindkettő ugyanazokat az ajánlott videókat hozza fel. Érdekes. Ezek alapján a Pro jobb szerintem, hamarabb ki tudsz lépni, nem kell külön mégsét nyomogatni.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
törölt tag
-
gmark86
tag
válasz Játékos #20855 üzenetére
Tube Pro - Best Client alkalmazás. Le kell először töltened a megnézni kívánt videót, és utána tudod csak lejátszani, én sem találtam rá eddig más megoldást. 710-en és 800-on sem működik, újratelepítés és másik böngészőből sem. Gondolom Youtube-ék variálhattak valamit.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Az anyósom nyaggat ezzel a csodálatos készülékkel, hogy a Youtube nem működik neki rajta, mert azt mondja, hogy nem lejátszható ez a file a telefonon. Írja ezt olyanra is, amit ezelőtt megnézett rajta. Állítása szerint a Youtube kliensben, a címmezőben van egy lakat, és amióta az ott van, azóta jelentkezik a probléma.
Hogyan tudnánk segíteni a vénylánynak?
Előre is köszönöm!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
törölt tag
Talált valaki megoldást a zenehalgatas+net fagyasokra. Nekem mar kb 15perc utan csinalja, es utana mar vagy 5percenkent mi a megoldás? Masik zenelejatszó?
-
atiko333
csendes tag
2,5 év használat után lecseréltem szivem szerint megtartottam volna de mivel szolgáltatót is váltottam így másik készülék után néztem. Nagyon megszerettem ezt a kis telefont massziv és még mindig jól néz ki, pályafutása alatt semmi baja sem volt most is bekapcsolgatom néha meg elraktam tartalék telefonnak.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Ja értem......
Hát lehet hogy néhány száz után már unni fogom a szövegek másolását...[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
MODERÁTOR
válasz Ceftriaxone #20845 üzenetére
nálam megjelenik a jegyzetfüzet a linkre kattintva
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
rwu
tag
-
MODERÁTOR
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem : az SMS-eket le lehet menteni valami módon egy Lumia 800-ról?[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Nundee K.
tag
válasz #16695808 #20841 üzenetére
Én a linken szereplő helyről vettem kb. fél éve.
Több topic-ban is dicsérik és én sem csalódtam benne, minőségi termék.
Műszerrel nem mértem, de hozza a névleges kapacitását.
Az ára változó a gyenge forintárfolyam miatt, de 5 ezernél szerintem ne fizess többet érte.
Jelenleg egy 3100 mAh-s teleppel felvértezett telót használok és 3x feltölti kényelmesen.[ Szerkesztve ]
-
Nundee K.
tag
válasz #16695808 #20839 üzenetére
Szia!
Én ilyet használok és bevált:
[Xiaomi Power bank10400mAh] -
törölt tag
lumia 800-amhoz keresek utazó töltőt (power bank) másnéven vészöltőt, milyet érdemes nézni és nektek mi vált be? a válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Norbi21
senior tag
válasz 2thletme2day #20836 üzenetére
Szia!
Majd nézzétek meg a kijelző felső részét, hogy esetleg kijjebb van-e a szintje mint a háznak. Nekem ez a jelenség van, magától egy fél centire simán ki tud jönni, nem tudom van-e köze az érzékelőhöz, de gondolom igen. Az általad említett módszerrel tudom én is lerakni a hívást.
-
zombinyul
addikt
válasz Pttypang #20819 üzenetére
Ez igy nem igaz. Minden Qualcommos telefon tud kikapcsolva toltodni, ami nem WP-t futtat. Ez egy WP-s sajatossag, amit a 8-nal se valtoztattak meg.
Sputnyik123: kozelsegerzekelo baj lesz ott.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
2thletme2day
őstag
válasz mukibuci #20835 üzenetére
1 percre van állítva a képernyőzár. De ez abban a pillanatban amint elkezd tárcsázni elsötétíti a kijelzőt.
Menet közben sikerült leellenőrizni a közelség érzékelőt. Ha úgy kell működnie a proximity tesztnél, hogyha nincs semmi az érzékelőnél akkor azt írja detected, ha ott van az ujjam azt érzékeli, hogy not detected akkor jól működik. (bár ez így egy kicsit fura szerintem)
-
MODERÁTOR
válasz 2thletme2day #20834 üzenetére
képernyőzár ideje legyen legalább 1 perc - ha jól rémlik még
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
2thletme2day
őstag
Hali.
Anyának van egy Nokia Lumia 800-as telefonja. Majdnem tökéletesen működik, de mostanság olyan hibát produkál, hogy ha valakit felhív, akkor teljesen elsötétedik a kijelző, így nem tudja megszakítani a hívást. Ha megnyomja kicsit a kijelzőt, akkor visszajön a kép és akkor meg tudja szakítani a hívást. Ez valami hardveres hiba lehet vagy esetleg valami szoftveres bug? Ezen kívül tökéletesen működik a kijelző, azért gondlom, hogy nem valami hardveres baja lehet.. Maximum még a közelségérzékelőre tudok gondolni. Itthon le tudom tesztelni valahogy, hogy jól működik-e? Van a windows phone-nak is szervíz funkciója ahol ezt meg lehetne nézni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy Lumia 800-as teló WP 7.5-ös rendszerrel ha minden igaz. Ehhez szeretnék egy olyasmit hogy a telóról lementeném az SMS-et, többit már megoldottam viszont erre bármivel próbálkoztam kudarcba fulladtam:
- Wp7 Easy Backup : ezt leszedtem,majd próbáltam lementeni hibára futottam (Valszeg Windows 8.1 miatt)
-WPV XAP Deployer 2.0 (itt próbáltam illetve próbáltam feltenni az SMS Backup APP-ot de nem sikerült mert hibára futottam)Bajom az Windows 8.1 alatt nem igazán találtam olyan programot amivel ezt meg tudtam volna csinálni, viszont bármi ,,hackelt" megoldást ajánlattok csak működjön mert jó lenne 2-3 év SMS termését lementeni.
Sajnos/ nem sajnos Microsoft/Lumia 640-re váltottam ami WP 8.1-es és határtalan olyan app van ami a már lementett SMS üzeneteket vissza tudja állítani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
PHenis
senior tag
válasz Pttypang #20827 üzenetére
Nem a bekapcsológomb a baja, nincs beragadva.
Feltettem a nokia care suite progit:
Hangerő fel nyomvatartása közben rádugoma a gépre, akkor a multi software updater ezt mondja a telefonról:
Not supported product identified Product in flash mode Nokia DLOADÖtlet
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
válasz Pttypang #20827 üzenetére
Beragadt gomb Hát őőő szerintem nem. Ha benyomom akkor kattan "érzem" hogy benyomtam. Ha egyfolytában nyomódna, akkor így viselkedne? Mert akkor szétkapom. Mondjuk egybevágna azzal amit mondtak, hogy szabályosan kapcsolt ki (visszlát) és azóta nem jó. De jó lenne ha igazad lenne, ezt megnézem ha hazaértem!
Tegnap este már nem fordítottam rá sok energiát, nem néztem az eszközkezelőt, csak annyit, hogy nem jön "új hardver" buborék.
Ehhez a cucchoz tudsz linket dobni, mert letöltöttem valami nokia care-t amit itt olvastam, de szerintem ez frissebb verzió, nem igazodok el a leírás alapján. Főleg, hogy a képek már nincsennek meg.
-
PHenis
senior tag
Tehát töltőn van, nokia felirat odafagyva. Lenyomom a 3 gombot egyszerre és nyomva tartom. Kb 4 mp után eltűnik a kép és úgy is marad. Akármeddig tartom nyomva nem történik onnantól semmi. Ha felengedem, akkor kis idő múlva rezzen és nokia felirat odafagy.
Én rontom el, vagy hol a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
PHenis
senior tag
Próbálkoztam ezzel:
"Switch the phone off.
Press and hold the Volume Down, Power and Camera buttons at the same time.
When the phone vibrates release the Power button but keep the Camera and Volume Down buttons held for a further five seconds."Nem jött össze, bár igazából az első pontnál elakadtam. Ugyanis nem tudom kikapcsolni mert mindig visszakapcsol.
-
rwu
tag
válasz PHenis #20815 üzenetére
Igen, 800-as.
Rakd töltőre. Ha teljesen lemerült, egy piros aksi lesz a képernyőn, de megfelelő töltöttség esetén bekapcsol magától, mert a wp-k (legalábbis a 7.x) nem tölt kikapcsolt állapotban.
Ha nem kapcsol be magától x időn belül, akkor más baja van.
Írd meg h mi lett vele légyszi.S22U*hondacivic*
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
van egy (feltehetőleg) ilyen telefonom ami egyszer csak kikapcsolt (szabályosan elköszönt) és azóta a nokia feliratnál nem jut tovább bootoláskor. Hogy lehetne feléleszteni? Van billentyűkombináció, vagy lehet flash-elni?Azért írtam, hogy feltehetőleg, mert ismerős apjáé és nem tudták megmondani, hogy milyen. Az aljára az van írva, hogy C0168 és a google alapján 800-asnak saccoltam.
Tudtok segíteni?
-
Antraxon
csendes tag
Sziasztok!
Nokia lumia 800 as telefonom elromlott, neteztem és egyszercsak kikapcsolt. Bekapcsolásnál rezzen, bejön a nokia logó de nem megy tovább, itt megál... Próbáltam megnyomni egyszerre a halkító, a lezáró és a fényképező gombot de hatástalan... Mit tegyek megéri szétszedni, lecsatlakoztatni az akkumlátort vagy végleg elromlott? -
-
törölt tag
sziasztok, nemrég ki lett cserélve az aksi meg a jack aljzatos modul és azóta létezik hogy a kamera nem fókuszál? mert nem, volt már valakinek ilyen ? L800
-
Palesz191
aktív tag
hali
újra szeretném tenni teljesen a telót.. De a recovery tool nem látja a telefont.. a régi sem, az új sem.
Akkor hogyan?
-
Norbi21
senior tag
válasz zoo8800 #20806 üzenetére
Igen, nem is olyan apró szembeköpés ez. Az érdekesség az, hogy ezután megpróbáltuk egy lumia 520-on is, és ott is csont ugyanezt az útvonalat adta ki, mint a régi 800-amon. Ezt már azért furcsállom egy kicsit. És akkor szedtük le rá a térképeket. Legfeljebb marad a kézi térkép
-
Norbi21
senior tag
-
Norbi21
senior tag
A térképeket csak és kizárólag wifin engedi letölteni? Erre nem találtam utalást, de laikusként úgy gondoltam hogy zune-belépés esetén a géppel összedugva lerántja a kívánt térképeket, egyenlőre nem úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 11 Pro független, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest