Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3626 üzenetére
Ez esetben a kapcsolatomon belül közvetlenül a "kapcsolatok" felirat alatt van egy olyan, hogy "névjegyek", és az alatt "megjelenítve:", arra nyomj rá, és ott pipáld ki, amit kell. Vagy ha rámész a keresésre a kapcsolatokon belül, akkor minden névjegyzéket megjelenít, még azt is, amilyen nem tartozik szám.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3600 üzenetére
Nem. A legfrissebb kerül föl. Magyar régióban ez még csak a Cyan. A Cyan 8.1 a Denim 8.1 GDR1, csak extrákkal. Egyébként amikor számítógépet frissítesz, akkor sem teljesen új szoftver kerül a gépre, csak módosítja a meglévő fájlokat, ugyanígy működik telefonnál is.
#3606: Nem lehet. -
-
-
-
-
-
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3555 üzenetére
Nekem ezzel nem volt gondom, mert mindig is használtam hotmail-es címet, de amúgy is jó dolog. A gépemen is a Microsoft fiókommal vagyok bejelentkezve, illetve amíg volt Xbox-om, addig ahhoz is ez volt, és például az Xbox cuccokat teljesen összeköti, de igazából a Win8-cal sok mindenben közösködnek, mint pl. appok és azok adatai (amit megveszel, a fiókodhoz tartozik, így automatikusan megkapod PC-re is), kapcsolatok, felhőben tárolt adatok, naptár stb. Pl. én így a gépen elérek mindent, amit a telón tárolok, anélkül, hogy rá kéne dugnom a telefont, illetve a teljes dokumentumok mappát a telefonon, mert folyamatosan szinkronizál a OneDrive-val. Így szoktam többek közt e-bookot olvasni telóról, amiket így nem kell a telefonra másolgatni, illetve ha hely szűkében vagyok, nyugodtan törölhetek bármit, mert úgyis ott lebeg a felhők közt.
Majd a vindóz tízzel gondolom még szorosabb lesz a kapcsolat. -
nicu71
addikt
válasz
Vegitaa #3553 üzenetére
A MS fiók az ,ami nélkül nem tudsz az áruházból telepiteni ,nem lesznek névjegyeid szinkronizálva és a felhőbe mentve, stb stb szóval röviden egy nagyonis szükséges dolog.Tessék csinálni egyet és belépni.
ugyanaz mint a google fiók,hogy használhasd a szolgáltatásokat ,rendelkezni kell vele.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #3549 üzenetére
A lítium aksit annyit és úgy töltöd, amennyit és ahogy akarod.
Szerk.: Mire visszaértem a WC-ről már látom kaptál 2 választ is.
Grat még egyszer!
Nekem egyébként folyamat a gépre van dugva, amikor itthon vagyok, ami fél órától kedve akár napokat is jelenthet. Ezeket már nem kell babusgatni. -
zack
nagyúr
válasz
Vegitaa #3549 üzenetére
Tök mindegy, mert az elektronika úgyis lekapcsolja a töltést, ha érzékeli, hogy tele van.
A lemerülésre kell figyelni, mert a Li-Ion aksikat ezzel lehet csak kinyírni idő előtt, de ott is beleszól az elektronika, tehát ezzel se tudod tönkretenni.
Amikor kikapcsol a telefon, mert azt mondja üres az aksi, valójában nem üres. Marad benne annyi, ami nem még károsítja. Persze ha valaki lemerülten félreteszi pár hétre, az garantált aksicsere lesz idő előtt. -
nicu71
addikt
válasz
Vegitaa #3549 üzenetére
nem szükséges azonnal kihúzni,el vannak ezek a modern eszközök mindenféle védelemmel,én mindig egész éjszaka fennthagyom a töltőn a telefonjaimat évek óta,semmi gond ebből nem származott.
Egyébként meg gratula a telóhoz,én is jó sokat hezitáltam ,töprengtem KINLÓDTAM,mire beszereztem a sajátomat -
-
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #3526 üzenetére
en speciel kifejezetten nemszeretem a tokot meg az ilyesmit, ahogy az automba se a huleshuzat vedot vagy mik azok... ha mar megveszem akkor azt akarom elvezni amit megveszek (ok jogos a tokot is megveszi az ember
) de elmenyet a telefonnak pl nagyba rontja szerintem a tok, vagy a tobbi eszkoznek stb stb az a vedele amit ratesz az ember (persze ez sajat velemeny, nyilvan sokan mas velemenyen vannak)
-
Rob700
senior tag
válasz
Vegitaa #3522 üzenetére
Ilyen brutálisan vastag fólia. Elég masszívnak tűnik és állítások szerint véd a kijelző betörésétől. Ma körbejártam Veszprémet de üvegfólia Sehol nem volt 1520-ra... Sima fólia is csak egy volt (azt fel is rakattam). 1490ft volt... Egyébként nagyon ellensége vagyok a fóliának meg a tokoknak... Eléggé elrontja a telefonok külsejét. Olyan mintha az ember venne egy bőrbelsős Mercit és üléshuzatot venne rá, hogy a bőr ne kopjon... Közben meg pont elveszti az élvezeti értékét. Most mindenesetre vettem rá egy fóliát és van rajta egy Nillkin tok ami eléggé slim és nem lesz bumszli a telefon tőle... Ha egy-két hónapig nem fog karcolódni a fólia akkor leszedem róla és nem rakatok rá többet, mert eléggé vigyázok a telefonomra és igazi csoda lenne ha karcos lenne a kijelzője...
-
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #3268 üzenetére
kb 2-3 óra autókázás Bécsig kényelmesen
+1 óra míg betalálsz az MM áruházba (a w.c.-t megtalálva előbb gondolom kipisiled magad a hosszú út után)
Az Európai verzióban benne van a magyar nyelv,mint a volt telómban a Svájci régiósban.írj oda ,hívjad fel őket
a kommunikáció a XXI.században !
-
-
-
-
-
-
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #2264 üzenetére
A sszemtelen itt vette,de ragaszkodik ahhoz,hogy gyári Belga garisat kapott,de nem egyértelmű a válasza arra,hogy a bolt mikor és meddig küldi tovább javításra ? (ezt írta korábban)
Mert ebben az esetben ha tényleg Belga akkor az is két éves,legfeljebb azt mondja majd,hogy a második év jótállás a készülékre nem a GsmPalota kompetenciája ! -
jeni
félisten
válasz
Vegitaa #2262 üzenetére
megnézted a Prémium infót,hogy az mit tartalmaz?
1 év teljes körű és 2 év szoftver garancia,magyarán arra épít 1 év alatt,hogy ha nem romlik el akkor nyert egy csomó pénzt vele,és fáradságot.
a védő tok-kb. 2300 Ft (a fóliát sem írja - az kb. 1200 Ft )
az autó töltő kb. 2500 Ft ( kérdés gyári Nokia vagy sem? )pont azokkal lenne drágább a Prémium csomag,a jelzett ajándékokkal,mintha a sima alap csomagot vennéd + a tokot + és az autós töltőt.
Korábban írta,valaki,hogy itt vette,de épen csak az nincs benne,hogy 2 év gyártói garancia ! -
sszemtelen
őstag
válasz
Vegitaa #2224 üzenetére
Az enyém garijegyére az van írva hogy 1+1év gyártói gari. Bolt is azt mondta hogy Ők küldik tovább.
(A 1020-asok esetében gyakran jobb volt a bolti gari mint a gyári, többen szétcseszett kijelzővel, és félig összerakott házzal kapták vissza a gyártói, Nokia Care-s gariból) -
sszemtelen
őstag
válasz
Vegitaa #2201 üzenetére
Több fájlkezelő is elérhető már
Például a gyári Fájlok, illetve a Pocket File Manager
-
sszemtelen
őstag
válasz
Vegitaa #2199 üzenetére
Szia!
A burkolat nem karcolódik/kopik. Mondjuk én vigyázok is rá nagy műgonddal. Megelégedve? Ettől kisebb / rosszabb telefont soha!
Hibák? Fagyás? Ez Wp, sosem fagy le.
Túlmelegedés csak játékok közben. Illetve az csak sima melegedés.Lemaradva? Ez relatív. Én mindenre találtam alternatívát, és nem szenvedek hiányt semmilyen programból
-
migabi24
nagyúr
válasz
Vegitaa #1679 üzenetére
Ugyen csak viccből írjátok ezeket, még az indukciós töltő is csodaszámba megy, ha wifin lehetne tölteni a telefonokat, az világmegváltó lenne, az okostelefonok világába a legnagyobb probkémát orvosolná, a lemerülést, mivel a telefonok nagy része wifin lóg egésznap, erről nem valahol olvastál volna, hanem mindenhol erről beszélnének ha valaki megoldaná
-
integrated
tag
válasz
Vegitaa #1679 üzenetére
Azt hiszem a Nokia.hu-n.. Lemeríthetetlen ez a telefon. 42 órája megy az utolsó töltés óta. Ebben van a folyamatosan bekapcsolt mobilnet, itthon a wifi, vonaton zenehallgatás, e-mailezés, gps használat, telefonálás, sok sok játék, és még mindig 38%-on van. Takarékos üzemmód még be sem kapcsolt.
ez a 38% simán ki bírna még egy napot. Főleg ha bekapcsol a takarékos üzemmód.. Az előző androidos telóm 1 napot sosem bírt ki..
-
btudos
nagyúr
-
martinkeet
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest