Hirdetés
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#18001664 #2099 üzenetére
Nekem is "sikerült" már ilyen nem sikerült képet csinálni. A Franc se érti..
(#2097) kakuk100 és Wa2x_ (#2098)
Szerintem egyszerűbb letölteni az áruházból a Lumia System Updatert és ott engedélyezni és kész.
Vagyis ott van egy ilyen opció.. bár én nem próbáltam, nem látom annyira égetőnek, hogy angolul beszéljen a teló.[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnék saját SMS hangot beállítani? A csengőhang egyből sikerült, de az SMS hang sehogy nem jön össze. -
Keki
csendes tag
Jó pár nap nézelődés és olvasgatás után én is beléptem a 1020-asok táborába
Elég érdekes a windows több évnyi android mókolás után de azt kell mondjam hogy tetszik az egyszerűsége. A kamera meg valami isten ahogy próbálgatom
Viszont lenne egy kérdésem a GDR3-al kapcsolatban, hivatalosan is kitolták már a nép elé vagy csak a fejlesztői változat elérhető? Csak azért kérdem mert nálam nem talál semmi frissítést... Vagy valami trükkös módja van a frissítésnek amire még nem jöttem rá?
-
törölt tag
Nem volt valami derült napunk de...
Tűzcsap
Út
Érdekes fa
Vonat
Tűzcsap, Refocus
Sinek
Ihlet hiányában most csak Ennyi telt tőlem :S[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Gondolom kicsit sem ülsz már tűkön
Rubbi: tegnap már tettem fel a fotók, videók topicba pár próbaképet
Kasya: köszi! Viszonylag hamar odaért vele a telekomnál a srác a pulthoz miután kértem
Kövér kedvezményt kaptam rá. Annyi volt kb. mintha e-bayről rendeltem volna a legolcsóbb helyről + posta. Picit több (17.900Ft), de legalább nem kellett várni.
mumk1: kb. kötelező kiegészítő szerintem.
Dr_Syrex: bizony. Pl. állványra való rögzítésnél, meg amikor merül az akksi.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ez a 1020 nagyon bejövős darab. Ternészetesen a kamerát irigylem belőle a legjobban. Ha a 820-asomban csak fele ilyen jó modul lenne, összetenném a 2 kezem
-
mumk1
addikt
válasz
pushalias #2057 üzenetére
Volt már Meizu MX2-öm, úgy hogy van összehasonlítási alapom, de nem mennék ennyire messzire, mert a még jelenleg használt ONE-om is sokkal szebben szól.
Nem mondtam hogy rossz a 1020-as, de egyszerűen nem erre van kihegyezve és nem is kell, hogy ettől többet tudjon hangzásba. Viszont van amelyik a hangzást részesíti előnybe, de csak közepes képeket lő. -
TTomax
félisten
Srácok,azt honnan látom,hogy végzett a töltéssel?
-
hito
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2064 üzenetére
Ki tudja mikor jön. Tegnap olvastam pont egy cikket róla, hogy készül. Addig meg jó lesz ez
-
hito
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2061 üzenetére
Köszi, ezt kerestem!
-
SpongyaBob
veterán
-
hito
nagyúr
Van itt fekete, gyártói garis 1020 tulaj, aki fehér gyártói garisat szeretne?
-
TTomax
félisten
Sziasztok!
Ma szert tettem egy ilyen telefonra,fekete.nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve elötte egy Note2-öt használtam... A legnagyobb problémám a memória kártya hiánya,de ezt elnézem, a navigáció hibátlan, a képek a szuperek,az egész telefon jó minöségü.Végre ismét egy nokiám lehet.... -
törölt tag
-
törölt tag
-
hito
nagyúr
Na, ha már WP8, akkor gondoltam a tablet is legyen minimum win8, úgyhogy vettem egy W500-at. Mit ajánlott letölteni a tabletre, fokozandó az élményt, bővítendő a lehetőségek tárházát?
Gondolok itt valami jó kis alkalmazásra, ami mondjuk BT-on osztja meg a telefon háttértárját, vagy bármilyen vezeték nélküli alkalmazásra, amivel a két eszköz közös nevezőre jut.
-
legiaap
félisten
Akkor meg a fejlesztők ezt kéne tökön rúgni, hogy miért nem adnak ki normális appot.
Grafikont nem hiszem hogy tudni fog majd az update után, amit ezek az appok tudnak. Nagyon hasznos szerintem, szóval még mindig az van, hogy megtanulhatnának normálisan appot írni.
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
Jó ez a kis teló, csak az akku százalékos visszajelzés tud kiborítani. Eleve nem frissül a % a csempéken, egyik appnál sem, ez gondolom a WP sara, de ha frissítem az állapotát akkor is össze-vissza jelez. Csak velem kivételez, vagy ez ilyen?
-
hito
nagyúr
Ura vagyok a helyzetnek!
-
hito
nagyúr
Na megnéztem még1x! Tényleg 6x-os zoom-om volt 1080p-ben is egészen tegnap estig
-
Land
veterán
válasz
Oppenheimer #2012 üzenetére
Pontosan.
-
hito
nagyúr
Helyrejött a zoom, viszont sajnos rosszul jártam. Most 1080p alatt kisebb zoom van, 720p alatt meg akkora, mint amekkora eddig volt 720p & 1080p alatt
Nem tudom hogy csinálta, de eddig 1080p alatt is 6x-os zoom-om volt, mint utóbb kiderült.
Más: egyszer csak az összes alkalmazás menüben, ahol listaszerűen sorolta fel a dolgokat, elkezdte betűnként rendszerezni. Nem tetszik. Nem lehet valahogy beállítani, hogy ne legyen ABC szerinti megbontásban? Tehát ne legyen betű elválasztó rész.
legiaap: de köszönöm, én ezt nem kérném
[ Szerkesztve ]
-
robesz25
csendes tag
Lumia 1020 fanok és tulajok !
Itt egy videó ami tényleg nincs variálva nincs benne marketing vagy trükk már ami a telefon tudását fényezné ,hanem natur videó amit lumia 1020 csináltak.. Jól ismert Chris Lawyer papa is ilyen telefonnal büszkélkedhet ..mint látva a videót
Videó ötvözi a hang és éjszakai tényezőket lámba villogást hirtelen változó fényviszonyok sorait .."Captured with Nokia Lumia 1020." teljes egészébe
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Vibert telepített mostanában valaki? Nem akarja a viber kontaktokat betölteni. Már többször újra telepítettem, de csak aki ír egy üzenetet az kerül be a listába.
-
Kasya
nagyúr
Wa2x_: Nagyon a vesztet akarod annak a keszuleknek
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Szerintem Wa2x_ jól megfogalmazta, hogy mit nem kéne itt. És mindenkinek ehhez kéne tartania magát a jövőben. Aztán felőlem mindenki úgy banoltatja magát, ahogy akarja. Mert előbb-utóbb az lesz a vége. Másfelől meg senki nem mondta, hogy Te csináltál vérengzést, név nélkül állapítottam meg a tényeket. Ha magadra vetted, akkor valószínűleg találva érezted magad valamiért.
Osiris: ez botrány és egyben nagyon szomorú
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Telefonom ismét visszajött a szervizből. Kipucolták az ujjlenyomatot a lencse előtti üvegről, de cserébe tettek egy karcot a kijelző üvegére. Sajnos a karcot nem szúrtam ki időben, úgyhogy kénytelen leszek együtt élni vele.
Ez az utolsó nokiám. Az üzemidőt még tesztelem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest