- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Amikor ti megvásároltátok a készüléket ezek
- camera grip
- wireless töltő
- tripod
benne voltak a dobozban?
-
mumk1
addikt
válasz
samfishR #3795 üzenetére
Nem a frissítéstől lett rosszabb nekem se, már előtte sem volt egy üzemidő bajnok.
Viszont a múlt héten külföldön le volt tiltva rajta a mobilnet és érdekes módon úgy elment két napot is, úgy hogy gondolom valami alkalmazás meríti, de rendesen. Mindegy, szerintem újrarakom a hétvégén, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. -
Crus
őstag
válasz
Trevize1987 #3794 üzenetére
Mázlisták :-(
149k, független, fekete, 2 év Nokia gar, full pakk a legjobb amit találtam eddig.
-
Crus
őstag
válasz
sszemtelen #3793 üzenetére
Kellemes! Nokia gyári gar?
-
Trevize1987
aktív tag
Én is vodás vagyok, faternek brutális céges kedvezményével is kábé semmit nem engedtek volna, mert nem esik bele a kedvezményezett mobilokba.
Újgsm-nél vettem így sárgában (mert szolgáltatóknál ugye az sincs) és 153 volt. De a végén kiderült, hogy alapból adtak hozzá camera gripet ami nagyjából 15 ropi. Szóval nem jártam rosszul.
-
Crus
őstag
Vodás vagyok.
Érdeklődtem náluk, hogy kb. 14 éve vagyok előfizető, meg bombáznak SMS-ekkel, hogy mennyibe fájna, ha +2 évet aláírnék és elvinnék egy Lumia 1020-at.
!!!189k, vodás, függő, 2 év hűség, előfizetéssel!!!
Miközben a Nokia oldalán már 169k, a független, hűség és előfizetés nélkül nyilván...
Remélem a voda elsüllyed. Ez így mi? Valami rossz vicc?
-
Воланд
titán
válasz
Janika-1982 #3789 üzenetére
van.
-
Janika-1982
tag
Szép telefon,kár hogy nincsen memóriabővítés lehetősége,hangszínszabályzó van benne?
-
Fernet
senior tag
válasz
sszemtelen #3783 üzenetére
Nálam is van hasonló 925-ön. Én is aggódtam miatta mikor megláttam, de mint kiderült ez ilyen. Este ha sötét szobában használom a telót még zavar kicsit, de kezdek hozzászokni.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
no közben rászereltem én is a 8.1-et, eddig tetszik. IE tényleg sokkal faszább, gyorsabb lett
notification center tetszik, hiányoltam.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3781 üzenetére
Amoled
Alighanem a gyartas alatt keletkezik es minden telefonnal/kijelzonel mashol, mas mertekben van jelen.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
válasz
sszemtelen #3778 üzenetére
nálam is van, de csak sötétben látni. egyáltalán nem zavar
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3778 üzenetére
Amennyiben nem nagyobb mint egy ujjlenyomat, akkor normalis. Ez ennek a kijelzonek a "hatranya". Szvsz nem konnyu eszrevenni
-
sszemtelen
őstag
Amúgy feketén világító kijelzőn csak nálam látszik két amorf folt a kijelzőn? Nem zavaró, csak a tudat..
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3776 üzenetére
Erdekes modon a 7 dolcsiba kerullo verzioban is ezt irjak.... szerintem nem lesz fizetos, csak ctrl+c volt a leiras es az eredeti jatekbol. De lepd meg es kiderul
-
Trevize1987
aktív tag
"- Try it and enjoy the first quests. It’s 100% free until you reach level 8!"
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3773 üzenetére
Ha a Nokia logoja volt a marketben, mint feltolto, akkor jot szedtel le.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3771 üzenetére
Allitsd at a Beallitasokban a regiot US-re, inditsd ujra a keszuleket es utana nezd meg a marketbe. A nyelv maradhat magyar, csak a tobbi legyen US. Hatha...
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3767 üzenetére
Kb semmenyire, mert csak akkor villan fel, ha a kepernyo tetejen, az erzelelo elott elhuzod a kezed...vagy zsebbol kiveszed, fejtol elveszed stb...
-
Trevize1987
aktív tag
Te hogy találtad meg őket? Nekem eddig csak az Order & Chaos volt meg és csak úgy ha rákerestem, hogy "Order & Chaos Online". Tízszer megszakadt, most újraindítottam a telót, hátha, de most már így sincs meg. Sehogy nem találom, pedig csak ez az egy érdekelne. De ez nagyon
iPhone-on anno szerettem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3764 üzenetére
Igen, Nokia 909 = Lumia 1020 = RM-875
Toltsd le a Marketbol a Nokia Camerat, majd azon belul menj a Beallitasokba es a felbontasnal latni fogod az opciot.
A Glance meg a Beallitasok alatt kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Ha bementek a telefon névjegyébe, nektek is a modellhez "NOKIA 909" van írva?
Mert most ahogy nézem elvileg frissítve van Black-re, de sem .dng támogatás, sem Glance settings nincs benne.. Mi lehet a bibi? :/
Köszönöm! -
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3762 üzenetére
Sorrendben mindet betettem (kiveve a Brain-t), de meg csak a Moder Combat letoltesenel tart... eszmeletlen nagy jatekok ezek :s
Kenytelen voltam uriteni a fenykepek mappat. AMugy se volt mar sok helyem. -
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3759 üzenetére
Egyedul a Brain Challenge-t nem talaltam meg...ha valaki esetleg latna.
A tobbi megvan, csak kicsit lejebb kell keresni a listaban, mert meg nincs ertekelve. De az Xbox ikon miatt konnyu megismerni oket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3759 üzenetére
mumk1: van par verzio, ami mukodhet:
-meritsd le teljesen, majd toltsd fel teljesen...
-tiltsd le a hatterben futasat a battery sense-nek....
-HRHa ezek kozul valamelyik is mukodne, akkor meg mindig nem tartasz ott, mint WP8-nal, de mar elfogadhato lesz.
-
Trevize1987
aktív tag
Srácok!
a nokia gameloft játékokat ad ingyen pár készülékre
Na most eléggé problémás, én konkrétan csak az Order & Chaos-t találtam meg (hozzáteszem, engem a többi abszolút nem is érdekel).
-
mumk1
addikt
A 8.1 frissítés után érdemes csinálni egy FR-t?
Tegnap megpróbálkoztam lehúzni egy egész napot a telóval , de délután 2-re már 15%-ra esett, úgy hogy szinte csak telefonálásra használtam. Mindössze egy Gmail, FB, és a Viber, ami aktív folyamatosan. Mi a bánattól merülhet ez ennyire? -
Osiris
őstag
A végleges 8.1 érkezése mikor várható a 1020-ra?
A 8.1-ben is 30percenként frissülhetnek majd a csempék, illetve olyan linkek megnyitásakor amihez dedikált alkalmazás is van telepítve (pl.: youtube, facebook, stb.) lesz lehetőség az alkalmazásban megnyitni a linket, vagy továbbra is a "remek" böngészővel és a hozzátartozó gagyi lejátszóval nyílnak meg az ilyen linkek? -
okoska74
senior tag
A /beállítások/Képernyő kivetítése --> folyamatos keresésen van. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
girhesfarkas
csendes tag
8.1 fent van, kb. maradtak a régi beállításaim, appjaim... akksim viszont mintha jobban bírná a kritikát... vki hasonló tapasztalat?
-
sszemtelen
őstag
Ha a szerencse, és a futárok is úgy akarják, akkor holnaptól én is csatlakozom a 1020-as táborba :3
8x-ről váltok, talán megéri
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3748 üzenetére
Mini recorder free
Atom egyszeru, tokeletes es feltolt Onedrive-ra es Drop-ra is. -
samfishR
senior tag
válasz
Trevize1987 #3748 üzenetére
nekem a voice memos nevű app van fent tökéletesen rögzít
ha nem hívás rögzítésére gondoltál, akkor ajánlom nyugodt szívvel. ki lehet próbálni, de ha fel akarod tölteni a filet vhova, akkor meg kell venni. 200 ft.... megéri simán.
-
Trevize1987
aktív tag
Normális hangrögzítő program nincsen WP-re? Munkahelyen összetűzés volt és a két verziót nekem kellett volna rögzítenem. Hát az első 3 programmal nem sikerült rendesen. Mindnek volt valami nyűgje. A lényeg az, hogy létezik WP-re jól működő, kevésbé korlátolt recorder vagy ez is egy olyan funkció aminek az elérését nem 100%-ban engedélyezik a Microsoftnál?
-
beji
tag
válasz
koboldozat #3741 üzenetére
Nem profi szinten!De igen!
-
Teo.
aktív tag
2ofthem nekem ilyenek a zoomolási tapasztalataim a harmadik nap után.
https://www.youtube.com/watch?v=OesuUHk79u4&feature=youtu.be[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Nekem is 8.1 -es verziószámom lett
-
mumk1
addikt
Klassz lett a 8.1! Még a végén dobok bele egy SIM-et is.
-
tatu9
tag
nem lett rossz, egy-két beállítási lehetőséget elhelyeztek máshová, de tényleg jó lett.
-
girhesfarkas
csendes tag
jó lett a 8.1... ^ ^
-
BobTail
őstag
válasz
Jean Pierre #3730 üzenetére
Bármire rá lehet tenni 😉
-
Jean Pierre
csendes tag
Srácok! t-mobileos verzióra rátehetem a Preview of developers-t?
-
Kasya
nagyúr
-
koboldozat
senior tag
Lumia 520 -ra is lesz 8.1??
-
tatu9
tag
Települ a 8.1
Developer Preview -
2ofthem
aktív tag
válasz
Alexios #3670 üzenetére
Üdv!
Néztem a linken található videót, arra lennék kíváncsi hogy ( a látottak alapján ) tényleg ennyivel jobb a zoom képesség abban az androidos izében?
Aki ilyen telefonnal rendelkezik írja meg legyen szives a zoomolással kapcsolatos tapasztalatait, egyedül ez tart egy kicsit vissza hogy egy ilyenre váltsak.
Köszönöm!
-
Teo.
aktív tag
Ti tudtok képet feltölteni ide fórumba ?
[ Szerkesztve ]
-
Z-o-t-y
tag
Tök ügyes vagyok, ma sikerült megrepesztenem a kijelzőt, a garázs a telefon ellensége, ezt eddig is tudtam, vagyis nem a kijelzőm repedt meg, hanem az üveglap ami fedi ugye, ez mennyibe fájhat, mármint egy csere?
-
okoska74
senior tag
Készítek egy összefoglaló szerű leírást: [link], illetve a blogomból is elérhető. Véleményeket szeretnék kérni a fejlődéséről, mi legyen még benne, miben változzon illetve ha szükségtelen a megszüntetéséről.
-
Kasya
nagyúr
N8 melegedett szepen, de nem nagyon erte el azt a hofokot, hogy ujra is induljon.
1020 viszont GPS (pl. Waze, vagy Here + Waze) + Youtube,TuneIn és aktiv kijelzo mellett eltudja erni ezt a hofokot. Arrol nem is beszelve, hogy az autos tolto mellett merul, nem pedig tolt. Ezt eddig osszel meg tavasszal produkalta egyszer-egyszer, kivancsi leszek, hogy nyaron hogy birja.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Sajnos csak 5 perces km-ek azok, de a cél 4.5 perc
Igen, ha kiválasztold a coached workouts-ot és azon belül a Strength and Flex-et, oldalralapozol és egy rajzolt ürge mutatja a mozgássort és alatta írja angolul az instrukciókat. Ha erre gondolsz. Bár most én csak megnéztem, soha nem használtam még csak futáshoz.
-
Crus
őstag
Köszi a választ! Amúgy grat az 1:45-höz! 4.5 perc/1 km, na meg ~12 km/h-s átlag sebesség ilyen távon az elég szép :-)
Micoach-al futok én is, baromi jó kis program... ha már így alakult 1 fontos kérdés:
Lumia 1020-on, ha micoach-t használsz és letöltesz sérülés megelőző edzésprogramot (tudod ilyen kis videók is vannak, ahol egy rajzolt ürge bemutatja a mozgássort), az látszik a telefonon is?
Hiába töltöm le N8-ra, írja, hogy edzés van arra a napra, de a gyakorlatok bemutatását már nem látom :-(
-
spilbi
tag
válasz
Trevize1987 #3707 üzenetére
Szerintem normális. Én is szoktam érezni, csak én videózásnál. Annó N8-am is szépen melegedett, mikor 20 percen keresztül ment a felvétel.
-
Lall
veterán
válasz
Trevize1987 #3707 üzenetére
De az navigáció aminél megy a kijelző. Itt nem megy a kijelző, így nem zabálja az akksit és nem forrósodik.
-
Trevize1987
aktív tag
-
Lall
veterán
Le lehet. Nekem 1:45-ös félmaraton alatt, zenével, gps-el, km-enkénti tájékoztatással alig merült a 920. Meg is lepődtem. Amúgy programja is válogatja, mi mennyire szívja. Én adidas micoach-al futottam. Mivel gondolom futsz maraton előtt párszor, így előtte ki tudod próbálni.
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Alexios #3701 üzenetére
Nem warez. Ha jó egy app, azert megfizetem a szerző munkáját. Értem ezalatt olyan appokat amik amik valamilyen oknal fogva kikerültek a store-bol, de alapvetően létezik.
IE-ben körülményes a Lapok közötti váltás/frissítés, nincs jelszó megjegyzés. De ahogy Hallottam ez 8.1-gyel javul.
Camera gripre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...