- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Viszlát, iPhone SE!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Nekem a black óta feltűnően sok hálózati gondom lett: hol a képek nem töltődnek le, hol a facebook bizonyos funkció nem mennek.
-
Kasya
nagyúr
Mondjuk a Viber annyira nem fajo dolog, mert csak par kollegaval hasznalom, azt is csak ha nem fontos...
Ellenben a Skype a rendszer resze es elvarnam tole, hogy atom stabilan mukodjon. Se hivas, se uzenetet nem kapok se idoben, se terben...Nyilvan, akinek a Viber fontos, annak megertem hogy az a fajo pont... Ezt meg nem tapasztaltam, annyira ritkan hasznalom.
-
Kasya
nagyúr
Lassan a Nokia is finanszirohatna marketing jelleggel ilyen ötleteket :d
Más: Black ota halott a Skype értesítésen. Eddig mindig csipogott ha kellett ha nem, ha irt valaki, de most semmi. Ha be is lépek, akkor se mindig frissíti le a az üzenetet, holott gepen latom, hogy jött,,,
-
Injun
senior tag
válasz
Oppenheimer #3190 üzenetére
...és pont az Allee mellett vagyunk
-
Injun
senior tag
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli töltőt?Lehetőleg olyat ami álló és nem fekvő.Köszi.
-
balu333
tag
-
spilbi
tag
sziasztok!
Olyan "hiba" csak nálam lehet, hogy valaki ír "facebook-alapon" a csevegőbe-üzenetekbe, és nem a nevét írja ki hanem, hogy "Facebook-felhasználó"? És mindezt egy új csevegésbe kezdi el, miközben ezzel az emberrel már van egy csevegés, ahol normálisan ki van írva a neve.[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Természetesen 1020-as kollégáknak jár az árengedmény.
-
legiaap
félisten
Már 379£-ért láttam ilyen független telefont...vonzó nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Feltettem a Black frissítést és a telefonom hardver verziószáma 1.0.0.0 ról 4.4.0.2-re változott.
-
meg tudjátok osztani flickeren vagy hasonló oldalakon, hogy milyen képeket sikerült készítenetek a 1020-al? Érdekelne a valós helyzet ezzel kapcsolatban...
-
oneal1
senior tag
amit eddig észrevettem változást:
Az üzemidő: tegnap este vettem le a töltőről. 100%-ról, 96%-ra ment le mostánig. Ez eddig 10-12% volt. bár még nincs meg 1 hete sem a telefonom, szóval nem nagy a tapasztalatomFényképek: ha nem használom a DNG formátumot, akkor is jobban a képek, ISO 800-on pl vaku nélkül nagyon tiszta képet produkált.
szóval: +
-
samfishR
senior tag
na, már nekem is forog a 2 fogaskerék, kíváncsi vagyok
gyönyörű lett a T-s logo, már megérte. még csak nem is animált
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
most olvasom, hogy nem csak a raw-ot kapjuk meg hanem még a camera szoftverben is lesz javulás?
-
Kasya
nagyúr
Jujj...mi az a csunya T-logo inditaskor?
Eddig se inditottam ujra tul gyakran a telefont, ezutan meg annyira se fogom
YamatoVTEC: Mar tudjuk miert kesett a frissites es mire kellett varni
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Meg nem jelzett...nyomom manualisan...
Szerk: ...es tolti
Varom mar hogy probalgassam a DNG-t. Kar, hogy holnap vizsga
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elérhető a Black a Telekomos 1020-ra!
Jó volt a megérzésem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem kell attól annyira félni, inkább precizitás és birka türelem kell hozzá. Én anno sokszor szedtem szét darabokra OFF telefont és mindig ugyanolyan jó volt összeszerelés után mint új korában. Oda kell figyelni pár dologra.
Pattintani, feszegetni minden készüléknél kell, legfőképp a kijelző kiszedésénél és a csatlakozók lepattintásánál.
A gondok akkor jönnek, ha kapkodva szedik szét és szerelik össze. -
Osiris
őstag
válasz
#18001664 #3150 üzenetére
Nekem annyira nem jön be, hogy mindent feszegetéssel kell szétszedni rajta, mert így minden szétszedés után egyre kevésbé lesz feszes maga az összeszerelés. Nekem pl. a gombok oldalán meg-meg reccsen mióta a szerviz újra összerakta. Ehhez képest a t-mobile kiállítótermi agyontaperolt teszt készüléke olyan feszes, mintha műgyantával lenne kiöntve a belseje.
-
törölt tag
Nem egyszerű szétszedni, kicsivel nehezebb mint egy iPhone 3GS-t vagy iPhone 5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
Na ez az ami még hiányzott itt jobban szétszerelik!
[Nokia Lumia 1020 Disassembly Teardown - Assembly - Camera - Battery & Case Replacement ]
0:48 Skip Intro
2:18 Battery Removal
4:15 Main Camera
4:48 Mainboard
6:21 Headphone Socket and Earpiece
9:24 Rear Camera Cover/Flash -
TTomax
félisten
Mintha jobb lenne az üzemidö, egy töltéssel tovább húzza egy picit a blackkel.Lehetséges?
-
törölt tag
Már nem emlékszem, hogy az első 1020-amnál így volt-e, de a mostaninál észrevettem, hogy visszaállítás után a fogaskerekek mozogtak...Ezt elvileg csak GDR3 után csinálja nem? Holott a GDR3-at csak utána tettem fel...
-
mumk1
addikt
válasz
#18001664 #3132 üzenetére
Egyébként lehet hogy tényleg érkezik, mert változott a státusza. Már Coming soon.
-
törölt tag
Remélem holnap megérkezik T-hez is a Black
-
Bukk900
őstag
Mivel itt fix a rekeszérték, a képre csak az iso és a záridő van hatással. Ha mindkettőt Te szabod meg, akkor már nincs mit állítani. Ha alul vagy túlexponált képet akarsz, akkor csak az egyiket állítsd be manuálisan és akkor működik a kompenzáció a másik érték rovására.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Fényképek, videók [link]
Naptár, emailekhez pedig szerintem nem érdemes a telefont közvetlenül szinkronizálni a Mac-kel.
Helyette az Outlook vagy a Gmail online felhőjébe kell tárolni az adatokat, és minden eszköz automatikusan szinkronizálja azzokat, ha van internet elérés rajtuk.Fájlokhoz ha meg tudsz hívni sok ismerőst, akkor ajánlom a Dropbox-ot. Nagyon kényelmes.
-
Osiris
őstag
A Nokia camera programban, hogy lehet fixálni a fényerőt? Az idő és a záridő beállítása után "kiszürkül" és automatikusan beállítja magát. Van erre valami megoldás?
-
HXY
addikt
Itt van még egy leírás: [link]
-
törölt tag
Bocsi h későn válaszolok!
először is lépj be az Outlook.com oldalon a gmal adataiddal! Aztán ott a jobb felső sarokban van egy fogaskerék ( Beállítások ). Azon belül meg fiók adatai ha jól emlékszem, ott meg van valami olyasmi, hogy küldési-fogadási cím. Ott add meg a Gmail-es email címed. Elmented a változásokat.Ezután új email fiókot állítasz be a telefonon a lenti "speciális Beállítások" használatával!
Na és itt kell megadni a lenti adatokat. -
Injun
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget,átirányítással oldottam meg a dolgot.
-
-
HXY
addikt
Magyarországon újonnan, függetlenül van ahol már 130 alatt lehet kapni?
Sárgát meg még mindig nem tudtam sehol se megnézni, így láthatatlanba meg nem merem bevállalni.
Pedig a képeken, meg a reklám videókon nagyon jól néz ki.Senkinek sincs sárgája?
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Most gonosz mod atkuldelek ide, itt mindent megtalalsz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- A KOReader ebook olvasó program
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...