- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
iPhone 5-öt cserélnék Lumia 1020-ra
Legfőképp sárgára vagy fehérre. Bocsi az OFF miatt. -
Kasya
nagyúr
Nekem is store-bol + frissites ami jott ra utobbi idoben.
A Viber-en belul, Opciok, minden bevan kapcsolva? -
hito
nagyúr
Nem tudtok valami olyasmi programot, amivel a 1020-on lévő fájlokat tudom böngészni a win 8.1-es tabon vezeték nélkül? Mindegy, hogy wifi-n vagy BT-on keresztül, csak ne kelljen kábelezni.
-
gbela
senior tag
Nem közvetlen megoldás a problémádra (a Viber pl nálam jelez amúgy), de nagyon lassú. Legalábbis Whatsapphoz képest. Tehát én azt mondanám álljatok át Whatsappra ha csak üzenetküldésre kell, mert van minden platformon úgy tudom, és WP-n sokkal gyorsabb mint a Viber, és jobban is jelez.
-
klz80
tag
Eddig minden jó vele, Galaxy Note-ról váltottam. illetve kb 2 hónapig volt közben egy Iphone 4S-em is.
Ami programot/játékot használtam a droidpn, az megvan WP alatt is (kivéve Nike+, de azt a Runtastic-kal pótolom). Csak az üzenetküldéssel van bajom, mert elég sokat viberezek a párommal, de ha FB Messenger menne, az is jó lenne... Vagy váltok a T-nél Next csomagba, amiben korlátlan az SMS ha más megoldás nincs, a telefontól egy jó darabig nem szeretnék megválni -
klz80
tag
Hello mindeki!
Kb 2 hete én is 1020-as lettem, azóta minden sokkal szebb és jobb természetesen.
De! Egy problémám akad, amit a fórumot olvasgatva (kb az első 1400 hozzászólást néztem át - csak a fotózásról szólt...) és rákeresve se találtam megoldást.A Viber! Többeknek működik ha jól látom pl (Osiris?). Nekem nem jelez ha üzenet jön és csak akkor látom, ha belépek a Viberbe. Pedig beállításoknál a "keep WiFi On..." bepipálva, a háttérprg-nál a Viber engedélyezve, sőt, nem is a vissza nyillal lépek ki belőle, hanem a home gombbal (Win logo). Már volt a deaktiválás-újratelepítésem is! De ugyanígy nem megy az IM+-ban beállítva a facebook chat, a whatsapp, ill egy sima fb messenger sem. A WhatsApp-ban látszik is, hogy minden egyes megnyitáskor újracsatlakozik, illetve a Viber is kiírja amikor megnyitom, hogy "Resuming", gyakorlatilag újrakapcsolódik az is.
Akinek megy a Viber kérem írja már meg akár PM-ben, hogy mi a telo verziója? Nálam OS: 8.0.10512.142, Firmware 3049.0000.1330.1001.
T-mobile-os vagyok, alapból a netnek a wnw van beállítva, lehet ha access point-ként internet lenne akkor jobb? Régebben olvastam, hogy nem mindegy a kettő. 3 Gb-os csomagom van a számomhoz rendelve amúgy.Valaki próbálta már az SMS-hez rendelni a Facebook chat-et? Nekem kiírja hogy Can't connect yet, but we are trying. Azt értem, mit jelent, csak nem értem, hogy ez most rendes hibaüzenet vagy csak az MS közli így, hogy balf*ok vagyunk bocs, a lehetőség elméletben adott hogy chatelj csak a gyakorlat ezt nem támasztja alá...
Na, bocs a hosszúságért és Boldog Karácsonyt ha addig nem találkoznánk!
-
Hay! Megkapta , már a black frissítést? Még jobbak lettek a fotók ?
-
törölt tag
válasz
koboldozat #2372 üzenetére
Én szoktam feleségem 520-as gépét nyomkodni, hidd el érezni hogy izmosabb proci és 2Gb RAM van a 1020-ban. Főleg alkalmazás betöltésnél...Egyébként nem lassú az 520, de semmiképp sem olyan gyors mint a 1020.
-
batai15
félisten
Jajj kb xD
-
batai15
félisten
Akkor így 3k akku kapacitás van kb igaz?
-
batai15
félisten
A camera grip-ben mekkora akku van?
-
Воланд
titán
válasz
koboldozat #2372 üzenetére
"Lumia 520 is ugyanolyan gyors mint mint egy 1020"
meh, van a csaladban 920-as meg 520-as es kurvara nem ugyan olyan gyors a ket keszulek.
-
MR007RM
addikt
"mert sirva fogsz fakadni, hogy mennyire lassu a symbi."
Mihez képest lessú! Tudod azért meglepődnél mennyire elég az a sebesség az adott kialakítás alatt, ha lett volna legalább egyszer a kezedben. Nekem pont megfelel és nem sírok miatta, az hogy lehet?
(Csak neked reagáltam. Kár ide beírogatni bármi 808 gondolatot is, mert nem ide való) A trollt sose etessük!
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
Htc One -Nokia 1020 pár kép [link]
-
batai15
félisten
ha választani kellene, milyen színbe vennétek? sárga v fekete? azért kérdezem, mert a feketére lehet sárga tokot, gripet rakni, de egyben mégse sárga egészen. Viszont ha a sárga unalmas azon is kiüt..... hogy sárga alapból..
-
samfishR
senior tag
újabb pozitív tapasztalat: rohadt jó a multitasking a telefonban. zene mellett megy az angry birds. közben home gomb, facebook, onnan egy link explorerben, majd vissza az angry birds-höz ugyan oda, ahol abbahagytam, közben a zene nyilván szólt végig. és mindezt rezzenés nélkül
soha többé android
[ Szerkesztve ]
-
sipeti2
tag
Takarékos módban 35% ot merült a teló éjjel...
-
GabeeeS
csendes tag
Sziasztok!
A Nokia Here, Maps, Drive, nem tudom, most hogy hívják a Nokia navigációt, ami navigál is offline,
szóval ez képes arra, hogy a térképet böngészve rábökök egy pontra, és az legyen az úti cél? Tehát ne utca házszámot kelljen megadni célnak, hanem a térképen választhassam ki? Köszi! -
hito
nagyúr
Kepeknel max zoomnal, Nektek is azt irja a kepinformacional (Nokia camera-ban megnyitva), hogy 2,5x-es zoom? Nem 3-osnak kene ott lennie? Vagy mivel (ha jol tudom) a maximalis zoom 2,7x-es, ennel fogva lefele kerekit?
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Mar megint pozitiv bug a problema?
Nekem most egy olyan erdekes dolog tortent, hogy szombat ota nem volt hajlando a ceges leveleket lekerni, csak egy restart utan... nekem ez nem volt pozitiv, meg hetvegen se
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
már vagy 3 órája levettem a töltőről, de még mindig 100%-on áll
valami bebugolhatott. újraindítottam, de nem használt..
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
tegnap telefonáltam egyet a helyi szakadt borsodvolános ikarus-ról. csörgött csattogott a busz, haver meg megkérdezte, hogy már hazafelé sétálok-e, mert semmi háttérzajt nem hallott
úgylátom valóban jó a telefonálás minősége
-
cyanID
tag
Miota olvasom a forumot jottem ra h ami a telefon csomagban volt tok valojaban tobb annal, ma reggelig ki se bontottam.
Mivel ugyebar telefontartonak nem tul szép a Grip
-
Воланд
titán
válasz
koboldozat #2334 üzenetére
ha nem a store-bol van letoltve a xap fajl es nincs a telefonban microsd akkor sehogy.
-
koboldozat
senior tag
WP8-ra hogyan lehet felrakni letöltött alkalmazásokat a gépről??
-
Wa2x_
veterán
Kösz srácok!
-
Wa2x_
veterán
Pár kép a 1020-al, nagyon nem volt időm még művészkedni, csak lődöztem: [link]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2322 üzenetére
Most már mondhatni, hogy a három nagy között nem sok esélye van
Két nagy meg a harmadik aki szeretne nagy lenni. Szerintem. -
MR007RM
addikt
válasz
SpongyaBob #2322 üzenetére
Jó az én esetemben nem csak a gyorsaságról szól a kérdés. Szép, látványos, és alkalmazások terén sem kell szégyenkeznie hisz elvileg sokmindent futtat. Egy kollégám mondta hogy linux alapú, mint az.....
, de gyorsabb, mert nincs az a virtuális fordítoprogram. Na mindegy ehhez nem értek, de a programozó barátom most nagyon ráizgult pont a sebesség és alacsony erőforrás igénye okán, akar is egy N9-et. Multithreading plusz alacsony fogyasztás stb.......Majd lassacskán kiderül ezekből mi igaz és szeretni fogják-e az emberek, lesz-e rá érdeklődés.
Én is keresgélek gondolatban egy új telefonra, mert elérkezett az ideje. Az sem kizárt hogy legközelebb valamikor egy WP mellett kötök ki, de jelenleg még nem elég vonzó nekem úgy cappak. Azért figyelem hogyan alakulnak a dolgok és szúrkolok minél ütősebb számomra tetsző, vonzó ajánlatok szülessenek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elkelt a kicsike, remélem az új gazdája nagy örömét fogja lelni benne
Én meg január-február körül hátha megint 1020 tulaj leszek...Addig jó lesz egy L520! -
SpongyaBob
veterán
-
Kasya
nagyúr
Nagyon "csecse" kis cucc ez a grip. Az anyaga egyezik a telefoneval, hajlekony es jol belesimul. Kulon orom, hogy a ketto egyutt is toltheto. A csuklopant pedig igazi meglepetes volt nekem...
1 ev Kanadiai gyartoi garit is kaptam
A telefont is jol vedi, nem kell attol tartani hogy barmely resza karcolodik, ha lerakjuk valahova hatlappal. Sulyeloszlas is tetszik nekem, jobb mintha nem a marok reszen lenne a sulypont.
-
Kasya
nagyúr
Megjött a Grip 😂
Amint hazaérek megyek is kipróbálni.Szerk. Én felnek 120ert megvenni egy állitólag hibátlan készüléket. De ez csak az én fejemben gond 😊
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hihetetlen, de kiírta az Apród, hogy nem képes WP-ról képet betallózni...úgyhogy képek nélkül ment fel a hirdetés, 1-2 óra múlva pótlom a képeket gépről.
-
törölt tag
Szétnéztem eléggé ár ügyben, úgy kalkuláltam. 2 év garanciával itt körül van a reális ára, az egy év garosokat szokták olcsóbban adni.
Egy olcsóbb van az enyémnél Vaterán de az elég gyanús...kiderül tényleg pár nap alatt, hogy jól áraztam vagy sem, vagy egyáltalán érdekli-e a népet maga a 1020. -
sipeti2
tag
120 ért tudtam venni pár napja fuggetlent..de szerintem ez alkalmi vétel volt.
-
-
btudos
nagyúr
-
Neferty
csendes tag
Nagyon gondolkodom hogy veszek ilyen készüléket. És ha már amúgy is tarifát akarok váltani a T-nél akkor már kellemest a mackósajt. DE...szerintetek karácsony után kb mikor várható a szolgáltatónál a készülék árának esése? És tippre kb mennyit csökkenhet majd?
Ha nem muszáj nem a karácsonyi főszezonban venném meg a telefont.
De ha nem emberi időn belül esik az ára akkor sanszos hogy jövő hónapban már én is büszke tulaj leszek -
btudos
nagyúr
válasz
sipeti2 #2300 üzenetére
100 %-osan nagyon nehéz. Általában az akku monitorozó alkalmazás, esetleg a gyorskapcsolókat generáló programok tudnak beragadni, ilyet használsz?
Sajnos nem lehet részletes terhelési adatokat kinyerni a rendszerből, így más út nincs, mint a próbálgatás, találgatás hogy melyik app a ludas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Ukrajnai háború
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...