Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2799 üzenetére
Lenyugoz az 1520 a nagy kijelzovel, -aksival es tobb csempevel...valamint jobban tetszik a hely kihasznalas is. Egyedul a kamera miatt nem vagyok ra, de amugy "must have".
-
koboldozat
senior tag
-
BobTail
őstag
Ha okosóra nem is, de egy olyan tartozék mindenképpen jönni fog, amit eddig nem tudtak kiadni a 4.0 támogatottság hiánya miatt
-
hito
nagyúr
Urak! Most akkor a Black-kel megérkezett az okosórák korszaka is WP-ra? Elvileg a frissítéssel tudja a BT 4.0 szabványt. Ez hiányzott az okosórák csatlakoztatsához, mert 4.0-n kommunikálnak elviekben.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
matec7
tag
Nektek is baromi lassan tölti be internet explorerben a javaslatokat/előzményeket? van, hogy 5-10mp-t is várni kell mire frissíti, akkor meg inkább beírom a teljes címet. Pedig jó lenne, ha működne.
-
Kasya
nagyúr
Mi is az email cim, amire kuldeni kell a kepeket a;
- Cinemagraph-nak és
- Refocus-nak?Ideje lenne lementenem a kepeket...
-
BobTail
őstag
Monster Purity HD-vel + saját eq beállítással nagyon jól szól, normál hangszínnel pedig a Logitech Z4-en és JBL-en szól jól... szóval ha fülest/fejest használunk, oda kell a saját hangszínszabályzás szerintem, egyébként semmivel sem rosszabb (vagy jobb), mint a többi telefon hangzása szvsz.
-
Radeon_5
aktív tag
Vajon Telenor-nal lesz valaha 1020...?
Fakk, mar csak ott nincs, es semmi hir sem rola, hogy lesz vagy sem -
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2770 üzenetére
Akkor nyilván én lettem hirtelen süket, mikor egy Apple kiosztású headset úgy szólt a HD7-tel, mintha víz alól szólna a zene.
-
balu333
tag
-
Kasya
nagyúr
Lemenne 120-ra a fuggetlen ara, vennek egy sargat
-
btudos
nagyúr
válasz
koboldozat #2757 üzenetére
Az előző hozzászólásokban mindenki 1020-as tapasztalatot osztott meg...
-
törölt tag
150.990 Ft listaáron már a Telekomnál! Jól leszabták az árát...dd hogy sárga meg fehér még mindig nincs, az gáz.
-
TTomax
félisten
válasz
koboldozat #2755 üzenetére
Szerintem eltévedtél... ide írd le a tapasztalatid,ez a 1020 topic...
-
koboldozat
senior tag
nekem egy Denon AH d400 fulesem van az is mondjuk almával kompatibilis. Vennem kellett hozzá egy kulon jack kábelt hogy jó legyen. De így viszont jó iszonyat jól szól a 808-al
mondjuk maga a füles és is jó.
-
kakuk100
őstag
válasz
biggamer #2745 üzenetére
Nem hinném, hogy a 147 ezres 2 éves gyári garis lenne. Szerintem a szín az egyéni ízlés dolga. Hiába mindenhol van fekete nekem pl, csak az tetszik és a feketét tartom elegánsnak, de elismerem, hogy másnak más jön be. Biztos, hogy csak szín különbségért én se fizetnék ennyivel többet, de tudom, hogy vannak olyanok akik megteszik. így kerek a világ.
-
mumk1
addikt
Ez azért nem pont így van, már csak azért sem, mert nekem két különböző Beats fülesem is van és mindkettőt HTC-hez kaptam és nem almához. És igen, tényleg sokkal rosszabbul szólnak a 1020-al, mint a ONE-al és nem csak a HTC-ben lévő Beatsaudio EQ preset miatt, mert ha azt kikapcsolom, akkor is jobb a HTC hangzása a Beats fülessel. Ettől viszont én sem állítom, hogy a Beats fülesek bármiben is kiemelkedőek lennének.
Úgy hogy én inkább fotózok a 1020-al, abban viszont verhetetlen. -
TTomax
félisten
Nekem az eszembe sem jutott,hogy az a füles almához van gyártva... egyébként még más fülessel nem próbáltam,söt nem nagyon szoktam telefont használni fülessel... csak a melóhelyen a srác vagánykodott vele milyen jól szól,csak én ezt nem hallottam amikor a telefonomra dugtam .
-
btudos
nagyúr
Lehet hogy a kiosztás miatt, ha headsetről van szó. A Beats-ek kivétel nélkül almához vannak gyártva, a mobilgyártók meg többféle kiosztást használnak, nem minden almához gyártott füles jó mással, én is szívtam már hasonlót. Venni kell egy rendes headsetet, és nem lesz ezzel gond. Meg vásárlás előtt érdemes tájékozódni a megfelelő kompatibilitásról. Amennyiben csak egy egyszerű füles, akkor nem tudom mi lehet a gond, másik fülessel is megvan a különbség?
-
TTomax
félisten
Fiuk,milyen DAC van ebben a telefonban?Már csak azért kérdezem,mert vett a haverom egy ilyen dre fülest...nem nagy szám de almáról egészen jól szólt...nos a lumiárol viszont elég vacakul...
-
biggamer
veterán
-
Emilchen
tag
A fekete 1020 170000, a fehér 206000 az expansysnál. Vajon miért ez a jelentős árkülönbség?
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk100 #2733 üzenetére
Ez a legjobb kérdés, amit feltehetünk, de választ sose fogunk rá kapni. Sajnos ez már orovosi eset szerintem. Nem bírják elviselni, hogy megszületett az utód. Csak tudnám miért olyan fájdalmas ez nekik.
És a rossz hír: nem fognak eltűnni. Nem kapcsolnak, nem érzékelik, nem unják, csak jönnek és mondják ugyanazt napról napra. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
-
kakuk100
őstag
Teljes mértékben egyetértek veled, csak nem értem, hogy ez már megint téma. Már unalmas olvasni is.Miért jönnek ide? Már meg lett mondva, hogy ez nem 808 fórum. Senki se kíváncsi a 808 tulajok véleményére. Nem kérdezte őket senki. Ez a Lumia 1020 fórumja és arról szeretnénk olvasni és többet tudni.
-
hito
nagyúr
Nagyon fárasztó és szerfelett kínos. Nekik a 808 maga az Isten, a lét, az élet. Semmi értelme bizonygatni nekik, ott vannak a tesztképek (a gyengébben kedvéért nagyon jól megcsinálva elhuzogatós módszerrel) és az ellenkezőjét állítják. Erre már nincs szó. Nem szabad reagálni, figyelmen kívül kell hagyni a manifesztálódásukat. Ez a legbölcsebb amit tehetünk.
-
hito
nagyúr
Mi? Miért kéne bizonyítanom? Semmiféle bizonyítási kényszer (egyesekkel ellentétben) engem nem gyötör. Jobb és kész
Black-kel jobb a 1020 a 808-nál. Nincs mit ezen bizonyítani, a tények sajnos nagyon makacs dolgok
És részemről a téma lezárva. Engettessék meg nekem, hogy jobbnak tartsam, Ti meg éljetek abban a tudatban, engem nem zavar (megint csak egyesekkel ellentétben).
-
Land
veterán
Melyik a legjobb teszt, melyben szemléltetik a Black Update fotós tudását?
-
hito
nagyúr
Én mindig objektíven vizsgáltam kamerák minőségét, a tesztek sem befolyásoltak soha. Egyesek képesek a saját érzékelésükkel is szembe menni, szemrebbenés nélkül hazudnak akár saját maguknak is, csak nehogy el kelljen ismerni a tévedést, vagy ezzel aláássák a saját eszközük tekintélyét. Érthetetlen számomra és nagyon kínos
-
koboldozat
senior tag
válasz
Radeon_5 #2720 üzenetére
Hát azért már 808-on is a Camera pro olyan tömöritést használ ami szinte raw megkozelités lásd 2 egyforma kép az egyik gyári kamera programmal lett csinálva a másik a camera proval ami a camera pro-val lett csinálva az kétszer annyit foglal mint amit a gyári val lett csinálva.
de lehet csak én vagyok a hülye hozzá
nemtudom ez csak egys meglátás volt
keresd a raw kifejezést a szövegbe
-
Radeon_5
aktív tag
Mar tenyleg 'csak' a tulszaturaltsag es a WB hibak miatt jobb a 808, persze ezek nem kicsi dolgok. Kivancsi lennek a raw fotokra a 1020-bol, ha sikerulni elocsalni termeszetesebb hatasu kepeket (ezek a tesztfotok legalabbis szerintem is tulhuzottak lettek), akkor egyertelmu gyoztes lehetne a 1020. Most pedig izles kerdese a nyertes, ki mit tart fontosabbnak a kepeken.
-
Radeon_5
aktív tag
Ugyancsak egy eleg jo osszehasonlitas, objektivan, nem tudom volt-e mar itt.
Ez sem a Black-el van meg persze.
[link] -
hito
nagyúr
Bizonyos szempontból (WB) ott tényleg jobb, de pl. részletességben (nézd meg a faszi borostáját) meg a 1020 a befutó. És ki is hangsúlyoztam, hogy ö9sszeségében jobb a 1020, a 808 előnyei mellett is. Ergo van amiben még mindig kellemesebb a 808, de mindent egybevetve innentől a 1020 a no.1.
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #2710 üzenetére
Perpill nálam is van egy 808, én is meg tudnám csinálni az összehasonlítást, csak Black-em nincs még hozzá
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #2707 üzenetére
Mármint a 808-at állították be szándékosan rosszabbnak?
-
Kasya
nagyúr
válasz
samfishR #2706 üzenetére
Meg anno ezt szerettem nagyon... es most ujra elnezve a reklamot, kene egy uj haz a telefonomra
De a Nokia nagyon eltalalja a zeneket a reklamjaihoz...
-
koboldozat
senior tag
-
hito
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2702 üzenetére
Nehéz kimondani, hogy jobb mint a 808, ugye?
Pedig most már sajnos jobb, ehhez nem kell túl éles látás. Annál inkább kell szubjektivitás és a már-már kínos, valóságtól elrugaszkodott, érthetetlen szintű fanboy-ság levetkőzése.
-
balu333
tag
válasz
Quasi_modo #2702 üzenetére
jaja, van még mit updatelni rajta az tény, de alakul, pár év és jó lesz
addigra meg úgy is kiadnak egy jobb kamerára kiélezett telefont, utána meg senkit nem fog érdekelni már a 1020
nekem azért jó lesz így is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest