Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #7566 üzenetére
És ki ez a kolléga?
-
Kasya
nagyúr
Ejj...
Kijelzocsere cakk-pakk panelestul mibe faj?
Hol erdemes csinaltatni Telemaxon kivul? -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cingáriusz #7173 üzenetére
...es megjott a hivas, hogy nincs raktaron, de nehany napon belul lesz. Remelem meg a heten meglesz az.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Cingáriusz #7171 üzenetére
Ma nem hivtak. Elvileg holnapra itt egy fekete. Remelem nem holnap jut eszukbe, hogy nincs raktaron :/
-
Kasya
nagyúr
Terero.com-rol berendeltem egy telefont....remelem nem csaodom bennuk, hamar nincs sehol mashol
-
Kasya
nagyúr
Tudtok megbizhato eladot, ahonnan uj keszuleket lehetne venni?
Csak vissza kellett volna olvasnom kicsit -
Kasya
nagyúr
válasz
Tomy Yayo #5488 üzenetére
Remelem, hogy nem azert lett leveve a portfoliorol, mert nem latnak mar benne potencialt, hanem csak az MS-Canon uj kereszt szerzodessel terveznek valamit (bar ha jol tudom, van valamirol MS-Nikon kereszt licensz is, de csak Android teren).
Bar igaz, hogy az uj modellek amugy is szep eredmenyeket tudnak felmutatni es jobb eladassal kecsegtetnek... de azert a 808/1020 megiscsak egy kulon "swag" szfera a mobil fotosoknak
-
Kasya
nagyúr
Lassan elmondhatjuk, hogy örvendetes, hogy kifutó(tt) modellre is jön meg frissítés.
Elég hamar levettek a portfólióról...egy év se volt. -
Kasya
nagyúr
Hat, en most a G3-hoz tudom hasonlitani, es ahhoz kepest rosszabb a hangminosege. Lehet jatszani a Dolby-val (amugy szvsz inkabb ront, mint javit), vagy az EQ-val, de nem hozza G3 szintjet (abban meg elvileg ugyanaz a DAC van?).
Azert a fentihez hozzateszem, hogy hallgathato a telefon, mert en napi szinten tudtam hallgatni
...ha van egy jo fulesed, hangcuccod, sokat javit a dolgon!Menj be valahova és probald ki azert, mert nem vagyunk egyformak. Ma mar eleg sok helyen kivan teve
(#5449) sszemtelen: Azert erre nem tennem ra a fejem
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #5255 üzenetére
Nekem a 925 tetszett eddig a legjobban a Lumiaktol, utana az 1020. A 930 igy, feketeben, a kepen nagyon meggyozo mondjuk...
Az a gond, hogy sok gyarto tette magaeva azt az elkepzelest, hogy a design a markara jellemzo legyen. Nem mai talalmany, regen is ez volt, csak most mar nem valtoztatnak annyit a kulson/mereten, hogy a design is sokat modosulhasson. Nagy kijelzo, erintogombok es esetleg oldalso gombok...
Viszont ebbol szuletik az, hogy a Samutol hanyingere van sokaknak, Sony is mar majdnem egy kutya, es a Lumiakat se tudna sok ember megkulonboztetni (ahogy az en ismeroseim se tudtak). Az LG designja viszont innovativnak tekintheto a maga modjan.Talan az MS majd valtoztat valamin. Felek azonban, hogy nem fogjak megeroltetni magukat az elejen. De egy Surface-hez passzolo dizajnt szivesen latnek, nem csak concept artnak.
-
Kasya
nagyúr
Jaj, hat milyen gyonyoruseget talaltam. Feketeben nagyon tetszetos. Korrekt ar es qi toltot adnak (megint) ajandekba.
A telefonom amugy elkelt egy masik forumos kolleganak. Hianyzik azert, na
-
Kasya
nagyúr
El... csalodott vagyok. Ilyen korulmenyek kozott meg legalabb 2 szerviz lenne eselyes csak a kijelzo miatt. A melegedes miatti egyeb gondokat meg nem akarom mar bekockaztatni. Nem az en igenyeimnek lett szabva a telefon, elfogadom, de hogy a szerviz se tudja hozni az elvart szintet...
A burkolati serulest mondtak bent, hogy eselytelen kesobb elfogadtatni, mert korabbi fizikai serulesre tudnak hivatkozni. Ha megegyszer megbontjak a keszuleket es ujabb hiba lesz rajta, arra is cseszni fognak valoszinuleg. Jobban amortizalodik fizikailag szervizben a telom, mint az en kezemben (nem szoba korulmenyek kozt).
Amugy a telefon szempontjabol nem vagyok csalodott...sot... Csak a Jabil maradjon tavol tolem, amennyire csak lehetseges. Elnezest az ott dolgozoktol, tudom, van a forumon par kollega. Ennek koszonhetoen csak ugy fogok legkozelebb Nokiat venni, hogy bevallalom a sajat javitast.
Persze normal esetben szervizbe se kellett volna vinnem, es most se lennek elegedetlen...a jovoben valoszinuleg ket telefonra fogom osztani a feladatokat.
Gondolkodtam egy Galaxy K-ba, de a T-be kihelyezett modell mar most bevolt egve. Igy az is kiesik
-
Kasya
nagyúr
Probalta mar valaki a T-s keszuleket mas kartyaval? Szolgaltato fuggo a keszulek, vagy se?
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #5205 üzenetére
Holnap tesztelem majd a fenykepezest komolyabban, munka alatt. Akkor kiderul. Mondjuk tul nagy gondom eddig se volt belole, csak paras, magaslati helyeken, vagy oldalrol beszurodo fenyviszonyok mellett.
Nekem azt mondtak a T-nel, hogy a felhaborodasom ertheto, de ok nem tehetnek semmit, sot...miota MS lett a tulaj, annyit se, mint eddig. Forduljak a fogy.vedelemhez.
A garanciat nem hosszabitjak meg a papiron minden alkalommal, mivel ket ev gari van, de ha fontosnak erzem, tartsam meg a munkalapot es az ugyanugy ervenyes.
-
Kasya
nagyúr
Jelentem, hogy a mostani kamera ois-a sokkal erteljesebb mint az eredeti. Vagy a motor gyengult korabban es nem vettem eszre, vagy ez kapott jobb szerelest.
-
Kasya
nagyúr
Van valakinek fuggetlen keszuleke? Dobjon egy PU-t pls.
-
Kasya
nagyúr
Ma megjott a telefonom. Ujabb ket het utan visszakuldtek azzal, hogy a hasznalatban nem gatlo tenyezo es baxnak ra. Koszonom Jabil...
-
Kasya
nagyúr
Amugy teljesen "mind blown"...A T-s kollega nagyon rendes volt, mondta lehet nem lett jol visszapattintva. Mivel itt helyben is szoktak kisebb javitasokat vegezni, igy kicsit igazitott rajta. Utana jott csak elo, hogy bar tenyleg nem tokeletesen volt visszapattintva, de igy is lett benne egy huvelykujj koromnyi hullam.
Eloszor attol feltem, hogy a haz lesz karcosabb ha visszakapom, vagy a kamera poros. Namost a WP-bol eredendoen a kamerat addig else tudom inditani, mig nem allitom be a telefont. De mindent atneztem es minden faxa volt...kiveve a "szetsedesi menetet".
Most attol felhetek, ha hazat is cserelik, a null karcos kijelzon tuti lesz mar valami, vagy valamit nem jol tesznek vissza
-
Kasya
nagyúr
Orara pontosan 2 het utan megjott a telo. Gyorsan at is vettem a zsir uj kameras, null karcos kijelzoju keszuleket. "Orom es bodogsag".
Majd ra ket perce, miutan a gyonyoru, sima kijelzoben csodalkoztam vettem eszre, hogy a bal oldalon piszkos a kijelzo szele. Itt lett vege a boldogsagnak, mert az nem teljesen piszok volt, hanem a haz deformacioja,,,,Ahol szetnyitottak a hazat, ott lathatoan feszegettek, mert a kijelzotol egy hullam alakban elallt a muanyag es a kormom befert...nameg a kosz, aminek koszonhetoen gyorsan eszre lehetett venni. Azzal a lendulettel kuldtem is vissza es most ujabb 1-2 hetet kell varni, valamint remelhetoleg beismerik a hibat es uj hazat adnak.
Most ideg vagyok, hogy milyen "diakmunkasokat" alkalmaznak...akarki szerelte is, szerencseje hogy nem az en beosztottam. Cserekeszulek persze nincs, mert Siofokon "munkacsucs" van es minden keszuleket kiadtak :/
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #4945 üzenetére
A bibes nagyon rendben van
Tetszik!
-
Kasya
nagyúr
Tokom a T-be... Mult het kedd ota van bent a telefon es meg se hire se hamva.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #4846 üzenetére
...de most ez mervado? Es ha en felteszem aprora 300-ert, akkor az lesz a legdragabb ajanlat?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #4836 üzenetére
Sose volt az 210...190-rol ment le az ara 9 honap alatt. Szerintem nincs ebben semmi meglepo.
(#4830) stewe780: Jajj, ne is mondd
Ugy voltam, hogy nem is fog kelleni, erre naponta talalkozok helyzetekkel, mikor kellene. Tulsagosan is hozzavagyok szokva :/ Azt hiszm ez a fuggoseg?
-
Kasya
nagyúr
válasz
varga.balazs #4775 üzenetére
Miert erdemes a betat hasznalni? Meg nem probaltam, de erdekelne...
-
-
Kasya
nagyúr
Kb. ahogy Stewe mondja...
Ket okbol kertem a cseret:
- a sok hoatas miatt, ami erte, hogy kesobb se legyen gond belole. Sokszor a telefont se tudom megfogni, olyan meleg..
- neha nekem is homalyosodik a jobb szel...par kepet mutattam a sracnak, o is eszrevette, sot... ugyhogy azt is hibakent irta be. -
Kasya
nagyúr
Beadtam T-be. Elmondasuk szerint, kuldik a Nokiahoz javitasra
Kijelzo csere es kamera modul cseret javasoltak a szervizlapon...meglatjuk mennyi ido lesz es mit csinalnak tenylegesen. -
Kasya
nagyúr
Gondoltam ma egy nagyot, mivel a heten ugyse nagyon kell a telefon egyeb funkcioja, hogy beadom a T-be. Kiszedve a micro-simet, rajottem, hogy nincs micro-simes keszulekem...
Aztan beprobaltam az asztalon allo 6303i-be, es lass csodat, gond nelkul befogadta
Eljen a regi patentos megoldas!
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
varga.balazs #4544 üzenetére
Sajnos, melegedes normalis. Aktiv kijelzo mellett nagyon tud melegedni, foleg a kamera resznel.
WP 8.1-el hasznalva a telefont gyorsan merul...gyorsabban, mint WP 8-al. Ajanlom, tedd vissza a 8-at.
Videoval kapcsolatban van tapasztalat korabbrol a forumban, keress vissza. En sose hasznalom.
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #4433 üzenetére
Bobnak is vannak kepei, amin latszik a homalyosodas
De ez se jelentkezik minden esetben, csak egyes helyzetekben.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #4401 üzenetére
Az pont egy teli aksi
En most a Heroes of Fantasy-ra kattantam ra es az O&C kimarad...annyi idom mar nincs -
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4398 üzenetére
Leghangosabb, de legjobban fulserto, doboz hangu - N8
Erzodik, hogy hatrebb a hangszoro es a muanyag lefogja, "muanyag" hangot ad - 1020
Harom kozul leghalkabb, de legtisztabb - S3miniFa asztalra leteve:
S3mini kb ugyanaz
N8 felerosit, de ront a minosegen
1020 ugyanaz, mint korabbanZsebbe:
N8 felejtos, mert kb semmit se hallani. Kifele kell forditani a hangszoroval + vekony zsebbe erdemes
1020 ugyanaz, mint korabbanIgy hirtelen a Skrillex - recess-t talaltam (mp3), a magas hangok miatt.
Emlekszem, anno N8 eseten mindig kerestem az "anyagot", hogy hova erdemes letennem, hogy ne torzitson nagyonaz eredeti hangtol. 1020-nal jobb a jangszoro elhelyezese.
De igazad van, nekem kopik az agyam, az N8 hangosabb. Es ez a fem haznak is koszonheto szerintem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4386 üzenetére
ha ketszer akkora aksi lenne benne, akkor is fogadni mernek, hogy ugyanennyi ido alatt lemeritetted volna
Erdemes amugy odafigyelni, ha automata fenyeron van. Szembe napon nem hogy max fenyerot ad a kijelzo, de a kontraszt is vilagosodik, es a fekete szurke lesz, ezaltal meg jobban lathato a kijelzo (fokepernyo).
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4380 üzenetére
Igazabol a csempek mukodese lenne a live tile. Bizonyos csempek, amik kepesek folyamatos mozgasra, informacio megjelenitesre. Azert irtam igy, mert nem tipikusan csak a csempek vonala, hanem annal tobb vonal is van...
szerk: kezdetek ota automatan van a fenyero.
Kezd idegesiteni viszont, ugyhogy jovo heten megyek T-be sirni-rini.
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4377 üzenetére
Jo regen lehetett mar a dobozban
Udv a klubban! Varjuk a kepeket es a tapasztalatokat.
Szerk: kozben elkezdett beegni nekem a live tile is. Igen halovanyan, max fenyero mellett, szurke hatterel kiveheto. Nagyban valoszinusitem, hogy a hohatas segiti ra a dologtam mert mas tevekenysegem nem latszik rajta, csak ami az autoban "tortenik".
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4316 üzenetére
T-s. Megjeleneskor ott volt a legolcsobb (szamomra elfogadhato garival). A garancia nem tudom meddig ervenyes ra, mert azt a hasabot (most megnezve) nem toltottek ki :/
Azert veszem konnyeden, mert nem zavaro es bizom benne, hogy a gari majd csereli, ha beviszem. Csak akkor veszem eszre, mikor az agyban egy araszrol olvasom az esti mangam, vagy forumozok meg egy utolsot. tehat bizonyos szinek (szurke, okker, vilagos zold pl) jon elo.
En ugy vettem eszre a sajat es masok kepein, hogy a jobb also sarok, esetleg a jobb also sarok feletti resz hajlamos homalyosodni. Ez a jobb oldalhoz kozelebbi objetumoknal es/vagy nem megfelelo fenyviszonyok kozt jon inkabb elo. Aztan majd BobTail kijavit, mert mas 1020-ast nem lattam meg a kezembe
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4314 üzenetére
xxlgsm, partnero pl. ahol olcson van.
Hatranykent nekem a beeges jott elo. Persze, lehet ha nem naviznek napi 5 orat, akkor az se lenne jelen... Kepernyo es kamera modul forrosaga "nagy terheles" mellett. Wp...aki nem szereti
A jobb also sarokban homalyosodas, amit lehet azert minimalizalni. Pl. klikk focusszal arra a pontra bokes. Altalaban akkor homalyosodik eszrevetelm alapjan, ha valami kozelebb van a szelen, mint a centrumban levo objektum. -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
ArsenalF #4279 üzenetére
Van tobbuknek is. Teljesen jo. A telefont jol foghatova teszi, nem nehez, vedi a telefon hatso felet, + 45-50% aksi ido...
Termeszetesen allvanyra rogzitheto, jo a shutter gomb nyomasi pontja. Bar kicsit hajszalvekonyan mintha repedezne a sok le/fel veteltol az also perem, de az csak a muanyag hajlasa. -
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4231 üzenetére
A forumban nem igazan lattam embert panaszkodni beeges miatt. Nalam azert sokat van hasznalva a navi, mert a WC-re se talalok el nelkule, hacsak nem kirandulni megyek, mert akkor raerek bolyongani...
En nem tantoritalak el, sot...de ha van olyan alkalmazas amit drasztikusan hasznalsz, akkor erre erdemes felkeszulni es gari elott ha jelentkezik a gond, visszamenni a szervizbe.
Persze, ha ez negativum, akkor nem ajanlom a telefont.
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #4227 üzenetére
Normal hasznalat mellett ez nem hiszem hogy jelentkezik. Naponta ugyanazt hasznalva max fenyeron es tobb oran keresztul viszont okoz beegest, de ez nalam meg mindig nem a zavaro kategoria. Majd nyar vegen visszaterek a temara, hogy akkor hogy fog kinezni. De a mostani allapothoz is tobb mint 6 honap kellett.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #4145 üzenetére
Kamu halo, kamu cod es kamu wow
Jot nevettem, de igazad van
Amugy engem is a wow kotott le az osszes kozul. -
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #4134 üzenetére
Elolvastam volna a Felteteleket, de a progi nem hozza be. Error: 404 ...
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #4132 üzenetére
Na igen, de nem csak bizonyos orszagokban vett keszulekre mukodik ez?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #4130 üzenetére
En nem tudtam...hogyan lehetne?
-
Kasya
nagyúr
Par napja visszaraktam kozel egy honap utan 8-at. Eszmeletlen, mennyire hozzaszoktam a 8.1 uzemidejehez. Konkretan, mikor hazajottam, 5-15% kozott volt az aksi. Most, 50-55% kozott mozog nap vegen.
...ugy valtoztattam hasznalati szokast, hogy naprol napra mondtam le dolgokrol, es fel se tunt. Ha egyes programokkal nem lett volna gondom, meg mindig 8.1 alatt lennek. Ezek utan viszont en mar megvarom a veglegest, hatha jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest