- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na elkészültem! Nézzétek el nekem, hogy nem voltam olyan alapos, mint Bobtail barátunk. Ha egyenként linkelgettem volna, akkor még holnap után se lettem volna kész. A jobb felső sarokba lévő "három pont" gomb segítségével töltsétek le a mappákat, aztán már csak ki kell csomagolni. Így szerintem kényelmesebb is, mint böngészőben (persze a direkt link azért jobb).
A számozott képek és a full zoom képek mindkét készülék esetén azonosak, 1020 mappába került még két grátisz kép is. Értelemszerűen most nem a téma és a beállítás fontos, szigorúan japán turista módon ment az agresszív exponálás, ész nélkül járt a mutató ujj, lehetőleg minél kamerapróbálóbb (nappal szemben, stb...) helyzetekben.Tehát akkor 22 kép, 22 érv a 1020 mellett. Többet nem mondok, mindenki vonja le a szája ízének megfelelő konzekvenciát
808 vs. 1020 Black automata 5Mp
balu333: szerintem a képek alapján ezt Te se hiszed
Ricardo: köszi
Az meg kicsuda? Nem azért vagyok hito
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"Lehet, hogy csak holnap lesz belőle. De nagyon érdekes a végeredmény."
Kíváncsi vagyok.
Jó avatar.
Bár a nick alapján őt kellett volna
-
Kasya
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2892 üzenetére
En szilveszterkor lattam egy ket embernel...akkor valahogy hirtelen elokerultek
Mas: Fene egye meg a T-t, hogy meg ul a frisitesen. Navifirmel nem lehet feltenni?
-
runnerman
csendes tag
Szerintetek lehet arra számítani,hogy közel jövőben lesz 1020-ból piros színű? Véleményem szerint jól mutatna
-
TTomax
félisten
.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Ma láttam életem első 1020-át valós körülmények között és nem laboratóriumban (bót)
Nem tudom, hogy ez volt-e a ritkább jelenség, vagy a fazon szakálla.
-
balu333
tag
válasz
balu333 #2890 üzenetére
Egy kis összesítés a black updateről, valaki ha jól rémlik kérdezte:
[Nokianews] -
hito
nagyúr
válasz
BobTail #2883 üzenetére
Elnézést!
Azért nem is írtam semmit, mert nem akartam rontani a hangulatot, mert...de legyen ez az én titkom
Ma elszaladtam 808-cal és 1020-szal a zsebembe a Városligetbe. Összegzek, átnevezek, feltöltök és publikálok
Lehet, hogy csak holnap lesz belőle. De nagyon érdekes a végeredmény.
-
hito
nagyúr
Gyerekek! Sokra megyek a dng-vel, megnyitni se tudom
Mivel, hogyan lehet megnézni? PS?
-
inthro
aktív tag
válasz
Z-o-t-y #2878 üzenetére
Köszönöm
A családban karácsonykor Lumia áradat indult el, és csak én vagyok egyenlőre lemaradva, így 920vs1020 küzd egymás ellen, de az ár sem mind1 hiszen ha annyival nem tud többet a 1020 kamera fronton akkor inkább választom a már próbált 920-ast. Persze ki mire használná, nos nem a belenagyítgatást veszem ide, mert az egy opció számomra, de nem fontos.
Oppenheimer: 920-on is ezen az intervallumon állítható a záridő.
Köszönöm Neked is[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
Lenne egy kérdésem, hogy nem volt még a kezemben L1020, de mennyivel lehet jobban kitolni a záridőt mint a L920-ban? Plusz a kamerája, ahogy látom a képeket csak nagyításban veri meg a L920-at, hisz a L1020-nál megmarad az élesség, de mennyivel jobb képeket készít, ha nem nagyítgatunk bele?
Jajj és még egy
Böngészésnél mintha gyorsabb lenne a L1020, ezt videók alapján tudom elmondani, valóban így van?
Köszönöm a válaszokat -
partytime25
tag
Sziasztok.
Lenne egy észrevételem hátha másnak is igy van.... Tárhely miután ujrahúzom az egészet 23,9GB. Eddig amit olvastam fórumot mindenhol 26,5-27GB ot emlegetnek szabad helyet telepítés után... Másik meg nem töltök semmit a telómra max 1-2 fénykép 5MP be ,de mindennap fogy kicsit csak nem értem miért... 23,9 ről lecsökkent 23,6 ra... már eltalt pár nap most meg 23GB van nem értem ezek a pár száz megák hova tünnek.. nem szerkesztek semmit neten is max indexet olvastam kb 10x... (A resetet is azért csináltam mert legutóbb ez egészen 22 GB ig lement a semmitevésbe...)
Ha esetleg van 5 letetek osszátok meg velem...Köszönöm
-
hito
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2870 üzenetére
Nem tüntem el, csak átmentem alakváltóba
Én is kíváncsi vagyok mit tud így. Sajnos örülök ha hétvégén lesz időm fotózgatni. De az eredményről mindenképpen beszámolok.
-
BobTail
őstag
válasz
koboldozat #2868 üzenetére
Narancssárga a kislámpa búrája, úgyhogy a 1020-asok vannak közelebb az igazsághoz... közben ment a tévé, és annak a fénye is bezavarhatott.
-
BobTail
őstag
Mivel most jött a frissítés, így nagyon nem tudtam különböző körülmények között tesztelni a változást, de azért így is szemmel látható! Állványról fényképeztem mindet, mindent automatán hagytam, egyedül az ISO-t raktam egységesen 100-ra:
1020 Amber:
ajtó - vakuON / vakuOFF
fal - vakuON / vakuOFF -
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #2865 üzenetére
Időm engedi, ígérem, hogy megcsinálom
-
BobTail
őstag
Én csináltam before-after összehasonlítást... mindjárt feltöltöm.
(#2864) hito, még nem láttam a végeredményt, de nem sokat bíbelődtem vele, úgyhogy ne számíts sokra
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #2855 üzenetére
Már Black van fenn
-
csacsi67
addikt
Akinek GDR3 béta van fent megkapta a black frissitést? Független telefonról van szó.
Köszi.
-
Bukk900
őstag
Most, hogy már megjött a black update várjuk a tesztképeket!
-
MR007RM
addikt
válasz
koboldozat #2707 üzenetére
+1
Homályosak, életlenek azok a 808-as fotók, még kicsiben is.
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
-
Воланд
titán
válasz
koboldozat #2848 üzenetére
nyilvan. mivel kb ket ev alatt nem oldotta meg senki, majd most, nemsokara....
szerk.: de amugy nem ertem, a 1020 150k korul van, a 1520 meg 200k. szvsz a 10%-at a telefon aranak nem tudnad elkolteni programokra, hogy ha nem jatszol.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz
koboldozat #2845 üzenetére
Hogy fordulnanak fel, amiert nem engednek lopni.
-
duo
addikt
válasz
koboldozat #2845 üzenetére
Ez ugy megy, hogy a fizetos progikat megveszed. 😊 sok ingyenes cucc van azert es a fizetosek meg sokszor akciosak, van kulon program ami jelzi az ilyet. Warezolni meg gondolom nem szoktal, igy a problema tkp okafogyott is...
-
Воланд
titán
válasz
koboldozat #2843 üzenetére
nem fogsz tudni.
-
hito
nagyúr
válasz
koboldozat #2841 üzenetére
De miért kéne? Csak egy okot tudok amiért ez fontos lehetne, azt ezen a platformon el kell felejteni
#2843: egyelőre úgy néz ki, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
koboldozat #2839 üzenetére
nem aruhazbol letoltott alkalmazasokat arra a telefonra sem lehet feltenni, amiben van sd kartya.
-
koboldozat
senior tag
Hallottam hogy a nem aruházból letöltött dolgokat csak akkor lehet felrakni ha van sd kártya a Lumiákba vagy vmi ilyesmi. Javitsatok ki a ha tévedek. De ha az 1020 ba nem lehet rakni sd-t akkor külsőleg letöltött alkalmazásokat fel se lehet rá rakni csak amit az áruházból le lett töltve??
-
Lall
veterán
válasz
partytime25 #2832 üzenetére
1. Camera appon belül, ..., beállítások, fókusz segédfénye, itt tudod állítani.
2. Kamera ikonra rátapziol és elhúzod kifele az ujjad, bezárás ugyan ez, csak befele húzod az ujjad.
3. MoliPlayerNokia Cameráról érdemes még elolvasni Wa2x_ írását. [link]
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz
partytime25 #2832 üzenetére
A segédfény beállítását átrakták valamiért a 3 pontos beállítások közé, normális lejátszó pedig a Moliplayer.
-
partytime25
tag
... Köszönöm válaszod akkor a BLACK lesz a megoldás mindenre
... Viszont látom te benne vagy a témában akkor egy utolsó kérdésem lenne mielőtt frissitettem cam appot fenn a kis ikonokból a vakunál volt egy plussz funkciom. vaku ki , auto vaku, bekapcsolt vaku, meg egy fókuszfény vakuként F betüvel jelölte , most meg csak fókuszhoz használja a ledfényt előtte meg miközbe exponált és bekapcsoltam folyamatosan világított az jó volt közeli sötét tárgyaknál. Esetleg ezt vissza lehet valahogy varázsolni? Meg a másik én mindenhol úgy látom képeken a fotó felületet hogy a záridő,WB , stb megjelenik a kijelzőn egyszerre és állítgatni lehet... nálam amit kiválasztok csak az az egy jelenik meg igy sem rossz csak az jobban tetszene....
És még egy utolsó tényleg nézegettem videó lejátszokat te nem igazán találtam müködö appot létezik egyátalán ami mondjuk legalább divx et játszik vagy mkv-t? Mert macera mindig mp4 be konvertálgatni.Elöre is köszi
-
btudos
nagyúr
válasz
partytime25 #2830 üzenetére
Amber előtt nem is volt óra lezárt kijelzőnél (na meg 1020 sem volt Amber nélkül, eleve azzal jött ki), szóval az tuti nem stimmel, de a Black update-tel érkezik ez a lehetőség, frissül a glance screen is.
[ Szerkesztve ]
-
partytime25
tag
... Még egy kérdésem lenne hátha valakinek működik vagy tud rá megoldást...
Ugyebár ha beállítom az órát mutassa miután lezár a telefon ezzel nincs baj , viszont azt szerettem volna ami a lényeg lenne ha hívnak ne kelljen ki be lockolgatni a telót megnézzem volt hívásom. Jó lenne ha az óra mellett mutatná standby ba (egy üzi vagy hivás jel). Lehet behalucináltam mindha mutatta volna régebben amber frissités előtt ,most meg akárhogy állítgatom max az órát jelzi ki meg le van némítva meg töltőn van.. Ugye a régi n8 pl leddel jelezte hogy volt hívásom távollétembe... ez eléggé hiányzik erről... ha esetleg tudtok valami megoldást amit be tudok kapcsolni megköszönöm. Viszont ami érdekes ha bemegyek a beállításokba ott tudom beállitani ugyebár hogy megjelenjen az óra... szürkén irja is hogy "mutatja az időt meg ha be van állitva a hivással kapcsolatos infókat is megjeleníthet". Csak az a kérdés hogyan...
Ha van ötlet előre is köszönöm....
-
partytime25
tag
Köszönöm a választ akkor csak türelem kell kivárni...
-
Kasya
nagyúr
Ugy erted Dél-afrikai Köztársaság es nem mint Dél-Afrika
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz
partytime25 #2822 üzenetére
Még az első negyedévben várható a megjelenése.
-
partytime25
tag
Tiszteletem mindenkinek.
Valaki tud bővebb infót mikor jön a black 1020 ra európába? Próbáltam utánakeresni valami olyasmit találtam január 8 (china) .. Gondolom ez még nem nekünk szánták.... -
btudos
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2819 üzenetére
Szep! En is lassan tervezem b.nomet bevonni egy 520-ba, mert a SE Xperia Mini-je mindentol meghal.
Amugy erdekesseg (bar tudom, eliras)
"Ezek pedig az országok, ahol a Windows Phone a második vezető operációs rendszer:
Dél-Afrika"
[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
-
balu333
tag
T-nél domino feltöltőkártyás ár 145990Ft, kezd barátságos ára lenni, de még nem az igazi
Ilyen sem mostanában volt, hogy olcsóbb egy telefon a szolgáltatónál (feltöltőkártyás ár), mint kártyafüggetlenül.
-
Osiris
őstag
Hol érdemes camera grip-et venni mostanában? Én mindenhol 22eFt körüli árat látok. Van ennél olcsóbb bolt?
-
btudos
nagyúr
válasz
koboldozat #2813 üzenetére
Itt ugyan csak 320 szerepel, de viszonyítási alapnak jó, a 330 még annál is erősebb valamivel.
-
legiaap
félisten
válasz
koboldozat #2813 üzenetére
Na ezt majd megválaszolja helyettem más, mert nem tudom.
-
legiaap
félisten
válasz
koboldozat #2810 üzenetére
Nem kérdés, hogy elmennek-e.
-
Ck.
addikt
válasz
legiaap #2809 üzenetére
Még meg van, flash ellenére tökéletesen viszi hibátlanul.
Tetszenek a Lumiak, ha nem laggolna néha be az ios7, eszembe se jutna a váltás, de igy kikacsintgatok 1020-1520 fele. De csak ha mennek a sorozatok. A másik esélyes a Note3, a harmadik meg hogy maradok a seggemen. -
Ck.
addikt
Vki megtenne, hogy kipróbálja az online filmes, sorozatos oldalakat, hogy lejátsza-e a wp? Videa, movshare, TV2.hu videók, online-sorozatok.tv, stb.
Köszönöm
-
legiaap
félisten
válasz
koboldozat #2804 üzenetére
Modern Combat 4
Halo
N.O.V.A 3 -
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2804 üzenetére
En a Rayman-t, Doom & Destiny-t es Artifex Mundi jatekokkal jatszok. Az utolsonak nekem nagyon tetzsik a grafikaja es a sztorija
Bar sztoriban a D&D hatalmas..zoo8800: Ezt nem tudom. De utobbi kozel egy evemet tekintve nekem a telefon vagy autos tartoban vagy kezben van. Ritkan rakom zsebre, csak ha mindket kezem kell es nincs elottem asztal (pl. vasarlas).
BobTail esetleg dobhatna fel egy kepet, hogy hogy nez ki zsebben, mint anno L1020 eseten[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
Melyik a legfullosabb játék most wp8-ra??
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2801 üzenetére
De ez alighanem a Black (1520) vs Black elotti (1020) teszt. A Black-et azert varom, mert nagyon emlekeztetnek a kepek szinmelysegei, elessegei az N8-hoz, amiket annyira megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...