Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandeee #11330 üzenetére
Az előbb szedted le, S60Sign.SIS a neve
canonfan: A mobil Firefoxot "Fennec"-nek hívják, de az még odébb van. A Skyfire hasonló elven működik, mint az Opera Mini, azaz minden forgalom egy központi szerveren megy át, viszont a flash és a hangok is átjönnek relatíve gyorsan és normálisan. Free cucc, egy próbát megérhet, főleg WLAN-on, mert akkor tényleg semmibe se kerül
-
válasz
Bandeee #11328 üzenetére
Igen, ugyanoda. Majd két link lesz ott, bal oldalt a .cer fájl, jobb oldalt a "vissza a főoldalra".
Én az S60-as programot használtam, szerencsére angolul beszél - meg kell adni neki a cer fájlt, majd az aláíratlan SIS-t, ő meg megcsinálja az aláírtat.Igazából csak a sima MapDrives Unsigned-ot kell aláírnod, de ismételten mondom, hogy jobban járnál a HelloOX-szal. A saját certifikát ahhoz is kell mondjuk.
-
válasz
Bandeee #11320 üzenetére
Jáj. Az nem így működik. Olyan tanúsítványra van szükséged, ami a Te telefonod IMEI számához készült.
Ilyet tudsz például [L:cer.s603rd.cn]itt[/L] igényelni, csak be kell írnod az IMEI-det és a számokat, meg várni olyan 12 órát. Kapsz egy .cer fájlt, ami az ő SISSigner programjukkal együtt alá tudja írni Neked a telepítőket.
De magától az OPDA-tól is lehet igényelni, csak ott egy fórumba be kell írnod az IMEI-det, nekem kevésbé szimpatikus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged