Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old rocker
veterán
Dehogy. Pont most dolgozom egyilyen programon, csak pici türelmedet. Cserében a program köbgyököt vona a hívott számból, elvesz belőle kettőt és kidobja, hány off-shore cége volt gordonkának és mennyi volt az áfa megtakarítása.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
Hugo85
aktív tag
"A repedesrol annyit, hogy a bal oldali az az infra ablakanak a szele, szoval az gyarilag olyan." - fáj, hogy ennyire hülyének nézel. Szerinted ha az infra ablak alsó illesztését nézem repedésnek, akkor a felsőt nem néztem volna annak?
El van repedve szépen hajszálvékonyan, szimmetrikusan mindkét oldalon, és mind a két repedés a csavar furatában végződik. Bár ahogy hallom akkor ezt nem nagyon cserélik garanciálisan. Ez elég szomorú
Esetleg az ismerősöd elérhetőségét nem adod meg, hátha segítenek még pár repedt telefonos fórumozónak.
Azt egyébként hogy érted, hogy nullázzák a szoftvert? Csak a telepített alkalmazások és beállítások vesznek el (amúgy nem értem ezt mi a gyíknak csinálják) vagy SMS-ek, e-mailek, telefonszámok, naptárbejegyzések (nekem benne van az órarendem például, így nem mindegy) minden? Csak mert ha ez így megy, akkor inkább marad repedt a telefon, tekintve hogy elképesztő macerás lenne mindent visszaállítani, vagy keresek egy szoftvert amivel lehet rendesen backupolni mindent (vagy ezt talán még a PcSuite is tudja, ezt a részét sosem használtam). Az egy hét átfutási idő is elég vicces, tekintve, hogy a telefont azért elég intenzíven használt dolog vagy adnak cseretelefont?
Haart @ #11869: Nem tudom, nekem semmi bajom a Kingstonnal, igaz, hogy az enyém csak kétgigás, és így nem SDHC-s. Lehet, hogy az SDHC kártyáik problémásak
-
old rocker
veterán
Nincs már bétés kapcsolatom. Csak USB-vel kötöm össze, különösen, amióta megvettem azt a kábelt, amivel tölteni is lehet. Volt BlueSoleil (jó írom?) vackom, annyira megbízhatatlan volt, sokszor adatátvitel közben szakadt meg a kapcsolat, hogy kidobtam.
USB-vel csatlakoztatva a 6120C-vel is simán kijelzi a monitoron...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Tényleg furcsa.Én rákötöttem most az E51-et USB-vel a PCSuite-ra, tehát megnyitottam, csatlakoztattam. Akár tálcára rakom le, akár bezárom (nem kilépek!) az alkalmazást, akkora buborék ugrik fel telefonszám, névvel ellátva a jobb sarokból, hogy még 90 éves koromban, félig vakon is el fogom tudni olvasni.
(AZ én Suite-om 7.18-as.)
[ Szerkesztve ]
-
gelencser26
tag
Nálam úgy jelentkezik ez a probléma, hogyha gyorsan akarok belépni egy menübe, amikor még az ikonok jobb felső sarkában mozog a kör, tehát még nem töltött be teljesen a menü.
Ha ilyenkor belépek valahova, akkor nagy valószínűséggel abba a menüpontba léptet be, amelyik ikonon a menü megnyitásakor állt a kurzor...Bocs, lehet, hogy túlbonyolítottam egy kicsit, de remélem érthető!
-
old rocker
veterán
Ha pl. handy shell-t használsz, akkor annál mindig ott marad a menüben a kurzor, ahol legutoljára hagytad. A Best Taskmannál is van ilyen, ha - már nem emlékszem mivel - lépsz vissza a menübe.
De még egyszer elolvasva, amit írtál, valszeg nem értelmezem jól. Még reggel van.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
azt, az anyjuk 3.14csáját. Kötelesek lennének adni, sőt, elvileg azonos készüléket...
Magyarország egy furcsa ország: itt nem a szolgáltató, boltos, a hivatalnok stb. van az ügyfélért. Itt mi vagyunk értük. Meg sem fordul a sötét agyában, hogy nélkülük nem lenne munkája. Persze, fordítva is igaz: az ügyfelek is tudnak ordenáré módon viselkedni, elvégre mi vagyunk a civakodó magyarok ... since 990.Elnézést az offért, és hogy itt is közzéteszem: a történet egy professzor iskolatársam szintén orvos fiáról és annak feleségéről szól, akik kimentek Ausztráliába. Részlet a velük készített interjúból:
"Hatalmas felhőkarcolókat, piszkot, zsúfoltságot vártam, de nem így van: Sydney tele van parkokkal, gyönyörű, zöld terekkel. Például a belváros kellôs közepén: itt pihennek meg a businessmanek ebédszünetben – mondja Diána, hozzátéve: a világhírű operaház melletti Botanic Garden bejáratánál hatalmas felirat kérleli a látogatót: lépj a fűre, simogasd a madarakat, énekeljbeszélj a fákhoz! A park tele van kakadukkal, férjem és most már Martin baba is elôszeretettel eteti őket. ...S hogy miben különböznek tőlünk az ausztrálok? – Más a mentalitásuk. Kedvesek, megszólítanak az utcán, beszélgetnek. Vicces, ahogy reggelente a munkába sietô emberek az utcán köszöntik egymást.
Nagyon kedvesek, elôzékenyek az ausztrálok. Ha segítséget kérsz, szívesen ott terem mindenki – érzékelteti a differenciát a családanya, kiemelve: „az ausztrálok a mának élnek. Számukra a tárgyiasság, külsôség másodlagos. Nem számít, hogy életük nagy részét albérletben élik le, fontosabb, hogy a megtakarított pénzt utazásra, szórakozásra
költsék. Egy 25 és 30 év közötti fiatal például megteheti, hogy munkahelyét hátrahagyva fél-egy év Föld körüli útra menjen, a 40-50 évesek pedig biztosan ott vannak az összes fesztiválon, koncerten, pikniken".Nos, a szervizesek biztos nem ausztrálok...Az offom az utána következő bankkártya - kp fizetés sztorikhoz is hozzáfűzés.
[ Szerkesztve ]
-
-
old rocker
veterán
A handy cuccok telepítéskor a főmenüben létrehoznak egy handy mappát, abban találod meg a program ikonját. Az ikont persze tetszés szerint áthelyezheted és az üres handy mappát törölheted.
-
Dexter68
addikt
A Forecaweather-t dicsérik újabban...
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
old rocker
veterán
Én a worldMate-et használom, mint időjóst. Ingyomos, frissíthető, van benne egy nagyon jó pénzegység konverter. 5 napos az előre jelzés, hőmérséklet tól-ig, napos, fátyolfelhős,vagy milyen lesz az idő. Viszont nem rakható ki képernyőkímélőnek.
A Handy egyébként valóban jobb, de képernyőre nem raknám,mert ott a nagyméretű digitális clock, sokkal több hasznát veszem. És sajna a Handy valóban fizetős...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
enddav
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest