- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
válasz
valory #15304 üzenetére
Ne így csináld. Indítsd el az mp3 lejátszót, és ott az összes számot látni fogja, és le is játsza egymás után, illetve csinálhastz úgynevezett lejátszási listákat, amelyekbe csak bizonyos számokat pakolsz.
Más:
Találtam egész jó tokot a telefonhoz, ilyen felülről belecsúsztatós, bőr, Nokia CP-371 névre hallgat és elvileg E52, E55, 6720c-hoz való, de jó az E51-hez is, hosszban tökéletes, és csak egy egész kicsit szélesebb. Előnye, hogy bele lehet, úgy rakni hogy az alsó jack szabadon maradjon. Én a "kék" változatot vettem, bár én meg nem mondanám, hogy ez kék, de a férfi 16 színben látIlyen:
-
GML
őstag
válasz
valory #11710 üzenetére
hmmm nekem annó így sikerült. igaz, hogy az egy toshi notesz volt, de ment vele.... most nincs nálam az a noti az enyémben meg nincs bt, de ha hozzám kerül egy, akkor szólok, a mikéntről....
de annyi biztos, h win felület alatt kellene összepárosítani az eszközt... ha az megy, akkor elméletileg semmi akadálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest