- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hugo85
aktív tag
válasz
moltam #15261 üzenetére
Félre értettetek. Nem azt kérdeztem, hogy vegyek-e tokot, hanem hogy melyik tok olyan, ami megfelel a fent felsorolt kritériumoknak, esetleg tud-e olyat valaki.
Amúgy így sincs semmi más a zsememben, de ha mondjuk leteszem az asztalra, vagy el kell tenni táskába (pl egyetemi vizsga) akkor se karcolódjon, mondjuk példának okért a hátlap (asztalon ugye azon fekszik fel). Enyémen Brando fólia van és folyamatosan tokban van tartva, több mint másfél éves és tényleg TELJESEN karcmentes (simán zsebben tartottról nehezen tudom elképzelni), illetve nem megy tele porral és szösszel az összes rés (csak egy pár) és az alsó csatlakozók sem. Nekem ez megér +15 grammot, plusz 2 mm vastagságot és max 3k Ft-ot.
-
-
-
-
válasz
moltam #15029 üzenetére
Köszi. Sajnos nem emlékszem, hogy melyik az az alkalmazás, aminek üres a neve
, pedig segítene talán (még filózom).
A KERN-EXEC 0 pánik sajnos ugyanolyan semmitmondó, mint a Symbianos pánikok többsége: annyit jelent, hogy egy érvénytelen handle-be futott az az alkalmazás. De mivel a nevét nem látjuk, a pánikkód meg nem mondja el, hogy milyen handle, kb. esélytelen megtalálni, hogy mi a baj
...
1) Újraindítani próbáltad már a telefont?
2) Ha Offline módba lépsz, akkor is jönnek a pánikok?
3) A Kapcsolatok-ban nem maradt valami WeFis szemét? -
nfsu17
veterán
válasz
moltam #15015 üzenetére
A youtube-s progi f.s.
Nem próbáltam eddig mást, de coreplayer-el egész nézhető volt.Nem tudom akkor mit csinálj a pontokkal, vki felhívta az üfsz-ot, hogy tiltsák le neki a gprs kapcsolatokat. Így le van tiltva központilag, nálad meg ha fel is akarna lépni, már nem tud hova. Talán.
-
lazlo8
tag
válasz
moltam #14902 üzenetére
nemtudnád nekem elküldeni ezt a leirást hogy kell eltávolitani e51 hangszoro selymét????
előre is kösszMegkaptam apám 1,5 éves E51-ét, és azt tapasztaltam hogy még csendes környezetben sem értettem hogy mit mond a másik fél. Elolvastam a selyem eltávolítási leírást, de én megpróbáltam összerakott állapotban:
Egy vékony tűvel meg kell szúrni a selymet, és a kijelző felé húzni. A kijelző plexije és a hangszórónál levő fém ház között ki fog bújni a selyem egy része, utána a tűvel ki lehet húzni könnyedén a helyéről. Nagyon sok trutyi jön ki.
Ez után kipróbáltam egy hívást a selyem nélkül, és nagyon jó hangja lett hirtelen, viszont az esztétika jelentősen leromlott. Kitakarítottam a selymet, és ugyanígy a plexi és a fém közé tűvel bebújtattam (PLEXIRE VIGYÁZNI!). Mikor a hangszórónyílásban megjelent a selyem, a tűvel szépen a helyére igazgattam, így pont egy hangyányit lett halkabb, de jól használható és nem látunk bele a telefonba a lyukon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest