- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
válasz
cnckane #13485 üzenetére
hátő, tiltakoznék. az E52 a megtestesült tökéletesség!
2,4-es kijelző--sokat számít nagyon(2,4 és 2,6 között már nincs akkora különbség mint 2 és 2,4 közt) , 3.2 mp-s kamerával már mész valamire a hétköznapokban, az E51 kamerája viccnek is rossz,pedig párszor nagyon kéne.
És amit kihagytál:
- 600MHz-es proci (nem jól mondtad)
-GPS (azért nem mindegy)
-mozgásérzékelő (hasznos cucc tényleg, ipodom van és ott is sokat segít)
-másodlagos kamera (valakinek kellhet, nekem mondjuk nem)
-aluminium!!!!! a fémet szeretem, az alut imádom
-vékonyabb
-FP2
-Flash a browserbenha ezt is olyan jó áron adják majd t-nél mint E51-et, ahogy lejárt a hűségem decemberben, veszek, beújítok erre. ebben már tényleg minden megvan ami kell...Totál minden, frankó.
-
old rocker
veterán
válasz
cnckane #13064 üzenetére
Nekem az E71 sem áll kézre,kicsit sűrű a klavi a kézügyességemhez. Az E75-öt részletre esetleg! meg tudom venni a trémobilnál... Dehát, ez még csak vágyak a gordoncsomag mélyén. És kérdés, hogy valóban van-e rá szükségem, azaz jobban ki tudnám-e használni, mint az E51-et, ami végül azért egész jól bevált.
-
-
válasz
cnckane #12949 üzenetére
Azért a fő előnyét sikerült kihagynod: a (megszokás után) kényelmes teljes QWERTY billentyűzetet
Nomeg az IP Passthrough-t, azaz azon kevés telefonok egyike az E61, amelyik USB-n keresztül a számítógép hálózatát is tudja használni.
A Bluetooth verzióját majdnem eltaláltad, igazából 1.2-es. Szerintem ez nem akkora hátrány amúgy, mondhatni észre se lehet venni a mindennapos használat során.
Ha sokat fórumozol/MSN-ezel/írogatsz mobilról, valamint nagy zsebed van (ez a tepsi igen széles), akkor megérheti. Én mondjuk a P1i-re váltottam, mert ezt még nem ismertem
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
cnckane #12792 üzenetére
nekem még sose volt 25 nél kevesebb...
az is ugy h zene opera msn vmi game galéria üzenetkezelés email bestmenu cmaera és még sokan másokszal sokmidnen megvotl nyitva de 1 idö után eldobta az msn progit ( slick) nem tom mé...
ez a gps dolog engem is érdekelne de én városban szeretnék tervezni
a linkelt progi arra is jo?
vmi tuti nem stimel az akkuval tegnap 1.5ora zene hallgatás 10perc telefonálás 10percnetezés és max 30perc msn töl lemerült:S ja volt 2 youtube video is
amugy észrevetétek h a yt oldalárol letölthetö progi nagyon sok hires vidit ne mtud lejátszani? mmitn hires elöadotol universal osok közül is vanpár az én csori 3 jelentéktelen vidimet meg rebbesve lejátszaérdekes...
-
old rocker
veterán
válasz
cnckane #12712 üzenetére
2.4-est. Mellesleg én is csak úgy bírtam a netre jelentkezést kiküszöbölni, hogy memória kártyára telepítettem. Kétszer próbáltam újra a telefon memóriára, mind a kétszer az volt az első kérdése, csatlakoznék-e a netre, egy kis hitelesítésért? A kártyára telepítve nem csinálta...
-
-
bboobb
csendes tag
-
GoldMonGold
csendes tag
válasz
cnckane #12520 üzenetére
A Li Ion akksikról olvastam korábban, hogy csak az Infólithium akksik azok amik tényleg pontos adatokat küldenek a készüléknek, nem is olcsó gondolom, ha lehet egyáltalán kapni ehhez a telefonhoz. Ezekben az akkumulátorokban(info Li Ion) egy külön elektronika van ami figyeli a cellafeszültségeket. A Sony csinál ilyeneket a kameráiba, persze aranyáron. Az percre megmondja neked, hogy mikor fog lemerülni az akkumulátor. (mondjuk egy kameránál szerintem sokkal könnyebb kiszámolni a készülék fogyasztását mint egy mobiltelefonét, ahol másodpercenként változhat a készülék energiaigénye)
A %-os kijelzésről meg csak annyit, hogy ezeknél a készülékeknél ez az adat csak a programozón múlik, hogy mit ír ki a kijelzőre, és azt miből számolja ki. (pl egy pillanatnyi cellafeszültség és mondjuk egy átlagos használat a kikapcsolásig mennyit segítene mikor nem tudja senki, hogy mi az átlag)
A végén ugyanott vagyunk mint a vonalkás kijelzés -
törölt tag
válasz
cnckane #12448 üzenetére
én meg vagyok elégedve a 300 -assal, előtte 100 -as volt, ahhoz képest kb 1 nappal tovább bírja szuflával, napi kb fél óra telefon, kb 1 óra rádió wifi -n, meg egy kis ngage, ezeken kívül egy kis nyomkodás és pár sms, így olyan 4 napot kényelmesen kibír 24 órás üzemben (csak gsm hálózaton), én ettől többet nem is várok tőle egyébként, frissítés előtt pedig max 3 napig bírta
-
-
válasz
cnckane #12402 üzenetére
Nem létezik. Az S60 nem támogatja a rádió külső buzerálását...
old rocker: Nem ez a Visual, ezt alapból is támogatják a rádióprogramok. A Visual elvileg valami olyasmi lenne, hogy az aktuálisan játszott számokról infókat ír, meg más infókat... Nálunk nincs ilyen egyik rádiónál se tudtommal.
-
cnckane
tag
-
old rocker
veterán
válasz
cnckane #12392 üzenetére
Nekem 0.45 - 0.52 közötti csúcsokkal minimális fogyasztásnak 0.01, sőt, 0.00-át jelzett. Felraktam az energy legújabb verzióját. mA-ban mérve a fogyasztás 122 mA és 2 mA közötti. Mint max. és min.
Futó program: handy task. A "megugrást" az okozza, amikor bekapcsolja a képernyővédőt. Ilyenkor a kivilágitott kijelzős 40-50mA-ről felugrik hirtelen 120 vagy akár több mA-re, majd elsötétült képernyővel átlagosan 2 mA-rel poroszkál. Jelzem, visszaraktam a LargeTime-ot, mert akár többet fogyaszt, akár nem, csak jó,hogy rápillantva a telóra állandóan láthatom az időt. -
old rocker
veterán
válasz
cnckane #12390 üzenetére
Ami nekemvan, az csak angol, de tud. szerint több nyelvű. A smart settings nagyon jól kiegészítheti a készenléti képernyőt. A handy taskman kedvenceihez felraktam a beállításokkalkapcsolatos programokat, a smartba meg a klf, "irodai" cuccost. A best menübe gyakorlatilag ízlés szerint az összes programodat csoportosíthatod. A blacklist erre jó, az új változat egykis figyelmeztető ikontis kirak,ha be van valakivel kapcsolva. Használni nem igen szoktam, de azért jó, ha van. Ezek mellett a best profile az igazán nyerő...
-
cabii
tag
-
old rocker
veterán
-
dekac
tag
válasz
cnckane #12225 üzenetére
Nekem soha nem bírt ki 3 napnál többet!
Ha 2 egységet merül a maradék nálam 1 nap alatt "eltűnik".
Telefonálok vele elég sokat és aktívan hallgatok rajta zenét...szerintem ez E51-nél normális...
Nekem 8 gigás kingston van benne és nem hiszem, hogy egy memkártya zabálná az energiát... -
cabii
tag
válasz
cnckane #12225 üzenetére
Nem akarlak fusztrálni, de nagyon visszafogott telefonálással, mondjuk napi 10 perc, kb napi /átlag/ 3 perc játék, és cca 20 perc össz wifi vel 6 napot bír. Szerintem nem biztos hogy minden ok nálad, de nagyon kellene tudni, hogy mennyit cseszteted csak "úgy" a telcsit, mennyi az adat átvitel, meg ilyenek. Szal nem biztos, hogy gond, de ahogy OldRocker nejénél is, akár egy hetet is kibírhat.
-
válasz
cnckane #12185 üzenetére
A gyári szoftvert nem tudod rábeszélni. Esetleg ha valaki írna egy kodeket, de épelméjűségi okokból eddig senki se vette a fáradtságot...
Azt hiszem az Oggplay le tud játszani FLAC-et is, meg biztos a CorePlayer is.Mellesleg ez a sebesség nem mérvadó, ez csak az USB interfész sebessége. A rendszer ennél gyorsabban kezeli a kártyádat.
-
enddav
aktív tag
-
asadasad22
őstag
válasz
cnckane #12068 üzenetére
vannak sokszor emlegetett oldalak: nokiaprogramok, ipmart.
coreplayer: hez: mkv-val még nem próbáltam, nem minden videót visz tökéletesen. esetleg próbálj meg frisebb verziót (1.30 a legfrissebb). vagy szedd le mediumra a minőséget és indítsd újra.. videóra jobb progi jelenleg nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged