Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    addikt

    válasz GML #11865 üzenetére

    Hát, ahogy így olvasgatom a pionírokat, akik kínlódnak a vinfos telepítéssel ... biztos vagyok benne, hogy én nem fogok ezek közé tartozni.
    Tegnap így is félnapot azzal szórakoztam, hogy a 6120C memóriakártyáját adatátviteli módban nem lehetett használni, azzal a felkiáltással, hogy azt egy program használja. Megsasoltam, de egy árva program sem futott a háttérben. Egy másik 6120C-be betolva figyelmeztetett, hogy a kártyán van egy program, ami nem korrekt. Ezek után elkezdtem sorra leszedegetni a programokat és időnként megnéztem, bugos-e még a csatlakoztatás. Kiszúrtam, melyik program lehetett az, a többit visszaraktam. Hát nem az volta tettes. Végül odáig jutottam, hogy a best reminder hülyült meg valamiért, helyette felraktam a remind me-t.
    De, ahogy olvasgatom a fórumot(kat), arra a megállapításra kellett jutnom, nem egészen kiszámíthatók, hogy egyes programok egy adott készülékkel és a rajta levő többi programmal hogy korrellálnak. Az E51-el is jártam így, valamelyik program felrakása után meghülyült.Végső konklúzió: csak azokat a programokat rakom fel, amelyek biztos kellenek, használom is őket és nem veszekszenek egymással, nem lassítják a telefont. Többszöri próbálgatás után rájöttem pl., hogy a handy taskman mellé tök hülyeség feltelepjteni a best taskmant; hogy a handy shell önmagában kiváló alkalmazás, de vannak, amiket jobban tudok használni, ezekkel viszont időnként veszekszik. Én - előrebocsátva, hogy ez nem szentírás, csak a tapasztalatom; egyben elnézést kérve a kisregényért, - készítek egy felsorolást, miket tartok fontosnak:

    1. Psiloc Font Magnifier - kivéve Dexter kollégát, mert ő Sólyomszem reinkarnációja.
    2. Handy Taskman - ide pozicionáltam az összes beállítással, időzÍtéssel kapcsolatosalkalmazást.
    3. Smart settings. Kiválóan kiegészíti az aktív készenlét ikonjait, én ide az "irodai" alkalmazásokat pakoltam, meg a playereket. Ami nagyszerű benne, hogy a nem csak le-fel, hanem jobbra-balra is lehet benne lépkedni (hatos oszlopokban csoportosítja a gyorsindításokat.)
    4. Best profiles. (Az egyik legjobb progi.)
    5. Best menü. Egyéni ízlés szerint minden, ami fontos egy-egy csoportban: pl. alkalmazások, beállítások, szervező stb. ide be lehet dobni. A zöld gom hosszabb nyomásával jön elő, hátránya, hogy ha aut. kikapcsol a kijelző megvilágítás, ki is lép belőle...
    6.Switch off - ha valaki meghatározott időben aut. ki akarja kapcsolni a telefont.
    7.Mobile Task - ha alkalmazás ki -bekapcsolását akarod időzíteni.
    8. mWallet, Bestsafe, Crypto, Best Jotter. Kinek mi, vagy mik tetszenek adatai védelme érdekében.(Szla, bankkártya, Gizike telefonszáma, e-mail címe, dokumentumok, képek "titkosítása" stb.)
    9. Advanced device lock: ha még tovább akarod ragozni és bizonyos alkalmazásokba csak kóddal lehessen belépni.
    10. Phoneinfo, energy profile
    11. Handy Clock
    12. Papyrus !!! (naptárprogram), BestBirthday, WorldMate, Forecaweather!!!,Search, Xplore, SlovoEd (ang-magyar szótárprogi),
    13. Nimbuzz!!
    14. CorePlayer, Divx Player, TTpod...utóbbit hangzásra hasonlítgattam a gyárival - hát, nem tudom.) esetleg Mobituba, lényegesebb:Internetrádió, Mobbler és Nimbuzz!!
    16. Handy Black list
    17. Remind me, v. best remind.
    18. hírtévéseknek különösen ajánlott: totallrecall fütyülésmentes változata...
    19. Google maps
    20. Quickoffice 6.0 - tehát szerkesztős változat, nekem fontos.
    21. Wefi. Nem feltétlenül szükséges, de jó, ha van.

    Ennyivel már úgy ki van tömve a telefon, hogy eligazodni is elég benne.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák