- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
visionbp
tag
válasz
Criton #11543 üzenetére
Valamint: az NSU-t se nagyon próbáld meg használni akkor, mert sem telepíteni, sem törölni nem tudsz semmit. Ellenben hozzászokhatsz egy nagyon szimpatikus "A mem.k. használatban" (vagy valami ilyesmi) ablakhoz, mert azt kapod minden alkalommal, amikor bármit is kezdenél vele...
Úgyhogy szvsz tárold csak az sms-eket a tel.memóriában, ha meg gyűjtögeted, akkor időszakonként mentsd ki. -
Degeczi
nagyúr
"beállitani az alapszámokat, hogy ne kelljen minden kontaktnál az alapszámot kiválasztani valamint hívásnál mobil vagy otthoni számok között lépegetni ?"
benne van a leírásban!
ha nincs "alapértelmezett szám" megadva vkinél, ilyen sorrendben választ: Mobil, Mobil (otthon), Mobil (munka.), Telefon, Telefon (otthon) és Telefon (munka.)ez szerintem teljesen jó, hiszen általában a mobilszámot hívsz, így csak akkor kell átállítani, ha vkinél mégis vezetékes a fontosabb
-
old rocker
veterán
Belenéztem a telefonkönyvembe; a franc se tudja, itt hogy lehet, mert az összes átmásolt adat, az újak pedig rendszerint 1 számosak. De úgy nézem, amelyik "telefon" címen van elmentve (tehát nem mobil, otthoni telefon, munkahelyi telefon, kaputelefon stb.) az alá van húzva, amellett van a pofázós jelecske, hogy ha bemondod a nevet és a készülék felismeri,ezt fogja hívni. Ez az alap szám.
-
-
mesakos
csendes tag
kösszencs, én is pont arra gondoltam, csak amiket eddig feltoltam azokkal nem ment flottul minden.. Akkor lehet hogy mindegyik verzió jó lenne, csak a távirányítót kéne vhogy beleprogramozni?? vagy minden TV-n más??
2 tv van egyiken se meg mi lenne a gond?? (LG és Funai)
-
ben11
őstag
Infravörös sugárzáson értjük a fény 780 nm – 300 μm közötti hullámhosszúságú tartományát,azaz az Ir nem rádiófrekvencián kommunikál mint a Bluetooth,hanem infrafénnyel,ezért nem árt arra irányítani,amerre a vevő van(azaz a tv-d)..
Egyébként kinek,milyen távról sikerül irányítani a tv-t,videó-t stb.?
-
asadasad22
őstag
nálam teljesen jól működik. infra beállításokkal nem is babrálok, alapból ki van kapcsolva, a proginak gondolom ha szüksége van rá, bekapcsolja magától. talán a method beállításokat kellene próbálgatnod. azt egyébként tudot ellenőrizni, hogy kiad-e magából jelet a telefon, ilyenkor ugyanis látni az infraport mögött a vörös fényt.
-
Ricardo
titán
Írd be a keresőbe és ott terem
-
cabii
tag
Hali,
én is csak azt tanácsolhatom, mint a többiek, tiltsd le a wap-ot. Én mindent kiírtottam, kivéve a wlan-t. Semmi gondot nem okozott a teló, és nagyon kellemes, mondhatni szerethető darab. Egyre több olyan tulajdonságát érzem, ami eddig hiányzott. Szerintem egy nagyon jó, és ami fontosabb jól használható, a funkcionalitásában pedig szinte tökéletes telefon.
-
Dexter68
addikt
Az első, hogy a hálózatkezelésnél be kell állítani, hogy mielőtt felmegy a hálózatra, kérdezze meg, hogy milyen protokollt (vagy mit) használjon. Meg, hogy egyáltalán használja-e.
Nekem nem volt csalódás a teló, azok a nyűgök, amik előjöttek, részint orvosolhatók, részint lehet velük együtt élni. A kijelző-recsegést megoldottam, az oldalsó gombok recsegnek, azon még dolgozom.
Tegnap volt a kezemben egy E71-es... azt hittem, hogy a Qwerty, meg a beépített gps az alapvető különbség, de nem. SOKKAL finomabbak a billentyűi, nem kattognak, nem kopognak, de határozottan érezni, ha lenyomja az ember. Viszont a piros bekapcsoló gomb, meg a liffegő usb-dugó röhejes.
-
Symbio
senior tag
Pl. e-mail postafiók? Új programok keresése? Valamelyik program adatbázist frissít? Valamit mégiscsak beállítottál automatikus kapcsolódásra- Tiltsd le a wap-ot, akkor legalább a pénzed nem fogy, automatikusan először csak wifit keressen (nekem ez volt az első dolgom)
Nem a telefon hibája, hanem a felhasználójáé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest