- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz gelencser26 #14140 üzenetére
Utóbbi. Ezt a bugot, hogy mindig újratölti a menüelemeket, csak FP2-ben javították ki. It's not a bug, it's a feature!
“All nothings are not equal.”
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #14089 üzenetére
A házat már hogy ne akarnám használni, nem akarom szétbaszni! késsel próbáltam bele vágni vájatot, de azzal nem nagyon sikerült. Dremel meg nincs nekem, valahogy meg kellene oldani a kireszelését
Chop: Már hogy lenne műanyag? hány telefont láttál már műanyaggal össze csavarozva? Egyébként meg ha letöröm, utána dobhatom ki az előlapot is, és a házat is, mivel nem lehetne utána rendesen össze csavarozni...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz gelencser26 #14031 üzenetére
Mielőtt nagyon belelkesednétek, a NAND flasht, de még az SD kártyákat se kell defragmentálni, mivel mint memóriák, a véletlen elérési ideje konstans. Ez a program csak valami kacsa lehet.
Továbbá, az S60-ban nincs olyan mindenki által szabadon elérhető és hízlalható dolog, mint a Windows registry-je. Ott a Central Repository, de az fix méretű és a sima alkalmazások csak a firmware készítésekor meghatározott értékeket olvashatják vagy írhatják, bővíteni/szemetelni nem lehet. (Sajnos, pedig jól jönne.)
-
old rocker
veterán
válasz gelencser26 #14020 üzenetére
ha ezt beírja, gyakorlatilag semmit nem talál, nincs ilyen kifejezés
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ludus
aktív tag
válasz gelencser26 #13963 üzenetére
hát a t-mobile nem küld... vagy csak én nem kaptam...
-
peugeotmate
őstag
válasz gelencser26 #13878 üzenetére
Pár nap múlva már lehet hogy nem lesz annyira pozitív... De mondom: úgy tűnik hogy egész jól el leszek vele, bár nem akarom elkiabálni! Csak az az átkozott hátlap is patent lenne!
meg
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #13824 üzenetére
Akkor még mindig nemtom, h kellene szignózni a telefont
OPDA-t vagy valami hasonlót vág valaki, aki tud segíteni?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
peugeotmate
őstag
válasz gelencser26 #13742 üzenetére
Szia,
hát akkor majd meglátjuk,hogy milyen lesz.És én is remélem hogy több sikerrel járok majd! Lassan már itt kell lennie...meg
-
gelencser26
tag
válasz gelencser26 #13294 üzenetére
Kicsit nagyobb lesz a probléma, mint ahogy gondoltam...
A csillag gomb is elkezdett akadni!
Szétszedtem, kipucoltam, de semmi... -
spedyboy
senior tag
válasz gelencser26 #13229 üzenetére
én is kaphatok rola másolatot? ( mint ateszt röl )
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Shodan
addikt
válasz gelencser26 #13225 üzenetére
2g touchról tudsz valami jó tesztet? divx/xvid megy rajta?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
válasz gelencser26 #13149 üzenetére
Ne légy már sügér. Nézd meg jobban azt a CA-126-ot.
Arról van szó, hogy a micro-USB kábelről leágazik egy sima Nokia tápcsatlakozó, ami az USB port 5V-ját adja oda a telefonnak. Utángyártva van belőle mini-USB-s is, zodiak arra gondolt, hogy van neki több is.“All nothings are not equal.”
-
cnckane
tag
válasz gelencser26 #13122 üzenetére
Pisztollyal max lelövi, de a telefongurun ezt a rémhírt(?) olvasni...
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz gelencser26 #12409 üzenetére
Biztos nem mert mind2 oldal szól. Ha kontakt lenne akkor egyik biztosan nem szólna. De itt egyszerü mono-stereo váltogatásról van szó.
-
őstag
válasz gelencser26 #12409 üzenetére
Nekem is ugyanez a szitu, folyamatosan váltakozik a mono és a stereo...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Haart
addikt
válasz gelencser26 #11935 üzenetére
Valahogy nincs kedvem xxx hszt visszaolvasni, de ha ilyen nehéz kimondani egy jó fülest akkor nope
-
válasz gelencser26 #11658 üzenetére
Nem változtat, marad szolgáltatófüggő.
-
válasz gelencser26 #11518 üzenetére
Böngésző = suck. Ez normális viselkedés, szerintem.
-
peter001
csendes tag
válasz gelencser26 #11395 üzenetére
Ezt 6220c is produkálja,szóval nem egyedül ennél a telefonnál van jelen.De néha elég zavaró tud lenni.
-
GML
őstag
válasz gelencser26 #11395 üzenetére
Nyugalom... a hosszú élet ritka...
-
micro
addikt
válasz gelencser26 #11376 üzenetére
Viszont ez a visszaugras nem szunt meg a 300-assal, de kevesebbszer fordul elo.
[ Szerkesztve ]
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Dexter68
addikt
válasz gelencser26 #11376 üzenetére
Tudom Csak überdiplomatikus vagyok
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz gelencser26 #11369 üzenetére
Jé... én mindig azt gondoltam, hgoy ezek a kis ikon-kiegészítések azt jelzik, hogy az adott folderben van egy program, ami fut a háttérben.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Symbio
senior tag
Ahogy Karma mondja, azt jelenti, hogy abból a mappából fut valamelyik program a háttérben (a házikó hosszan megnyomásával erről meg is győződhetsz)
-
ben11
őstag
Ezt nem nevezném hibának,nálam is megvan ez a jelenség..Annyi,h még nem töltötte be a menüt teljesen,de már valamerre elnavigálsz,akkor ha befejezte a betöltést,akkor visszaugrik..Ez nálam egyébként akkor fordul elő,ha rég léptem be a menübe,vagy ha sok alkalmazás fut a háttérben..Megoldásnak annyi,hogy kis türelem..
A kör meg az hogy abban a mappában fut egy alkalmazás..[ Szerkesztve ]
-
Az nem az
Ez a kék kör azt jelenti, hogy abból a mappából fut egy program a háttérben.“All nothings are not equal.”
-
micro
addikt
válasz gelencser26 #11367 üzenetére
Igen, ez volt az.
Az uj softtal meg talalkoztam ezzel a hibaval.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
válasz gelencser26 #11367 üzenetére
Én értem a problémát (egyszer magyaráztam is róla valamelyik topikban, jó hogy megoldották), de ezt a mozgó kört nem értem. Mozgó kört utoljára az N78-on láttam, amikor a Kastor be volt kapcsolva
-
válasz gelencser26 #11254 üzenetére
Én WM és S60 között küldözgettem mostanában, de nem volt baj.
Két S60 között meg pláne nem.De az M65 akárhogy nézem, nem egy mai darab
-
pengemetal
aktív tag
válasz gelencser26 #11189 üzenetére
Szerintetek ez a nokia BH-103 bluetooth füles milyen? Próbálta már valaki?[link]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz gelencser26 #11178 üzenetére
Nem kell 10-et kidobni. Én 5-ért vettem agybadugósat. Más dimenzió lesz utána a zenehallgatás
A gyári kb addig tűnik normálisnak amíg valami épkézláb fülessel ki nem próbálod telefont.
Ja és a hangereje is gyenge a gyárinak.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
válasz gelencser26 #11178 üzenetére
Én napi 4 órát vonatoztam, amikor megvettem a CX-300-amat.
Nem bántam meg“All nothings are not equal.”
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz gelencser26 #11154 üzenetére
Fehérváron ÁFÁ-s számla mellett se lehetett... Pedig nálam alap hogy azt kérek.
Hol élnek ezek, a kőkorban? Tényleg nem szívesen rohangál az ember egy vagyonnal mikor már feltalálták a bankkártyát. Kicsit biztonságosabb talánMés que un club!
-
TokLac
senior tag
válasz gelencser26 #11104 üzenetére
Én úgytudom hogy főpanel csere esetén mivel az imei is változik újraindul a gar. Viszont, nekem is főpanel csere volt írva a garjegybe, de én teljesen új telót kaptam. Tehát nem szerelték át, hanem egy teljesen új telót kaptam. Ennek az adataid ráírták a régi garlevélre és a gar újraindult. Ha valóban átszerelték a panelt lehet nem indul újra a gar. De mivel a panel fődarab, a gar újraindulás jár szerintem. Javaslom a Nokiát, vagy a központi főszervízt felhívni ez ügyben. Ha ők azt mondják hogy a garnak újra kell indulnia akkor lehet verni az asztalt.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
GML
őstag
válasz gelencser26 #11104 üzenetére
igen rajta van, de nekem annyit írtak bele, hogy főpanelcsere és az új imei...
a másik gáz, megpróbáltam telepíteni egy 2040-ig jó x-plorert de amint elindítom mondja, ogy szerezzek be újanbbbat. most mi legyen? csak az 1.3 marad? -
válasz gelencser26 #11070 üzenetére
A háttérvilágítást le tudod kapcsolni a LightsOff programommal, amit vagy fél éve írtam. Elég gagyi, de akkor elég volt a puskázni próbálóknak
Innen lehet letölteni Fájl -> Mentés máskénttel. Sajnos nem értek a .htaccess-hez, így nem tudtam megoldani, hogy ne szövegként nyissa meg a böngésző.Nincs aláírva, így vagy HelloCarbide, vagy házi aláírás szükséges hozzá.
Ha feltetted és elindítottad, a # hosszan nyomvatartása ki-be kapcsolja a világítást.
[ Szerkesztve ]
-
kovipetii
csendes tag
válasz gelencser26 #11062 üzenetére
úgy gondoltam több fajta.
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect
-
Joe bácsi
őstag
válasz gelencser26 #11023 üzenetére
Érdekes, én simán kibírom szedni.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
danaudio
aktív tag
válasz gelencser26 #11014 üzenetére
gondolom az autód akksijára van kötve néha meg kontaktos a kábel, akkor megy csak 3-4 napot.
-
tuzpenge
őstag
válasz gelencser26 #11009 üzenetére
Hát nemtudom hogy hogy sikerült összehoznod 7 nap készenlétet 6-7 óra beszélgetéssel, plusz ugyanennyi wifivel, mikor a gyári adat szerint is max 4,5 órát bir ki beszélgetési időnek, és mit tudjuk a gyári adatok a muhaha kategória!
Mindenesetre elég érdekes, és mármár hihetetlen is.ˣ
-
válasz gelencser26 #11007 üzenetére
Nem vettem észre semmi különöset Mondjuk nem sokat nyomogatom, elég rendesen ráuntam, így néha-néha megnézem a leveleim a böngészőben, meg telefonálgatok.
Tegnap töltöttem fel, kb. 5 GMail nézéssel, másfél óra telefonnal, wifi meg bármi egyéb használat nélkül egy csíkom hiányzik. Majd odafigyelek, meddig tart ki
-
GML
őstag
válasz gelencser26 #10978 üzenetére
de akkor azt mondja meg valaki, hogy miért nem lehet feltenni egy fakk x-plorert?
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10944 üzenetére
egyébként teljes reset után a kód visszamegy alapállapotba. illetve az is lehet, hogy eleve alapállapotban van, érdemes kipróbálni egyszer, a kód alapból ez: 12345.
-
GML
őstag
válasz gelencser26 #10936 üzenetére
Csak azt mondd el nekem légyszi, hogy valaki hogyan felejtheti el, hogy mi volt a kódja egy telefonnak, amit azért vett, hogy használja és nem azért, hogy otthon tárolja LEZÁRVA.....
kicsit stolen gyanús.... -
GML
őstag
válasz gelencser26 #10936 üzenetére
ha nincs rajta semmi fontos adat, akkor mehet, de telszámok naptár, programok, ezek ugranak. memből...
-
GML
őstag
válasz gelencser26 #10933 üzenetére
valahol láttam egy progit erre, ha ilyen van.ha megtaláltam linkelem.
-
Symbio
senior tag
válasz gelencser26 #10903 üzenetére
Occsó volt a MM-ban, ráfutottam (de utoljára). Van egy 2GB-os Nokia-m (nem tudom ténylegesen milyen márka), azzal semmi gondom sincs.
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10903 üzenetére
nem véletlenül hajtogatjuk minden memóriakártyával kapcsolatosan felmerülő kérdésnél, hogy Sandisk, Sandisk, Sandisk
-
stop
aktív tag
válasz gelencser26 #10897 üzenetére
Semmilyen tipushiba nem nyugtat meg.
Holnap nekimegyek a 10 bar-os kompesszorral."az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
stop
aktív tag
válasz gelencser26 #10895 üzenetére
köszi, megpóbálom.
"az együgyű lenézi társát, az okos pedig meghallgatja azt" P.K.11.12.
-
jokerone
tag
válasz gelencser26 #10885 üzenetére
de ha jól értelmeztem az eddig leírtakat, akkor ezt a "Curse of Silence"-t nem olyan egyszerű megkapni... vagy mégis?
-
őstag
válasz gelencser26 #10865 üzenetére
Nos, nekem anno a Samsung D900-nál bekavart elég szépen egy mágneses tok... Szerecsétlen állandóan azt hitte, hogy éppen kinyitom. A poén, hogy direkt D900-hoz hirdették!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
8nemesis8
veterán
válasz gelencser26 #10748 üzenetére
Azért köszi
Egyébként nem tudod véletlenül, hogy amit itt találtam linket ipmart forumról lehetne letölteni a progit mennyire lehet megbízható? -
8nemesis8
veterán
válasz gelencser26 #10746 üzenetére
Jah csak én telepítettem előbb vagy 3progit nevet nem nézve éshát felülírtam az eredetit a 4.0sal aminek nincs license ezt kéne feltörni most.
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10740 üzenetére
külföldön néhány országban el van terjedve, itt is akkor lenne haszna, ha elterjedne.
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10736 üzenetére
rondának azért nem ronda az
de ha ilyesmi vételére szánnám magam, inkább kifizetném azt a plusz pénzt, és E71-et vennék, abban nincsenek nagyon kompromisszumok. viszont egy jóideig még nem tervezek telót cserélni, sztem a következő telom már valami touch alapú business csoda lesz, ami csak évek múlva jön ki. -
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10712 üzenetére
régen, amikor még olyan fw-m volt, nekem is tovább bírta, kérdés hogy az aksi használódott el/egyéb gond van, vagy tényleg az új fw az oka az egésznek..
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10709 üzenetére
oké, de mi volt az "eredeti" rajta? 100.**.** vagy 200.**.**? (leellenőrzés: *#0000#)
-
danaudio
aktív tag
válasz gelencser26 #10691 üzenetére
lol, nekem kb 4 napot bír ki úgy hogy éjjel nappal bekapcsolva, reggel ébreszt, és napi 5-10 perc telefonálás. ennyi. és akkor már alig van rajta. igaz persze hogy az enyém több mint egy éves és novemberig nagyon durván nyúztam, mindig minden ment rajta és naponta töltögettem, hogy ne legyenek problémáim...szóval akksi már nem az igazi, de annyit azért nem rontott. sztem még az állandó túlzásokkal élő gyári adatoknál is jobb a tied ha ez igaz
-
asadasad22
őstag
milyen fw-d van? nekem feleennyi ideig ha bírná, már örülnék..
-
enddav
aktív tag
1 hét... azt köszi Én minden nap töltöm.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
cabii
tag
wow ilyen jó fogyasztást még sose sikerült elérnem, pedig én is próbálkoztam vele. Gratula Hozzá!!!
Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
asadasad22
őstag
válasz gelencser26 #10598 üzenetére
remélem jól sikerült, én ma egy fizika vizsgán bugdázsoltam át
mondjuk érdekes, hogy egy anal vizsgán hogy/mit lehet puskázni, nemtom milyen helyre jársz és hogy kérik számon, de nálunk a tárgyak 90%-ánál puskával szerintem semmivel nem mész többre, és ez analra is igaz, nem is nagyon láttam még senkit puskázni, maximum mikrónál. -
danaudio
aktív tag
megjelenítésben tapasztalataim szerint a gyári tudja a legtöbbet, pdf+-al még próbálkozhatsz, de ha vlmit a gyári nem jelenít meg, hát nincs sok esély...
ne pdf-et hanem word doc-ot használj amikor csak módodban van, én is azt teszem, x-ploreban azt a legkönyebb kezelni és megjelenít mindent... -
Két programról tudok, ami lehet hogy segít: a PDF+ és az Adobe Reader 2.5-ös verziója. A megtalálásukban nem tudok segíteni sajnos.
-
-
danaudio
aktív tag
válasz gelencser26 #10503 üzenetére
én mondjuk a hosszabbító rövidítésére gondoltam, de sajnos nem oldja meg a fő problémát ez sem, mégpedig hogy nehéz az a jack bemenet amibe a füles csatlakozik...
hátő, nemegészen...de a busz amíg eljut franciaországba sokidő, //mégoffabb: olaszba meg amatőr óriásműlesiklásban lenyomtam az olaszokat szal pszt
[ Szerkesztve ]
-
jokerone
tag
válasz gelencser26 #10440 üzenetére
Anyukámnak vettünk mikrót, 2. nap már nem működött, csak mikor úgy gondolta, + az sdhc (bár ebben még bízom, h csak véletlen), tavaly is pár karácsonyi ajándék megadta magát... (ráadásul gariidő után pár héttel )
-
válasz gelencser26 #10279 üzenetére
Nekem is adtak, tényleg
Csak elhagytam“All nothings are not equal.”
-
kw3v865
senior tag
válasz gelencser26 #10145 üzenetére
Az enyémnek is lötyög a hátlapja sajnos. Nem nagyon, de azért zavaró. Fel-le mozog kb. 1 mm-t. Az oldalsó gombok és a bekapcsológomb elég rosszul van kialakítva, nagyon nehéz benyomni, de gondolom az összes E51 ilyen. Ráadásul az oldalsó gomboknál és felül nyikorog kicsit, ha nyomkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest