Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #15458 üzenetére
Én 2 módszert szoktam: van flakonos tisztító - PC-hez, márkát nem írok, mert reklám -, vagy konyhai mosogatószer ami zsíroldó. Rápöttyintem, ujjaimmal megdörzsizem, várok kicsit, újra dörzsi, újra várok, dörzsi, majd csap alatt kimosom. Ez utóbbit óvatosan, vigyázva, h a lefolyó be legyen dugva (vagy extrém óvatosaknak lavórban ajánlatos), ha esetleg elengeded, ne menjen a csatornába :-))
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14960 üzenetére
Természetesen, ha megteheted, Én sem ajánlom az otthoni tisztítást. Szakboltban, főleg ha garis. Nekem van hozzá szerszám, nem az első ilyen művelet, de akinek se szerszám, se tapasztalat, annak lehetnek benne buktatók. Láttam már túlhúzott csavar miatti házrepedéses E51-et is...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
Napfénysüti #14958 üzenetére
nagyon sokat javít rajt. Én már maxra felvéve is alig hallottam, miután kitakarítottam fele hangerőn is "túl" hangos.
Én spéci tisztítószert szoktam ráfújni, majd sűrített levegővel kitömítem a pórusait
Tökéletes!
-
mogyesz
aktív tag
válasz
rootkiller #14118 üzenetére
:-)
A vodánál a 220-as a legfrisebb... -
mogyesz
aktív tag
válasz
alansmithee #13857 üzenetére
Ha elérhető wlant-talál: aszem csak úgy működik, ha a wlan-okat csokorba szeded. van a Nokia letöltések között - Letöltés -> Alkalmazások -> Segédprogramok - > Smart connect by Birdstep - alkalmazás, amiben csokorba szedhetőek a wifi kapcsolatok.
A beépített levelezőnek meg megadod, hogy a Smart connect legyen az alapértelmezett kapcsolat.
Itt egy a lényeg: ahol wifit használsz, azokat szedd össze :-)
Így tuti működik.
Beépítettnél 30 perc a minimum, amit tud. Van push-mail kliens is, pl. a nokiánál: email.nokia.com, vagy a Seven: www.seven.com.
A másik, h előfizetsz egy mobilnetet a kártyára. :-))
-
mogyesz
aktív tag
válasz
sixtybi #13781 üzenetére
Szerintem első körben vissza kellene állítani a gyári állapotot. Az nem normális, h fél napig megy, és az sem, h nem megy a net. Nálunk nem 1 db van, és nincsenek ilyen gondok (különböző beszerzésűek).
Szerintem valami progi kavarhat be, ami gondolom nem teljesen tiszta beszerzés. Ha igen, akkor vidd be a szervízbe...
ui.: látom a terminal-on még nem válaszolt senki...
-
mogyesz
aktív tag
Hátha valaki szeretne VPN-t beállítani a telón mint Én...
Az utóbbi időben az E51 vs. Cisco IPSEC VPN házasításával szenvedtem.
Próbálkoztam a Nokia Mobile VPN-el, de nem jutottam sokra.
Sok-sok olvasgatás után sikerült megoldani a problémát.Az alábbi linken elérhető egy rövid how-to, és a szükséges file-ok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest