Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
gyuri2008 #15491 üzenetére
Hát szerintem elzavarnak, hogy a működését nem befolyásolja és használj tokot, ami náluk is megvehető 3000-ért.
Engem is néha zavar. De akkor a négy csavar ki, előlap le, alkoholos vattakoronggal letisztít, aztán hello. Kemény 5 percet vesz igénybe.
Pl nekem az előlapnál a kijelző plexije nyikorog, mert kicsit be lehet nyomi és akkor nyöszörög.DE lesz@rom. Eddig nálam egy telefon az elmúlt három évben két hónapot nem húzott ki (előtte R520m volt a szerelem). De amióta ez megvan, azóta egyszerűen még egy telefonos hirdetést sem nyitok meg, ahogy már az sem izgat,hogy mennyi kedvezményem van új készülékre a szolgáltatónál. Mert ez tud mindent! És még vékony normális alakja is van.
Na jó, azért a led a kamera mellől, hogy a sötétben legyen ami világítson. Az hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest