Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Hugo85 #15424 üzenetére
Nekem NokiaMaps 2.0 van, amihez tettem be Mo. térképet. Működik is, de ha útvonalat kell tervezni, akkor rengetegszer nem csinálja meg, mert nem is tudom milyen hibaüzenetet ad (nincs útvonal vagy ilyesmi). Szvsz ez nekem így nem jön be, mert nem működik rendesen. Szóval offline böngészésre kellene nekem is, ez az ovimaps ez mennyivel jobb? Ehhez kell az a külön program, ami felteszi rá a térképeket?
Ilyen indavideo, youtoube, videolejátszó oldalakat meglehet nézegetni mobillal? Youtoube még megy coreplayerrel egész jól, de böngészős megoldás kellene, és pl indavideo már nem megy vele.
Gyári böngészővel én is megtudom fektetni a memóriát, sokszor volt már nincs elég memória feliratom. Még anno coreplayer is írta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia E50 utódja olyan telefon, ami méltó az előd szellemiségéhez.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OpenMediaVault
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest