- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degooo
csendes tag
Ez a kínai szar öbbet sugároz mint egy normális telefon :|
-
hekkerman
tag
Nagyon jók a videók, lehet rajta nevetni.
Szerintem a nagytesót is lelehetne tesztelni, mit tudhat, esetleg javítottak-e hibákat benne, vagy viccesebb lett-e.
[link]
Amúgy ez a Neodigi csak ilyen telefonokkal vagyis szarságokkal is foglalkozik?Hihetetlen.
-
VINIKOR
senior tag
"Nagyon távol, nagyok kelet"
De legalább ott ilyet is csinálnak. Nálunk milyen hazai próbálkozások vannak? Semmi.
Ezért kellene leszálni a magas lóról. Nekünk közel-keletieknek.Miért nem készülnek hasonló termékek itthon amiket pl. a kinai piacon vagy egyéb felődő országokban el lehetne adni? Inkább multik települnek be hozzánk és bagóért dolgoztatnak magyar munkaerőt.
-
Jadro
veterán
Találtam igen jó videókat amiket érdemes megnézni. Kicsit off a téma, mert főzésről van szó. Ami miatt mégis ideférhet az a stílus. Szerintem ez a vicces-mókás sítlus feldobja a mondanivalót. Biztos hogy működni fog a hasonló stílus Boggal az itteni videókban is. Nem ragozom tovább, íme Gordon és Blő egyik szöszenete. Érdemes megnézni a többit is.
-
Bazsee71
őstag
Szerintem ebbe a vitába ne menj bele, esélyed nincs, nem érted miről beszél. Amit olvasol értelmezd is, ne csak átfusd a szemeddel, mert azon kívül, hogy hülyének néznek, rettentően rossz egy ilyen emberrel vitatkozni. Összevonsz két külön fogalmat, aminek köze nincs egymáshoz. Attól hogy valakinek nincs tájszólása, lehet még humora. Szemléltetésnek nézz meg egy stand up- ot. Egyszer csak leesik.
-
Vamp
senior tag
A projektoros telefon kb 280 dollárért kapható+shipping, nézzetek el a www.chinavasion.com-ra!. Innen egyébként minimum 5-6 telefont azonnal letesztelnék. Akad itt 5 kamerás, kihajtható touch screenes (Nokia után szabadon), navigátorra hajazó, quad bandos, TV-vevős, óratelefon, meg még többszáz kütyü. 2 év garit vállalnak mindenre, csak ugye vissza kell küldeni...
Az árak viszont a hazai boltokéhoz képest megdöbbentők, kb harmadáron van minden, postával együtt.
Nem reklámozni akarom az oldalt, csak páran itt nincsenek képben a hatalmas kínálatról
.
Szerk: egy darab webkamerát hozattam egyszer innen, 1,3 megapixel, és állati minőségben nyomja, szuper makró, mikroszkópnak is jó szinte. Postával együtt 4000 Ft volt.
-
Snowy_owl
őstag
A telefon hát az egy semmi. Kínai sz@r mint már megszokhattuk, de a videó az nagyon jó. Ez valahogy szerintem hiányzott az oldal életéből ha nem is tudtunk róla (most már tudjuk). Ilyen videó még kell úgyhogy ha tudtok csináljatok. Nagyon tetszik.
-
-
szimplabek
csendes tag
Nekem nagyon szórakoztató volt ez a vid, mondjuk én szeretem Bog stílusát. Van benne néha ilyen lefitymáló érzés, de pont ettől olyan, mintha egy Clint Eastwood beszélne a kínai telefonokról egy vadnyugati csehóban, miközben a lótolvajok berobognak a településre petróleumért. Kamerába nézve a legközelebbi hibátlan lesz, nekem csak ennyi kifogásom volt, de ez meg egy megoldható dolog.
Boldog karácsonyt mindenkinek, így előre is!
-
Értem, és azt is értem, hogy a hozzászólást írók kb 99%-ának így szimpatikus, nyilván nem az 1% fogja megmondani hogy merre menjetek. Én így látom a dolgot, nem egyformán nézzük a világot, de ez így helyes. Természetesen megnézem a következő videót is és írok ahhoz a cikkhez is.
Még annyit lezárásképp, hogy érezhető legyen a kettőnk pozíciója, habitusa és egyáltalán hajlandósága közötti különbség, hogy én viszont nem mernék (a saját szakterületemen) egy videóban megjelenni az interneten (tv-ben sem), szóval a véleményemet el tudom mondani, de megcsinálni nemigen tudnám. Érdekes ez, ha rögzítik az embert, akármikor később visszanézhetik, természetesen akárhányszor, kockáról kockára, kielemezhetik a hibákat... Szóval nem egyszerű ez, na. Pedig én is tartottam már előadást több alkalommal (209 fős volt a legnagyobb), volt olyan hogy az egyetem 2 különböző karán voltam óraadó, szóval nem vagyok lámpalázas, vagy ilyesmi. De az hogy felvegyék, esetleg több tízezren megnézzék... Na azt nem merném
-
[Ace]
aktív tag
Muszáj nekem is írnom a videóval kapcsolatban. Először én azt hittem, hogy egy dögunalmas, halálkomoly videó teszt lesz tele bakival, de nem, szerencsére egy teljesen laza stílusú lett. A "vegyük észre, hogy hát így...." résznél jót röhögtem.
Én mindenképpen támogatnám ezt a videós dolgot, ugyanilyen stílusban, maximum annyit javítanék, hogy több vágóképet tennék be a telóról/működéséről. Szóval csak így tovább.
-
rekid
addikt
válasz
blueMerle #90 üzenetére
Lehet ezt kiritkanak is hivni de eszrevetelnek is nevezni. a masodiknak szantam. Enis pl videki vagyok es tudom h nekem is van volt lesz.. egyatalan nem az volt a celom h mint embert, mint tudast ezzel degradaljak.. es ugyerzem eszrevetelem nem gunyolos formaba ontottem sorry ha ugy tunik.
-
Jadro
veterán
"Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk."
Szerintem ez a kötetlen stílus jó ahogy van, illik az oldalhoz. Nekem nem hiányzik a választékos kimért Bog, aki közli a száraz tényeket. A jövőben még a vágással, effektekkel lehetne feldobni a videókat. Persze ha van rá kapacitás.
-
blueMerle
veterán
Anno mikor a Nokiánál voltam zöldfülü (nem a gyárban, hanem a marketing osztályon
) akkor is Bog stílusában beszélö ember volt az elöadónk. És személy szerint nagyon örültem neki, mert élvezetes volt, nem aludtam el rajta és amelett hogy munka -még szórakoztunk is.
Én is tájszólással beszélek magyarul, söt, sokkal rosszabb, de azt hiszem ez megbocsájtahtó, mert nem Magyarországon élek. Amikor valakivel beszélek soha nem azt figyelem milyen tájszólással vagy mennyire ízesen beszél. Azt figyelem amit mond, az embert figyelem, nem vagyok sznob, hogy ezen kukacoskodjak. Persze nem vagyunk egyfarmák és remélem SOHA nem futok össze olyan emberrel, mint a kolléga, aki Bogot kritizálta, mert talán még ki is nevetne, ahogy beszélek. Persze ez nem engem minösitene
Hajrá Bog, ez így jó ahogy van
-
Bog
HÁZIGAZDA
Oké, én értem. Viszont ebben az esetben mégsincs gond. Ez egy laza haveri beszélgetés, vagy legalábbis egy könnyed, kötetlen eszmecsere az olvasókkal. Egy videó, egy monitor, egy olvasó. Voltam én rádióban is, ott nyilván visszafogtam magam. Tévében pedig Bocha adta elő a szaktekintélyt, de itt ez nem is volt cél. Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk. Írásban és - mint látszik - szóban is.
Ettől függetlenül nyilván voltak ebben a legelső próbálkozásban olyan hibák, amelyeket legközelebb kijavítunk. Bele kell nézzek a kamerába, kicsit visszafogom a szlenget, kulturáltabb fejet teszek fel. A Samsung Tobiról most vettem fel az anyagot, négyszer futottam neki, nem is olyan tréfás mint ez, mivel egy telefonszerűbb cuccról van szó. A véleményedet pedig majd ott is várom.
-
Lehet, de most nem egy "15 fő körülüli az asztalt tréningen" vagyunk. Lehet hogy a tréningen ez megfelelt. Hidd el, felteszed a videót, amit akárhányszor visszanézhetnek, és nem egy laza haveri beszélgetés, amiből 5 perc múlva megmarad az emberben 5%.
Viszont ezzel körülbelül látom hogy hol a probléma: nem tudod elválasztani a kettőt. Úgy látod, hogy a "nagydumás tréning" egyenlő egy videós teszttel, egy felvett anyaggal. Nem ugyanaz. Ami az egyik helyen megfelelő, az a másik helyen nem. Mint ahogy egy baráti beszélgetés során lehet közben szotyizni, egy felvételi elbeszélgetésen roppant furcsán veszi ki magát. Egy Gálvölgyi Show-ban lehet "vazze"-zni, a Híradóban --- legalábbis érdekes lenneHa nem érted a kettő közötti különbséget - tréning a jóarcokkal vs. videoteszt - akkor nincs vitaalap. Pista bá' is mondhatná mikor csúnyán beszélt, hogy az eke szarva mellett senkinek nem volt kifogása ellene, csak egyedül ő nem vette észre, hogy most nem ott van. Ha érted érted, hanem érted nem érted.
-
pohár
félisten
Még, még, még, méééég!!!
Bog te vagy a király -
plus44
veterán
nem tudom te miről beszélsz. A "tájszólásról" (szerinted) beszélünk most. Én csak annyit mondtam ha nem tetszik el lehet menni oda ahol nincsenek ilyen gondok csak ott lehet hogy humor sem lesz. Ennyi. Nem értem mit nem értesz ezen. De mind1 is mert még kikapunk ha nem idevágó dolgokat írosgatunk. Szóval részemről zártam ezt a dolgot.
-
rekid
addikt
neharagudj de nekem ugz tunik nem vagy tisztaban a tartalom fogalmaval. Nem a humoros eloadasmoddal es az elmondottakkal van bajom megcsak a tartalmi foglamazasmoddal sem söt nktel niktelnek 'csufolasaval sem'. hanem a szavak szep artikulalt kiejtesevel. lebutitva a dolgot a szépbeszeddel. Nemtudom mar mashogy kifejezni.
"hogymondjam !!! moggáának !!!"
A szerzo megertette mire gondoltam.
-
plus44
veterán
hagyjuk már azt a tájszólásos hülyeséget. Nem tudom neked/nektek mi kell most. Száraz tények humor nélkül, vagy a teló bemtatása úgy hogy közben nem alszol el (értsd van benne humor). Mert ha a száraz tény kell akkor el lehet menni máshova ahol kapsz egy embert aki megmondja a tuti és kész de melette meg elalszol mert semmi nincs ami kompenzálja azokat a halott adatokat amiket elmondd.
Nekem semmi bajom azzal ahogy beszél. Megnézném hogy te egy NKTel nevű telefonról hogy dumálsz össze 12 pernyi dolgot úgy hogy 1000 embernek megfeleljen.
-
rekid
addikt
Kb. énis erre gondoltam. tokeletes a nincs arc csak komment vagy ha kell arc (nincs kifogasom ellene) akkor figyeljunk arra amit mondtam.
Mas. egyet kell ertenem lugosival a beszedstíluson van mit csiszolni - itt most nem a vicces jelzokre gondolok mert egy ilyen keszüleknel szerintem megengedhetö hanem a "nyelvjarasod ízére" csunyan mondva a tajszolasra ami egyatalan nem biztos h az elohely miatt van lehet sokminden az oka (felreertes elkerulese vegett), tenyleg nem bantaskent, hamar egyszer szaksajtó akkor erre nagyon figyeljunk.
Egyebkent meg jo ötletnek tartom a videot csak igy tovabb varom a következöt.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát, az a helyzet, hogy ez a stílus mintegy 3,5 éven keresztül tökéletesen megfelelő volt közel 1000 ember betanítására egy olyan cégnél, ahol tréner voltam. Ennyi idő alatt az 1000 emberből 5-6 panaszkodott, hogy ő cizelláltabb előadást akar hallgatni, a többi 995 pedig velem együtt röhögött és megpróbálta megtanulni az anyagot.
"Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét."Az a helyzet, hogy az én tapasztalataim szerint ez pont máshogy van: keni-vágja a témát, mégis tud közvetlen és laza lenni - ezt kajálták a népek az oktatói munkámban, amiben persze volt egy rakás hiba, mert link voltam, és egy csomó mindent összecsaptam, de kárpótolt az az élmény, hogy ha mondjuk kényszerhelyzet miatt egy miniatűr teremben kellett oktatást tartanom, akkor 15 ember összezsúfolódott egy körasztalnál, én pedig leültem mindenféle segédeszköz nélkül és téptem a számat. És azt vettem észre, hogy az összes delikvens totális csöndben mind rám figyel, egyszerre bólogatnak, egyszerre húzzák mosolyra a szájukat, és egyszerre válnak töprengővé.
Ráadásul igen, a videó itt illusztráció. Nem egy tévéműsor, nem egy dokumentumfilm, nincs forgatókönyv. Megírom a cikkben azt, amit amúgy is megírnék, s utána pusztán fogom és elmondom a véleményem. Nincs forgatókönyv, nincs betanított szöveg, az, hogy az asztalon ott volt egy Airis navi, az puszta véletlen, ez 12 percnyi improvizáció volt. Ha te leülnél velem, és azt mondanád, hogy figyu, milyen ez a NKtel cucc, akkor kábé ugyanezt kapnád. S alapvetően ez volt a cél.
szerk: Ja, és valószínűleg a második mondat után szólnál, hogy figyu, ez nem Niktel, hanem NKtel, én azt mondanám, hogy ne bassz, tényleg, de hülye vagyok, elsőre így olvastam, aztán így maradt
szerk2: Egyébként - így visszagondolva - egy tréning első napján még általában a csapat egy része utálta a stílusom, aztán hozzáedződtek, vagy nem tudom, másnaptól minden fasza volt. Lehet, hogy a következő videónál már nem lesz gond, mert tudni fogjátok, hogy mit kaptok. És hát persze ezekre a "virtuális kurzusokra" nem kötelező bejárni
-
"Szerinted mit kéne máshogy csinálni?"
Nézd, minden bántás nélkül, tanulj meg _rendesen_ beszélni. Ez most lehet hogy sértőnek hat, de megmagyarázom hogy értem. Lehet, hogy az a beszédstílus, amivel a videóban beszélsz, a mindennapi életben megfelelő, de ha szélesebb nyilvánosság (internet...) előtt akarsz megnyilvánulni, akkor nem az. Pl egy mindennapi beszélgetés során nem zavaró az "akkó", "najonjó", "nemtom", de egy ilyen jellegű anyagban feláll tőle a szőr az ember hátán.
Ez szőrszálhasogatásnak tűnhet, de mégsem az. Az emberek nagy része a beszélőt a stílussal azonosítja. Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét. Ez nagyon lényeges. Ez lenne a véleményem szerint az elsődleges fejlődési lehetőség.Következő. Ha egy szaklap szakcikke, tesztje az, amiről szó van, akkor nincs olyan, hogy NKtel helyett Niktel. Ez megint illúzióromboló, gagyiságérzetet szül, hitelteleníti az előadó pozícióját. A cikk megfogalmazása, szóhasználata, stílusa nagyon erős kontrasztban áll a videóval, mintha nem ugyanaz az ember lenne a készítő. Legyen hiteles, ne legyenek ekkora ugrások a stílusban.
Apró dolog, de ne hajolj bele így a kamerába, mint ahogy többször teszed, ez intruzív, ráerőltető a nézőre, fenyegető, agresszív. Nem kelt jó érzést a nézőben.
Alapvetően ennyi. Láthatóan nem a tartalommal van problémám, hanem a megjelenési formával. Ezen kellene csiszolni és lesz még belőle valami.
-
Bog
HÁZIGAZDA
"Az a jó a videóban, hogy van hang is, tehát tudom demonstrálni" Szó szerint ez hangzott el, viszont nem tudom, hogy ez miért probléma?
Értem, hogy nem tetszett (te vagy az első, aki hozzá is szól ilyen véleménnyel, ezt köszi), viszont hiányolom az építő jelleget. Szerinted mit kéne máshogy csinálni?
-
Nem rossz a videó ötlet, de a Bog nagyon bénán csinálta. Elég tré volt, bár csak durván 6 percig tudtam nézni. Minek ilyen silány munkát csinálni? Belemutatja a kamerába, hogy NKTEL, majd oldalt félig felhúzott szájjal (erősen, parasztosan): NÜIKTEL. Igen, kis ü még belehallható
Másik kedvenc, "Még jó hogy a videóhoz hang is van".
Srácok, ilyenekkel ne égessétek már magatokat mert nagyon gáz!
-
Ricardo
titán
Jó teszt, nagyon tetszik. Szerintem a telefonnak lenne helye, mégpedig a büntetésvégrehajtásban. Ki lehetne vele váltani az 5-8 évig terjedő szabadságvesztést. Szerintem akadna így is olyan aki inkább sittre menne mint hogy ezt használja.
Nagy szerencsétek hogy nincs a fórumon az NKtel-nek rajongó tábora, mert most asztalt csapkodva követelnék hogy szerezzetek be egy másik példányt mert ez tuti hibás volt. -
copin
őstag
Mivel a kijelző betekintési szöge kicsi, ezért figyelni kell, hogy a felvételen látható-e minden, ezért nekünk balra, a kamera kijelzőjét kell nézni. Emellett a gombnyomogatás eredményét sem árt nyomonkövetni. Keith Floyd mondta a kamerás fickónak, hogy ne őt mutassa, hanem a lényeget (az ételt) és mivel állandóan a főnököt vette, ezért rásütötte az amatőr jelzőt. Igaza van az öregnek. A telefon a lényeg. Bog feje csak akkor kell, ha fontos a szemléltetés céljából esetleg beköszönés/elköszönéskor. Ez sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a bemutató miatt. Közben mehet a kommentár természetesen. Nem is értem igazán, hogy miért kellett "a fej" oda.
-
rekid
addikt
Hehe jo volt a video a telefonrol. Viszont ha közönsegnek adsz elö nemart a kameraba pislogni és nem a monitoron magadat nezni.
tetszett.
-
copin
őstag
Ez nem is lenne baj, mivel később javíthatják, viszont ezeknél a készülékeknél elég kérdéses a support. Szóval tegyük fel ha rendszeresen szétkapcsol telefonáláskor, nem biztos hogy tudnak vele mit kezdeni, legfeljebb kicserélik ugyanolyan bugosra új sw híján, de ne legyen igazam.
-
AS
félisten
Én tudnék pár kínai telot ajánlani bogéknak hogy mit teszteljenek:
Íme:
Itt a 4 kamerával felszerelt telefon
4800 as aksi -
copin
őstag
Lejárt a mod idő. A telefon megérdemli ezt a stílust. Ha már ilyenekkel terhelik a környezetet, akkor az a minimum, hogy belerúgnak.
-
copin
őstag
Végre felismerted.
"Ég és föld..." Biztos, de arról is lehet sokat dumálni egy arcoskodó videóban. Van benne pár érdekes (ha okosan használják akkor hasznos) funkció.
@BlueBear
Nos, pl.: egy SE T700-ról milyen "megalázó", vagy vicces dolgot lehet írni? Vannak átlagos telefonok, amiről nem nagyon lehet újat (érdekeset, vicceset) írni. Főleg a nagyobb gyártók rókabőr példányairól.
-
BlueBear
csendes tag
ÁÁÁhhhh Istenek vagytok
Ennyit még nm röhögtem egy este (perpill olyan 3/4 8-8 óra körül) mint most!!
"A kamerát gyorsan megalázzuk: az ígért 1,3 megapixeles felbontás helyett csak VGA szintig tud felnőni, a kereső lassú, az exponálásnak olyan a hangja, mintha valaki leejtene egy zongorát a hatodikról. Van videó is, ez 128x96 pixelben realizálódik, sok értelme van, tényleg. Az elkészült képeket alant megcsodálhatja a lelkes olvasó, azt hiszem, hogy ha fogok egy Paint programot, akkor is fotószerűbbet alkotok, mint ezek."
Ennél a résznél vmien módon nálam eltört a mécses annyira röhögtem!!
Istenkirályak vagytok.... csak így tovább
MÉG,MÉG,MÉG VIDIT MINDEN TESZTBEN!!!
-
AS
félisten
LOL.
Várjuk a Tobi tesztet is.(nem többi)
-
BlueBear
csendes tag
Istenem... Ti mesterek vagytok...
esküszöm ennyit még nem röhögtem mint ezen a mai napon xD
"A kamerát gyorsan megalázzuk: az ígért 1,3 megapixeles felbontás helyett csak VGA szintig tud felnőni, a kereső lassú, az exponálásnak olyan a hangja, mintha valaki leejtene egy zongorát a hatodikról. Van videó is, ez 128x96 pixelben realizálódik, sok értelme van, tényleg. Az elkészült képeket alant megcsodálhatja a lelkes olvasó, azt hiszem, hogy ha fogok egy Paint programot, akkor is fotószerűbbet alkotok, mint ezek."
Ennél a résznél vmiért eltört a mécses nálam annyira röhögtem xD
köszi a tesztet
MÉG VIDIT MINDEN TESZTNÉL!!!
-
törölt tag
kereken 400 dollárért rátett rendesen az, aki mondta neked. jelenlegi árfolyamon olyan 350usd (2380rmb) kell legyen a hivatalos ára. nem hivatalos forrásból meg nem nagyon lehet megvenni, mert jelenleg még elég keveset szállítottak még belőle.
a többit amit leírtál nem kommentálom részletesen, maradjunk annyiban, hogy egy bizonyos szemszögből vett szélsőséges leírásként igaz. nem lehet akkora országban általánosítani. nézd csak meg mekkora különbség van mondjuk Németország és Ukrajna közt mindenféle szempontból. de azt is mondhatnám, hogy az egyik kínai barátom amikor idejött, hetekig azon szörnyülködött, hogy mennyire el van maradva BP az ő városkájához képest -
Porcupain
aktív tag
Nagyon király a videó. Kicsit merev a csávó, amin lehetne javítani, de szerintem jobban csinálta, mint néhány riporter a ker. tv-nél.
Gondolom a szavazás is elég sokat mond.
Én várom még hasonló videókat, mert a cikket nem olvastam el, mert telefonok nem érdekelnek, de a videót megnéztem, és nem bántam meg. -
-
ZoZa™
senior tag
Szerintem mindenki maradjon anal, amihez ért. Kína az egyszer használható zokniknál, én a fémtechnikánál, Bog pedig a telefontesztelésnél, és akkor tényleg mindenki azt csinálja, amihez legjobban ért.
Igazán kritikus szemmel olvasgatom a cikkeket, mégis igazán jó és tartalmas írásokat láthatok.
Kínától nem kell félni gazdasági szempontból. Mindenhol ez megy, hogy úristen jönnek sárgák. Nos.. meg lehet nézni hol tartanak. Jönnek, csak marhára nem ide. Fejlődés van? Tökhomály van ott. Szállíttattam Kínába egy eléggé összetett gépet. Azzal a céllal vették meg, hogy szétszedik, lemásolják, és saját brand alatt értékesítik, tőlünk licenszelve. Odáig jutottak hogy szétszedték, az egyik komolyabb darabot letolatták teherautóval, akkor hajóztunk oda egy újjat. Aztán több hónap levelezés után (kb olyan angollal amit a elefon is tud..) ki kellett menni egy szerelőnek, mert amit szétszedtek, nem tudták értelmesen összerakni. Hiába vannak sokan, hiába akarnak mint állat, lemaradtak 200 évvel az ipari fejlődésben, ezenkivül a designkultúra zéró. Nézz meg egy kínai szórakoztató műsort.. Ők röhögnek mint állat, de te nem. Inkább kimész egy zsebjendőért, esetleg betárazod a pisztolyod..
és ez a többség ott. Perszer mindenhol van kivétel, egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy Meizu.. Jah és ha valakit érdekel kereken 400dollárba volt M8 8Gb.. csak fene se tudja hogy eredeti volt-e.
-
DarkByte
addikt
Elolvastam a cikket és közben azon gondolkodtam hogy Bog simán mehetne standup comedy -zni ezzel a fogalmazással ami van közben. Hülyére röhögöm néha magam. És lám, utolsó oldalon meg ott a videó; bár minden kívánságom így teljesülne.
Nagyon állat a videó, érdekesen lett tálalva a cuccosnak megfelelő un-komolysági szinttel. Szóval gratula és én támogatom a videó review -t, esetleg jöhetnek a Bog feat. Bocha verziók is ahogyan a cikkeknél is vannak ilyesmik néha.
-
Bazsee71
őstag
Nekem ez a videós verzió sokkal jobban tetszik, érdekesebb. A csak telefonos videókat nagyon ritkán nézem végig, így valahogy jobban leköt. Hajrá!
-
Mazsika
őstag
hát a telefon tényleg fos...
ez a videós megoldás nagyon kafa! ezt komolyabb telefonoknál is el tudom képzelni! sokkal szemléletesebb lenne egy-egy bemutató!
-
NeRo28
aktív tag
Ez a videoteszt ütős lett!Csak így tovább!A hangvétel pedig közelebb áll az olvasóközönséghez mint ha csak tárgyilagosan beszélt volna a "csodamasináról"!
-
Konflikt
addikt
Apam... : D
hihetetlen telefon, hihetetlen stilusban eloadva, vegigrohogtem a cikket. Bog: R -
copin
őstag
Az MTK platform mellett meg lehetett volna említeni a ZTE telefonokat is.
-
Apollyon
Korrektor
Ja egyébként a videó jó volt, csak emiatt meg kár volt elolvasnom a tesztet
A leghatásosabb sztem úgy lett volna ha csak videó van, ennél a telefonnál nem számított volna a teszt milyensége mert sztem nem sok ember akar ilyetSzóval hogy még jobban tesztelni lehessen az olvasók véleményét a videóról, az ilyen gagyitelefon "nemszámítmilyenteszteknél" elég lenne csak a videót betenni... Vagy felhívni az elején a figyelmet hogy van videó is..
Persze írott szöveg is kellhet mert van aki nem tukmálja az ilyen videókat..Aztán Bog, nehogy megállítsanak az utcán
-
Tomics
addikt
Telefon katasztrófa,
a videó viszont zseniális fícsör
Egyedül talán abban lehetne találni kivetnivalót, hogy ez a site már elég "hivatalos" és sokan látogatják, így talán mellőzni kellene a "szar" és egyéb szóhasználatot, kicsit artikuláltabban, komolyabb arrcal beszélni, ha már ilyen profizmussal csináltok meg egy telefont tesztet.
Persze akkor már nem lenne ugyanaz a feeling, szóval nekem (és valószínűleg a többségnek is) ez jobban tetszik. Meg ugye ha azt nézzük hogy az indexet mennyien olvassák és ott milyen stílusban írnak néha...akkor nemszóltam -
hans87
tag
Hali!
Én eddig nem nagyon írtam, bár régóta vagyok az olvasótok.
A cikk + video >> zseniális, mind2t végig röhögtem, most az hagyján hogy tiszta showder klub filing, de a szöveg mekkora már?? >> Videot lehet még plíz!!!
A készülék >>ebből el adtak 70 db-ot? Jézus Atyám, ki veszi ezt meg? Ha másod telóra lenne szükségem, akkor elő kaparom régi, de megbízható Siemens-em vagy veszek egy használt, de jó minöségü telót valami GSM boltba, ha más nincs akkor inkább iszom üdítőt és kupak-kódokat küldök be.... -
Bdanyy
addikt
Hatalmas lett a teszt, nagyon nagy szövegek voltak benne
Video is király volt, asszem megmutatom olyanoknak is, akiket nem érdekelnek amúgy a telefonok, de ez nekik is tetszeni fog
Így tovább
-
Dare2Live
félisten
újratesztelést követelek!
-
ALI_G
veterán
zsír a videó, többet mond ezer szónál!
egybként fantasztikus volt elolvasni így 1 óra tájékán, többször felnevettem hangosan isajánlom, hogy a következő kínai cucc teszteléséig egy NEM AJÁNLOTT plecsnit is csináljatok
-
sanzi89
addikt
Szegény de csúnyára sikeredett.
-
ixus
csendes tag
Ezt kéne még tesztelni:
Lanye N70 A világ egyetlen projektoros mobiltelefonja!
iphone menüvel -
cousin333
addikt
"The World's Most Powerful Slimmest Multimedia Player"
A telefonhoz: azért lássuk be, némi túlzással élve ~10 éve még öltek volna egy ilyen telóért. Színes kijelző, kamera (emlékeim szerint az első VGA-s kamerák sem csináltak jobb képet), FM rádió (ebben nagy gyakorlata van már a kínaiaknak)... stb.
-
Juteszembe, vajon annak a másik, böszme jószágnak is 120x160-as kijelzője van?
Kár hogy nincs mivel életre kelteni... -
Herczi
senior tag
Mindig feldobja az ember napját egy ilyen kínai csoda, ha másért nem is, ezért biztos megérik a pénzüket.
A video nagyon király, remélem lesz még több is.
-
villamos
őstag
Felmentem a forgalmazó oldalára. Azért akad ott más is azért.
Meg is akadt szemem ezen...[link]
Vajon milyen lehet? -
Gyomman
aktív tag
"az exponálásnak olyan a hangja, mintha valaki leejtene egy zonforát a hatodikról."
Ezen is, meg am is nagyott nevettem mind a cikken, majd utána a videón is. Köszönöm!
-
copin
őstag
Remélem a Samsung s3030-ról is lesz videó.
-
HardSanyeee
őstag
a telefon az no comment, de a videó
ilyen videók a sz@r telefonoknál lennének jók, mert azokat lehet porig alázni
-
Csatlakozom, ez a videó kegyetlen jó volt, még sok ilyet
Akár komolyabb telefonok kapcsán is -
infectedmann
őstag
Még ilyen videót.
Én is könnyesre röhögtem magamat -
Cathfaern
nagyúr
Videón könnyesre röhögtem magam
"Egy nap alatt merül le a készülék, de akkor is, ha az ember nem is használja."
Félreértitek, ez nem bug, hanem feature. Mutassatok még egy olyan készüléket, ami képes aktív használattal is hozni a készenléti idejét... na látjátok, nincs, ez a csúcstelefon pedig képes rá -
AMD ehog
aktív tag
Ez nagyon ott van! Ilyen videók legyenek még!
Azért nem semmi az a hátlap, rendesen passzol :s
-
opera11
tag
Hát az kész, végig röhögtem
-
joey04
titán
Hát Bog elmehetnél a Showder Klubba, kicsit rágyúrsz és simán aláznál úgy mint Kiss Ádám! Még a stílus is nagyon hasonló szerintem.
vagyis baromi jó a videó, sok ilyet
-
blackmoto
senior tag
A videó mindent visz!
Nagyon jót röhögtem. Más is írta, de szerintem is nagyon jó a stílus ahogy előadod dolgot.
Gratula!
A telcsit inkább nem kommentálom. -
Studi22
aktív tag
Én ezt a csengőbongó hangot egy hétig élvezhettem,nem változott semmit.
Elszörnyedtem hogy milyen kártyákat tettél a telefonba.
Ennyire haragszol.Telefon pedig hát "isteni"...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
#19617792 #17 üzenetére
Zene: Tosca - Mango di bango
A hangerőt próbáltam normálisan belőni, ilyen lett. Az a baj, hogy felveszed, megvágod, megeffektezed, aztán ráküldesz egy rendert, amivel elszüttyög a gép egy jó 40 percet, aztán ugyanennyi idő, mire felmegy a youtube-ra, s ha valamit elbaltázol, s módosítani kéne, akkor állhatsz neki elölről... hát arra meg kinek van ideje. Tehát az a tanulság, hogy rohadtul oda kell figyelni, mert nincs sansz módosítani utólag.
-
törölt tag
A telefon borzalom, de a videó nagyon jó lett!
De van egy észrevételem a videóval kapcsolatban (pontosabban kettő, egyik az inkább kérdés): A videó alatt ment zene, ami hangulatossá teszi a videót, de egy picit hangos volt szerintem, néha elnyomta a Te hangodat (biztos én vagyok süket, sebaj
) legközelebbi videónál kicsit vegyetek lejjebb a zene hangerejéből, és jobban érthető lesz. Másik, ha bevezetésre kerül a videózás és más valaki tesztel egy telót, akkor Ő fog a videóban szerepelni? (nagyon hülye kérdés, ugye?
) Videót minden tesztbe!
mod: Milyen zene megy a videó alatt?
-
Typhoon47
senior tag
látom te is Kőhalmi fan vagy
erről van szó
mellesleg, jól adod elő, van egy stílusod és ez fasza , színész esélyes -
Vamp
senior tag
Gyerekek, Cect P168+-ot tessék már tesztelni!
-
Gery89
csendes tag
Annyira imádom olvasni ezeket a kínai bóvlis teszteket. Szerencsém még nem volt egyhez se, de szerintem a feeling hasonló lehet ahhoz, hogy zsinórban 3 SonyEricsson telefon után egy LG. Néhány dolog megszokásra vár...
-
Flashy
veterán
kicsit furcsa hogy nem a kamerába (rám) nézel, hanem itt a vállam fölött elnézel valahova
-
ixus
csendes tag
Király a videó
-
okib4100
aktív tag
Hát ez hihetetlen
Amúgy milyen írásjelek vannak a kütyün? Én első ránézésre inkább arab/urdu/valamilyen délkelet-ázsiai (pl. thai)-ra tippelnék, és nem kínaira, de vmi hozzáértő majd biztos tudja.
Ezeket a kínai mindenféle cuccokat sztem "májer színes kijelzős FM rádió"-ként kellene árulni, még hónap elején hozott a rokonság hozzám egy kiváló ENRONIX márkájú MP4 játékost, h "üzemeljem be mert nem megy". Rádugtam gépre, nyomkodtam, kapcsolgattam, feltettem a csoda szoftverét, de csak villogott hogy CONNECT és nem csinált semmit. Természetesen a shakespeare-i angolsággal írott leírásból sem lett okosabb. Aztán végül azt tanácsoltam az illetőnek, h használja FM rádió módban, arra még jó is.
-
Stiky
senior tag
"Egy nap alatt merül le a készülék, de akkor is, ha az ember nem is használja."
Sztem ilyenkor még a pótakksi is merül az asztalon.Éljen a 'beszédes' videóbemutató!! Jöhet még.
A másik csodafon is eszméletlen darab lehet. 2 telep a hátlap alatt.
Na ezek már tudnak valamit. Reméljük sikerül letesztelni. -
(Kolombusz)
veterán
A telefont nem kommentelném inkább...
A videó viszont jó volt, én szeretném, ha jönne még.
-
CHIPman
nagyúr
Én látom rosszul, vagy ez tényleg nem Niktel, hanem NKTel?
mod: amúgy jó teszt, jó a videós módszer is
mod2: látom ti is észrevettétek -
plus44
veterán
huhh...hát én igazából szavakat nem találok erre az egészre.
Kezdjük a telóval: tehát anyaghasználat....hát azért ez nem semmi. Tehát valljuk be őszintén sok ehhez fogható magas szintű készüléket láttunk már, de ez azért mindent űberel. A hangja az... nekem az jutott eszembe hogy a házunkban lévő risztót amit ennek a sokszorosáért vettünk, na azt simán lehetne erre cserélni, de úgy hogy minimumra állítva még arendőrség is meghallja tehát nem kell külön a betöréshez őket hívni, hanem megszólal és már jönnek is. (azt meg csak soksok zárójelnem jegyzem meg, hogy ez a fajta koppitás, ahogy Bog is mondta nemhogy pofátlanul durva, de....tehát szavakat nem találok)
A videóról: én ilyet kérek még sokat, nagyon sokat. Annyira jó volt annyit röhögtem és hát vallajuk be sokkal interaktívabb mint az előzőek és ugyanazt adja csak egy kicsit fel van turbózva. Bog nagyon király volt hatalmas köszönet neki ezért!
-
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
És ebből már tudtak eladni? Basszus. -
papi77
addikt
Hát ez a videó naggyon király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic