- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
huhh...hát én igazából szavakat nem találok erre az egészre.
Kezdjük a telóval: tehát anyaghasználat....hát azért ez nem semmi. Tehát valljuk be őszintén sok ehhez fogható magas szintű készüléket láttunk már, de ez azért mindent űberel. A hangja az... nekem az jutott eszembe hogy a házunkban lévő risztót amit ennek a sokszorosáért vettünk, na azt simán lehetne erre cserélni, de úgy hogy minimumra állítva még arendőrség is meghallja tehát nem kell külön a betöréshez őket hívni, hanem megszólal és már jönnek is. (azt meg csak soksok zárójelnem jegyzem meg, hogy ez a fajta koppitás, ahogy Bog is mondta nemhogy pofátlanul durva, de....tehát szavakat nem találok)
A videóról: én ilyet kérek még sokat, nagyon sokat. Annyira jó volt annyit röhögtem és hát vallajuk be sokkal interaktívabb mint az előzőek és ugyanazt adja csak egy kicsit fel van turbózva. Bog nagyon király volt hatalmas köszönet neki ezért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest