- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
nem tudom te miről beszélsz. A "tájszólásról" (szerinted) beszélünk most. Én csak annyit mondtam ha nem tetszik el lehet menni oda ahol nincsenek ilyen gondok csak ott lehet hogy humor sem lesz. Ennyi. Nem értem mit nem értesz ezen. De mind1 is mert még kikapunk ha nem idevágó dolgokat írosgatunk. Szóval részemről zártam ezt a dolgot.
-
plus44
veterán
hagyjuk már azt a tájszólásos hülyeséget. Nem tudom neked/nektek mi kell most. Száraz tények humor nélkül, vagy a teló bemtatása úgy hogy közben nem alszol el (értsd van benne humor). Mert ha a száraz tény kell akkor el lehet menni máshova ahol kapsz egy embert aki megmondja a tuti és kész de melette meg elalszol mert semmi nincs ami kompenzálja azokat a halott adatokat amiket elmondd.
Nekem semmi bajom azzal ahogy beszél. Megnézném hogy te egy NKTel nevű telefonról hogy dumálsz össze 12 pernyi dolgot úgy hogy 1000 embernek megfeleljen.
-
copin
őstag
Mivel a kijelző betekintési szöge kicsi, ezért figyelni kell, hogy a felvételen látható-e minden, ezért nekünk balra, a kamera kijelzőjét kell nézni. Emellett a gombnyomogatás eredményét sem árt nyomonkövetni. Keith Floyd mondta a kamerás fickónak, hogy ne őt mutassa, hanem a lényeget (az ételt) és mivel állandóan a főnököt vette, ezért rásütötte az amatőr jelzőt. Igaza van az öregnek. A telefon a lényeg. Bog feje csak akkor kell, ha fontos a szemléltetés céljából esetleg beköszönés/elköszönéskor. Ez sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a bemutató miatt. Közben mehet a kommentár természetesen. Nem is értem igazán, hogy miért kellett "a fej" oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Google Chrome
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Androidos tablet topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest