Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
nem tudom te miről beszélsz. A "tájszólásról" (szerinted) beszélünk most. Én csak annyit mondtam ha nem tetszik el lehet menni oda ahol nincsenek ilyen gondok csak ott lehet hogy humor sem lesz. Ennyi. Nem értem mit nem értesz ezen. De mind1 is mert még kikapunk ha nem idevágó dolgokat írosgatunk. Szóval részemről zártam ezt a dolgot.
-
plus44
veterán
hagyjuk már azt a tájszólásos hülyeséget. Nem tudom neked/nektek mi kell most. Száraz tények humor nélkül, vagy a teló bemtatása úgy hogy közben nem alszol el (értsd van benne humor). Mert ha a száraz tény kell akkor el lehet menni máshova ahol kapsz egy embert aki megmondja a tuti és kész de melette meg elalszol mert semmi nincs ami kompenzálja azokat a halott adatokat amiket elmondd.
Nekem semmi bajom azzal ahogy beszél. Megnézném hogy te egy NKTel nevű telefonról hogy dumálsz össze 12 pernyi dolgot úgy hogy 1000 embernek megfeleljen.
-
copin
őstag
Mivel a kijelző betekintési szöge kicsi, ezért figyelni kell, hogy a felvételen látható-e minden, ezért nekünk balra, a kamera kijelzőjét kell nézni. Emellett a gombnyomogatás eredményét sem árt nyomonkövetni. Keith Floyd mondta a kamerás fickónak, hogy ne őt mutassa, hanem a lényeget (az ételt) és mivel állandóan a főnököt vette, ezért rásütötte az amatőr jelzőt. Igaza van az öregnek. A telefon a lényeg. Bog feje csak akkor kell, ha fontos a szemléltetés céljából esetleg beköszönés/elköszönéskor. Ez sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a bemutató miatt. Közben mehet a kommentár természetesen. Nem is értem igazán, hogy miért kellett "a fej" oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest