- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Oké, én értem. Viszont ebben az esetben mégsincs gond. Ez egy laza haveri beszélgetés, vagy legalábbis egy könnyed, kötetlen eszmecsere az olvasókkal. Egy videó, egy monitor, egy olvasó. Voltam én rádióban is, ott nyilván visszafogtam magam. Tévében pedig Bocha adta elő a szaktekintélyt, de itt ez nem is volt cél. Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk. Írásban és - mint látszik - szóban is.
Ettől függetlenül nyilván voltak ebben a legelső próbálkozásban olyan hibák, amelyeket legközelebb kijavítunk. Bele kell nézzek a kamerába, kicsit visszafogom a szlenget, kulturáltabb fejet teszek fel. A Samsung Tobiról most vettem fel az anyagot, négyszer futottam neki, nem is olyan tréfás mint ez, mivel egy telefonszerűbb cuccról van szó. A véleményedet pedig majd ott is várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest