- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát, az a helyzet, hogy ez a stílus mintegy 3,5 éven keresztül tökéletesen megfelelő volt közel 1000 ember betanítására egy olyan cégnél, ahol tréner voltam. Ennyi idő alatt az 1000 emberből 5-6 panaszkodott, hogy ő cizelláltabb előadást akar hallgatni, a többi 995 pedig velem együtt röhögött és megpróbálta megtanulni az anyagot.
"Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét."Az a helyzet, hogy az én tapasztalataim szerint ez pont máshogy van: keni-vágja a témát, mégis tud közvetlen és laza lenni - ezt kajálták a népek az oktatói munkámban, amiben persze volt egy rakás hiba, mert link voltam, és egy csomó mindent összecsaptam, de kárpótolt az az élmény, hogy ha mondjuk kényszerhelyzet miatt egy miniatűr teremben kellett oktatást tartanom, akkor 15 ember összezsúfolódott egy körasztalnál, én pedig leültem mindenféle segédeszköz nélkül és téptem a számat. És azt vettem észre, hogy az összes delikvens totális csöndben mind rám figyel, egyszerre bólogatnak, egyszerre húzzák mosolyra a szájukat, és egyszerre válnak töprengővé.
Ráadásul igen, a videó itt illusztráció. Nem egy tévéműsor, nem egy dokumentumfilm, nincs forgatókönyv. Megírom a cikkben azt, amit amúgy is megírnék, s utána pusztán fogom és elmondom a véleményem. Nincs forgatókönyv, nincs betanított szöveg, az, hogy az asztalon ott volt egy Airis navi, az puszta véletlen, ez 12 percnyi improvizáció volt. Ha te leülnél velem, és azt mondanád, hogy figyu, milyen ez a NKtel cucc, akkor kábé ugyanezt kapnád. S alapvetően ez volt a cél.
szerk: Ja, és valószínűleg a második mondat után szólnál, hogy figyu, ez nem Niktel, hanem NKtel, én azt mondanám, hogy ne bassz, tényleg, de hülye vagyok, elsőre így olvastam, aztán így maradt

szerk2: Egyébként - így visszagondolva - egy tréning első napján még általában a csapat egy része utálta a stílusom, aztán hozzáedződtek, vagy nem tudom, másnaptól minden fasza volt. Lehet, hogy a következő videónál már nem lesz gond, mert tudni fogjátok, hogy mit kaptok. És hát persze ezekre a "virtuális kurzusokra" nem kötelező bejárni

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest