Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlueBear

csendes tag

ÁÁÁhhhh Istenek vagytok:D:D

Ennyit még nm röhögtem egy este (perpill olyan 3/4 8-8 óra körül) mint most!! :DDD :DD

"A kamerát gyorsan megalázzuk: az ígért 1,3 megapixeles felbontás helyett csak VGA szintig tud felnőni, a kereső lassú, az exponálásnak olyan a hangja, mintha valaki leejtene egy zongorát a hatodikról. Van videó is, ez 128x96 pixelben realizálódik, sok értelme van, tényleg. Az elkészült képeket alant megcsodálhatja a lelkes olvasó, azt hiszem, hogy ha fogok egy Paint programot, akkor is fotószerűbbet alkotok, mint ezek."

Ennél a résznél vmien módon nálam eltört a mécses annyira röhögtem!!

Istenkirályak vagytok.... csak így tovább

MÉG,MÉG,MÉG VIDIT MINDEN TESZTBEN!!! :D :D :D :D

• BlueBear

csendes tag

Istenem... Ti mesterek vagytok...:D:D esküszöm ennyit még nem röhögtem mint ezen a mai napon xD

"A kamerát gyorsan megalázzuk: az ígért 1,3 megapixeles felbontás helyett csak VGA szintig tud felnőni, a kereső lassú, az exponálásnak olyan a hangja, mintha valaki leejtene egy zongorát a hatodikról. Van videó is, ez 128x96 pixelben realizálódik, sok értelme van, tényleg. Az elkészült képeket alant megcsodálhatja a lelkes olvasó, azt hiszem, hogy ha fogok egy Paint programot, akkor is fotószerűbbet alkotok, mint ezek."

Ennél a résznél vmiért eltört a mécses nálam annyira röhögtem xD

köszi a tesztet

MÉG VIDIT MINDEN TESZTNÉL!!! :)) :D :) :DDD :R :R

Új hozzászólás Aktív témák