Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Anno mikor a Nokiánál voltam zöldfülü (nem a gyárban, hanem a marketing osztályon
) akkor is Bog stílusában beszélö ember volt az elöadónk. És személy szerint nagyon örültem neki, mert élvezetes volt, nem aludtam el rajta és amelett hogy munka -még szórakoztunk is.Én is tájszólással beszélek magyarul, söt, sokkal rosszabb, de azt hiszem ez megbocsájtahtó, mert nem Magyarországon élek. Amikor valakivel beszélek soha nem azt figyelem milyen tájszólással vagy mennyire ízesen beszél. Azt figyelem amit mond, az embert figyelem, nem vagyok sznob, hogy ezen kukacoskodjak. Persze nem vagyunk egyfarmák és remélem SOHA nem futok össze olyan emberrel, mint a kolléga, aki Bogot kritizálta, mert talán még ki is nevetne, ahogy beszélek. Persze ez nem engem minösitene

Hajrá Bog, ez így jó ahogy van

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor is Bog stílusában beszélö ember volt az elöadónk. És személy szerint nagyon örültem neki, mert élvezetes volt, nem aludtam el rajta és amelett hogy munka -még szórakoztunk is.