Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Oké, én értem. Viszont ebben az esetben mégsincs gond. Ez egy laza haveri beszélgetés, vagy legalábbis egy könnyed, kötetlen eszmecsere az olvasókkal. Egy videó, egy monitor, egy olvasó. Voltam én rádióban is, ott nyilván visszafogtam magam. Tévében pedig Bocha adta elő a szaktekintélyt, de itt ez nem is volt cél. Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk. Írásban és - mint látszik - szóban is.
Ettől függetlenül nyilván voltak ebben a legelső próbálkozásban olyan hibák, amelyeket legközelebb kijavítunk. Bele kell nézzek a kamerába, kicsit visszafogom a szlenget, kulturáltabb fejet teszek fel. A Samsung Tobiról most vettem fel az anyagot, négyszer futottam neki, nem is olyan tréfás mint ez, mivel egy telefonszerűbb cuccról van szó. A véleményedet pedig majd ott is várom.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát, az a helyzet, hogy ez a stílus mintegy 3,5 éven keresztül tökéletesen megfelelő volt közel 1000 ember betanítására egy olyan cégnél, ahol tréner voltam. Ennyi idő alatt az 1000 emberből 5-6 panaszkodott, hogy ő cizelláltabb előadást akar hallgatni, a többi 995 pedig velem együtt röhögött és megpróbálta megtanulni az anyagot.
"Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét."Az a helyzet, hogy az én tapasztalataim szerint ez pont máshogy van: keni-vágja a témát, mégis tud közvetlen és laza lenni - ezt kajálták a népek az oktatói munkámban, amiben persze volt egy rakás hiba, mert link voltam, és egy csomó mindent összecsaptam, de kárpótolt az az élmény, hogy ha mondjuk kényszerhelyzet miatt egy miniatűr teremben kellett oktatást tartanom, akkor 15 ember összezsúfolódott egy körasztalnál, én pedig leültem mindenféle segédeszköz nélkül és téptem a számat. És azt vettem észre, hogy az összes delikvens totális csöndben mind rám figyel, egyszerre bólogatnak, egyszerre húzzák mosolyra a szájukat, és egyszerre válnak töprengővé.
Ráadásul igen, a videó itt illusztráció. Nem egy tévéműsor, nem egy dokumentumfilm, nincs forgatókönyv. Megírom a cikkben azt, amit amúgy is megírnék, s utána pusztán fogom és elmondom a véleményem. Nincs forgatókönyv, nincs betanított szöveg, az, hogy az asztalon ott volt egy Airis navi, az puszta véletlen, ez 12 percnyi improvizáció volt. Ha te leülnél velem, és azt mondanád, hogy figyu, milyen ez a NKtel cucc, akkor kábé ugyanezt kapnád. S alapvetően ez volt a cél.
szerk: Ja, és valószínűleg a második mondat után szólnál, hogy figyu, ez nem Niktel, hanem NKtel, én azt mondanám, hogy ne bassz, tényleg, de hülye vagyok, elsőre így olvastam, aztán így maradt
szerk2: Egyébként - így visszagondolva - egy tréning első napján még általában a csapat egy része utálta a stílusom, aztán hozzáedződtek, vagy nem tudom, másnaptól minden fasza volt. Lehet, hogy a következő videónál már nem lesz gond, mert tudni fogjátok, hogy mit kaptok. És hát persze ezekre a "virtuális kurzusokra" nem kötelező bejárni
-
Bog
HÁZIGAZDA
"Az a jó a videóban, hogy van hang is, tehát tudom demonstrálni" Szó szerint ez hangzott el, viszont nem tudom, hogy ez miért probléma?
Értem, hogy nem tetszett (te vagy az első, aki hozzá is szól ilyen véleménnyel, ezt köszi), viszont hiányolom az építő jelleget. Szerinted mit kéne máshogy csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest