Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Találtam igen jó videókat amiket érdemes megnézni. Kicsit off a téma, mert főzésről van szó. Ami miatt mégis ideférhet az a stílus. Szerintem ez a vicces-mókás sítlus feldobja a mondanivalót. Biztos hogy működni fog a hasonló stílus Boggal az itteni videókban is. Nem ragozom tovább, íme Gordon és Blő egyik szöszenete. Érdemes megnézni a többit is.

-
Jadro
veterán
"Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk."
Szerintem ez a kötetlen stílus jó ahogy van, illik az oldalhoz. Nekem nem hiányzik a választékos kimért Bog, aki közli a száraz tényeket. A jövőben még a vágással, effektekkel lehetne feldobni a videókat. Persze ha van rá kapacitás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest