- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
Nekem nagyon szórakoztató volt ez a vid, mondjuk én szeretem Bog stílusát. Van benne néha ilyen lefitymáló érzés, de pont ettől olyan, mintha egy Clint Eastwood beszélne a kínai telefonokról egy vadnyugati csehóban, miközben a lótolvajok berobognak a településre petróleumért. Kamerába nézve a legközelebbi hibátlan lesz, nekem csak ennyi kifogásom volt, de ez meg egy megoldható dolog.
Boldog karácsonyt mindenkinek, így előre is!
-
Értem, és azt is értem, hogy a hozzászólást írók kb 99%-ának így szimpatikus, nyilván nem az 1% fogja megmondani hogy merre menjetek. Én így látom a dolgot, nem egyformán nézzük a világot, de ez így helyes. Természetesen megnézem a következő videót is és írok ahhoz a cikkhez is.
Még annyit lezárásképp, hogy érezhető legyen a kettőnk pozíciója, habitusa és egyáltalán hajlandósága közötti különbség, hogy én viszont nem mernék (a saját szakterületemen) egy videóban megjelenni az interneten (tv-ben sem), szóval a véleményemet el tudom mondani, de megcsinálni nemigen tudnám. Érdekes ez, ha rögzítik az embert, akármikor később visszanézhetik, természetesen akárhányszor, kockáról kockára, kielemezhetik a hibákat... Szóval nem egyszerű ez, na. Pedig én is tartottam már előadást több alkalommal (209 fős volt a legnagyobb), volt olyan hogy az egyetem 2 különböző karán voltam óraadó, szóval nem vagyok lámpalázas, vagy ilyesmi. De az hogy felvegyék, esetleg több tízezren megnézzék... Na azt nem merném
-
Jadro
veterán
"Színessé próbáljuk tenni a tartalmat, arcot, arcokat kapcsolni a nevekhez, már-már haveri viszonyt kialakítani mind a 25 ezer olvasóval, akik naponta megnéznek minket, nem akarunk magas lóról beszélve igét hirdetni, mereven tényeket sorolni, mi ilyenek vagyunk."
Szerintem ez a kötetlen stílus jó ahogy van, illik az oldalhoz. Nekem nem hiányzik a választékos kimért Bog, aki közli a száraz tényeket. A jövőben még a vágással, effektekkel lehetne feldobni a videókat. Persze ha van rá kapacitás.
-
Lehet, de most nem egy "15 fő körülüli az asztalt tréningen" vagyunk. Lehet hogy a tréningen ez megfelelt. Hidd el, felteszed a videót, amit akárhányszor visszanézhetnek, és nem egy laza haveri beszélgetés, amiből 5 perc múlva megmarad az emberben 5%.
Viszont ezzel körülbelül látom hogy hol a probléma: nem tudod elválasztani a kettőt. Úgy látod, hogy a "nagydumás tréning" egyenlő egy videós teszttel, egy felvett anyaggal. Nem ugyanaz. Ami az egyik helyen megfelelő, az a másik helyen nem. Mint ahogy egy baráti beszélgetés során lehet közben szotyizni, egy felvételi elbeszélgetésen roppant furcsán veszi ki magát. Egy Gálvölgyi Show-ban lehet "vazze"-zni, a Híradóban --- legalábbis érdekes lenneHa nem érted a kettő közötti különbséget - tréning a jóarcokkal vs. videoteszt - akkor nincs vitaalap. Pista bá' is mondhatná mikor csúnyán beszélt, hogy az eke szarva mellett senkinek nem volt kifogása ellene, csak egyedül ő nem vette észre, hogy most nem ott van. Ha érted érted, hanem érted nem érted.
-
"Szerinted mit kéne máshogy csinálni?"
Nézd, minden bántás nélkül, tanulj meg _rendesen_ beszélni. Ez most lehet hogy sértőnek hat, de megmagyarázom hogy értem. Lehet, hogy az a beszédstílus, amivel a videóban beszélsz, a mindennapi életben megfelelő, de ha szélesebb nyilvánosság (internet...) előtt akarsz megnyilvánulni, akkor nem az. Pl egy mindennapi beszélgetés során nem zavaró az "akkó", "najonjó", "nemtom", de egy ilyen jellegű anyagban feláll tőle a szőr az ember hátán.
Ez szőrszálhasogatásnak tűnhet, de mégsem az. Az emberek nagy része a beszélőt a stílussal azonosítja. Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét. Ez nagyon lényeges. Ez lenne a véleményem szerint az elsődleges fejlődési lehetőség.Következő. Ha egy szaklap szakcikke, tesztje az, amiről szó van, akkor nincs olyan, hogy NKtel helyett Niktel. Ez megint illúzióromboló, gagyiságérzetet szül, hitelteleníti az előadó pozícióját. A cikk megfogalmazása, szóhasználata, stílusa nagyon erős kontrasztban áll a videóval, mintha nem ugyanaz az ember lenne a készítő. Legyen hiteles, ne legyenek ekkora ugrások a stílusban.
Apró dolog, de ne hajolj bele így a kamerába, mint ahogy többször teszed, ez intruzív, ráerőltető a nézőre, fenyegető, agresszív. Nem kelt jó érzést a nézőben.
Alapvetően ennyi. Láthatóan nem a tartalommal van problémám, hanem a megjelenési formával. Ezen kellene csiszolni és lesz még belőle valami.
-
törölt tag
A telefon borzalom, de a videó nagyon jó lett!
De van egy észrevételem a videóval kapcsolatban (pontosabban kettő, egyik az inkább kérdés): A videó alatt ment zene, ami hangulatossá teszi a videót, de egy picit hangos volt szerintem, néha elnyomta a Te hangodat (biztos én vagyok süket, sebaj
) legközelebbi videónál kicsit vegyetek lejjebb a zene hangerejéből, és jobban érthető lesz. Másik, ha bevezetésre kerül a videózás és más valaki tesztel egy telót, akkor Ő fog a videóban szerepelni? (nagyon hülye kérdés, ugye?
) Videót minden tesztbe!
mod: Milyen zene megy a videó alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest