- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, és azt is értem, hogy a hozzászólást írók kb 99%-ának így szimpatikus, nyilván nem az 1% fogja megmondani hogy merre menjetek. Én így látom a dolgot, nem egyformán nézzük a világot, de ez így helyes. Természetesen megnézem a következő videót is és írok ahhoz a cikkhez is.
Még annyit lezárásképp, hogy érezhető legyen a kettőnk pozíciója, habitusa és egyáltalán hajlandósága közötti különbség, hogy én viszont nem mernék (a saját szakterületemen) egy videóban megjelenni az interneten (tv-ben sem), szóval a véleményemet el tudom mondani, de megcsinálni nemigen tudnám. Érdekes ez, ha rögzítik az embert, akármikor később visszanézhetik, természetesen akárhányszor, kockáról kockára, kielemezhetik a hibákat... Szóval nem egyszerű ez, na. Pedig én is tartottam már előadást több alkalommal (209 fős volt a legnagyobb), volt olyan hogy az egyetem 2 különböző karán voltam óraadó, szóval nem vagyok lámpalázas, vagy ilyesmi. De az hogy felvegyék, esetleg több tízezren megnézzék... Na azt nem merném
-
Lehet, de most nem egy "15 fő körülüli az asztalt tréningen" vagyunk. Lehet hogy a tréningen ez megfelelt. Hidd el, felteszed a videót, amit akárhányszor visszanézhetnek, és nem egy laza haveri beszélgetés, amiből 5 perc múlva megmarad az emberben 5%.
Viszont ezzel körülbelül látom hogy hol a probléma: nem tudod elválasztani a kettőt. Úgy látod, hogy a "nagydumás tréning" egyenlő egy videós teszttel, egy felvett anyaggal. Nem ugyanaz. Ami az egyik helyen megfelelő, az a másik helyen nem. Mint ahogy egy baráti beszélgetés során lehet közben szotyizni, egy felvételi elbeszélgetésen roppant furcsán veszi ki magát. Egy Gálvölgyi Show-ban lehet "vazze"-zni, a Híradóban --- legalábbis érdekes lenneHa nem érted a kettő közötti különbséget - tréning a jóarcokkal vs. videoteszt - akkor nincs vitaalap. Pista bá' is mondhatná mikor csúnyán beszélt, hogy az eke szarva mellett senkinek nem volt kifogása ellene, csak egyedül ő nem vette észre, hogy most nem ott van. Ha érted érted, hanem érted nem érted.
-
"Szerinted mit kéne máshogy csinálni?"
Nézd, minden bántás nélkül, tanulj meg _rendesen_ beszélni. Ez most lehet hogy sértőnek hat, de megmagyarázom hogy értem. Lehet, hogy az a beszédstílus, amivel a videóban beszélsz, a mindennapi életben megfelelő, de ha szélesebb nyilvánosság (internet...) előtt akarsz megnyilvánulni, akkor nem az. Pl egy mindennapi beszélgetés során nem zavaró az "akkó", "najonjó", "nemtom", de egy ilyen jellegű anyagban feláll tőle a szőr az ember hátán.
Ez szőrszálhasogatásnak tűnhet, de mégsem az. Az emberek nagy része a beszélőt a stílussal azonosítja. Lehet az előadó egy rendkívül tájékozott figura az adott témában, azonban ha úgy adja elő a mondanivalóját, hogy a stílusának a színvonala alacsony, sokkal kevésbé tudja sikeresen kommunikálni az üzenetét. Ez nagyon lényeges. Ez lenne a véleményem szerint az elsődleges fejlődési lehetőség.Következő. Ha egy szaklap szakcikke, tesztje az, amiről szó van, akkor nincs olyan, hogy NKtel helyett Niktel. Ez megint illúzióromboló, gagyiságérzetet szül, hitelteleníti az előadó pozícióját. A cikk megfogalmazása, szóhasználata, stílusa nagyon erős kontrasztban áll a videóval, mintha nem ugyanaz az ember lenne a készítő. Legyen hiteles, ne legyenek ekkora ugrások a stílusban.
Apró dolog, de ne hajolj bele így a kamerába, mint ahogy többször teszed, ez intruzív, ráerőltető a nézőre, fenyegető, agresszív. Nem kelt jó érzést a nézőben.
Alapvetően ennyi. Láthatóan nem a tartalommal van problémám, hanem a megjelenési formával. Ezen kellene csiszolni és lesz még belőle valami.
-
Nem rossz a videó ötlet, de a Bog nagyon bénán csinálta. Elég tré volt, bár csak durván 6 percig tudtam nézni. Minek ilyen silány munkát csinálni? Belemutatja a kamerába, hogy NKTEL, majd oldalt félig felhúzott szájjal (erősen, parasztosan): NÜIKTEL. Igen, kis ü még belehallható
Másik kedvenc, "Még jó hogy a videóhoz hang is van".
Srácok, ilyenekkel ne égessétek már magatokat mert nagyon gáz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Drón topik
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest