- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
Szerintem mindenki maradjon anal, amihez ért. Kína az egyszer használható zokniknál, én a fémtechnikánál, Bog pedig a telefontesztelésnél, és akkor tényleg mindenki azt csinálja, amihez legjobban ért.
Igazán kritikus szemmel olvasgatom a cikkeket, mégis igazán jó és tartalmas írásokat láthatok.
Kínától nem kell félni gazdasági szempontból. Mindenhol ez megy, hogy úristen jönnek sárgák. Nos.. meg lehet nézni hol tartanak. Jönnek, csak marhára nem ide. Fejlődés van? Tökhomály van ott. Szállíttattam Kínába egy eléggé összetett gépet. Azzal a céllal vették meg, hogy szétszedik, lemásolják, és saját brand alatt értékesítik, tőlünk licenszelve. Odáig jutottak hogy szétszedték, az egyik komolyabb darabot letolatták teherautóval, akkor hajóztunk oda egy újjat. Aztán több hónap levelezés után (kb olyan angollal amit a elefon is tud..) ki kellett menni egy szerelőnek, mert amit szétszedtek, nem tudták értelmesen összerakni. Hiába vannak sokan, hiába akarnak mint állat, lemaradtak 200 évvel az ipari fejlődésben, ezenkivül a designkultúra zéró. Nézz meg egy kínai szórakoztató műsort.. Ők röhögnek mint állat, de te nem. Inkább kimész egy zsebjendőért, esetleg betárazod a pisztolyod..
és ez a többség ott. Perszer mindenhol van kivétel, egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy Meizu.. Jah és ha valakit érdekel kereken 400dollárba volt M8 8Gb.. csak fene se tudja hogy eredeti volt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest