- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
nem tudom te miről beszélsz. A "tájszólásról" (szerinted) beszélünk most. Én csak annyit mondtam ha nem tetszik el lehet menni oda ahol nincsenek ilyen gondok csak ott lehet hogy humor sem lesz. Ennyi. Nem értem mit nem értesz ezen. De mind1 is mert még kikapunk ha nem idevágó dolgokat írosgatunk. Szóval részemről zártam ezt a dolgot.
-
plus44
veterán
hagyjuk már azt a tájszólásos hülyeséget. Nem tudom neked/nektek mi kell most. Száraz tények humor nélkül, vagy a teló bemtatása úgy hogy közben nem alszol el (értsd van benne humor). Mert ha a száraz tény kell akkor el lehet menni máshova ahol kapsz egy embert aki megmondja a tuti és kész de melette meg elalszol mert semmi nincs ami kompenzálja azokat a halott adatokat amiket elmondd.
Nekem semmi bajom azzal ahogy beszél. Megnézném hogy te egy NKTel nevű telefonról hogy dumálsz össze 12 pernyi dolgot úgy hogy 1000 embernek megfeleljen.
-
plus44
veterán
huhh...hát én igazából szavakat nem találok erre az egészre.
Kezdjük a telóval: tehát anyaghasználat....hát azért ez nem semmi. Tehát valljuk be őszintén sok ehhez fogható magas szintű készüléket láttunk már, de ez azért mindent űberel. A hangja az... nekem az jutott eszembe hogy a házunkban lévő risztót amit ennek a sokszorosáért vettünk, na azt simán lehetne erre cserélni, de úgy hogy minimumra állítva még arendőrség is meghallja tehát nem kell külön a betöréshez őket hívni, hanem megszólal és már jönnek is. (azt meg csak soksok zárójelnem jegyzem meg, hogy ez a fajta koppitás, ahogy Bog is mondta nemhogy pofátlanul durva, de....tehát szavakat nem találok)
A videóról: én ilyet kérek még sokat, nagyon sokat. Annyira jó volt annyit röhögtem és hát vallajuk be sokkal interaktívabb mint az előzőek és ugyanazt adja csak egy kicsit fel van turbózva. Bog nagyon király volt hatalmas köszönet neki ezért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest