- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
Hát ez hihetetlen
Amúgy milyen írásjelek vannak a kütyün? Én első ránézésre inkább arab/urdu/valamilyen délkelet-ázsiai (pl. thai)-ra tippelnék, és nem kínaira, de vmi hozzáértő majd biztos tudja.
Ezeket a kínai mindenféle cuccokat sztem "májer színes kijelzős FM rádió"-ként kellene árulni, még hónap elején hozott a rokonság hozzám egy kiváló ENRONIX márkájú MP4 játékost, h "üzemeljem be mert nem megy". Rádugtam gépre, nyomkodtam, kapcsolgattam, feltettem a csoda szoftverét, de csak villogott hogy CONNECT és nem csinált semmit. Természetesen a shakespeare-i angolsággal írott leírásból sem lett okosabb. Aztán végül azt tanácsoltam az illetőnek, h használja FM rádió módban, arra még jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest