- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
blueMerle #90 üzenetére
Lehet ezt kiritkanak is hivni de eszrevetelnek is nevezni. a masodiknak szantam. Enis pl videki vagyok es tudom h nekem is van volt lesz.. egyatalan nem az volt a celom h mint embert, mint tudast ezzel degradaljak.. es ugyerzem eszrevetelem nem gunyolos formaba ontottem sorry ha ugy tunik.
-
rekid
addikt
neharagudj de nekem ugz tunik nem vagy tisztaban a tartalom fogalmaval. Nem a humoros eloadasmoddal es az elmondottakkal van bajom megcsak a tartalmi foglamazasmoddal sem söt nktel niktelnek 'csufolasaval sem'. hanem a szavak szep artikulalt kiejtesevel. lebutitva a dolgot a szépbeszeddel. Nemtudom mar mashogy kifejezni.
"hogymondjam !!! moggáának !!!"
A szerzo megertette mire gondoltam.
-
rekid
addikt
Kb. énis erre gondoltam. tokeletes a nincs arc csak komment vagy ha kell arc (nincs kifogasom ellene) akkor figyeljunk arra amit mondtam.
Mas. egyet kell ertenem lugosival a beszedstíluson van mit csiszolni - itt most nem a vicces jelzokre gondolok mert egy ilyen keszüleknel szerintem megengedhetö hanem a "nyelvjarasod ízére" csunyan mondva a tajszolasra ami egyatalan nem biztos h az elohely miatt van lehet sokminden az oka (felreertes elkerulese vegett), tenyleg nem bantaskent, hamar egyszer szaksajtó akkor erre nagyon figyeljunk.
Egyebkent meg jo ötletnek tartom a videot csak igy tovabb varom a következöt.
-
rekid
addikt
Hehe jo volt a video a telefonrol. Viszont ha közönsegnek adsz elö nemart a kameraba pislogni és nem a monitoron magadat nezni.
tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Seed szerver topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest