- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt nem mindenkinek kell a fém, másrészt annak sem mindenki örül, ha amiatt jelentősen emelkedik a sar érték, hogy megfelelő szinten tartsák bizonyos funkciók használhatóságát.
Mr.Silkó; én is a tw felületűre gondoltam, hiszen az a hivatalos gyári, mivel magyarországon hivatalosan csak i9505 van forgalomban. a hivatalos gyári 4.3 a tw mellett is rendben van.
a szolgáltatós felület más téma, a telekom például telepakolja sok saját és általa preferált alkalmazással, azt a firmware verziót én is letúrtam és feltettem a független gyárit, de nincs is röcögés meg akadás. nem ios meg wp, de az túlzás, amit korábban írtál, hogy tiszta lagg. -
Carlas
senior tag
Hát nekem jó az amoled szebbek a színek, kit érdekel egy telónál hogy minden színhelyes legyen??? Arra ott a monitor. Amugy az LG vérfanok
G2-tőt ajánlanak
Én kipróbáltam sokszor, elölről szép,jol néz ki el kell ismerni, de kb ennyi. De samu support jobb sztem. Belsőt pont lefosom itt mert már nem számít. Nem jön be szóval kinek mi. Én nem cserélném az S4-et rá
De s5-re se mert ez egy ótvar lett.
-
Leskin
tag
Próbáltam. Semmiben nem hoz többet (szoftveressen néhány dologban kevesebbet hoznak ezek), ellenben aki megszokta a samu gyari featureit annak at kellene szokni. Ennyi. Na meg samu gart kissé könnyebb érvényesíteni, ingyen vagy olcsóbb szoftverek vannak rá a samu boltból.... Szóval ugyanolyan a hardware a körítés samunál jobb. Azt meg magasról leszarpom hogy valami 150, 200, vagy 250 -be kerül
Lehet rühelleni érte
S5 lehetett volna jobb, lehetett volna nagyobb ugrás, de ha a kamcsi tényleg sokkal jobb lesz, és gyorsaság egálban lesz a zászlós hajókkal akkor én cserélek rá.
-
Csapoati
nagyúr
Komolyan mondom nem értem, mi szórakoztatót talál valaki abban, hogy egész nap osztja itt az igét, miközben zsigerből utálja a márkát. Szerintem te sem örülnél, ha valaki egész nap a G2-t/N4-et fikázná, ráadásul java részt mendemondák alapján. Semmi értelme nincs. A fanok úgyis megveszik, az ellenfanok meg nem.
Troll on:
Ahogy elnézem, nem csak a Samsungnak vannak fizetett fórumozói.
-
-
Peterson_
addikt
"Tesztelve"....
Pont Te mondtad, hogy utoljára S III-ad volt.
Note nál simán megoldható, hogy 800-900MB Legyen alapból használatban, de ugye tiltani is lehet a legtöbb gyári retek alkalmazást.
Ezen kívül muszáj lesz nekik, ha olvastad volna a hírt, Koreában kötelezték őket és a többi gyártót erre.
Én is utálom a sok felesleges gyári vackot, de legalább a rendszer nem akad még semmitől, mint az S III-nál ahogy volt. -
callmeakos
veterán
Lassan komolyan se lehet venni ezeket a fanyalgó kommenteket. Ugyanez ment az S3nál, meg tavaly az S4nél. Ennek ellenére vették mindet mint a cukrot. Tavaly a csillogós hátlap volt a gond, most meg ez. Ha fém lenne, akkor még az lenne a gond hogy mért nem karbon vagy gyémánt, vagy tökömtudja. És tudjátok mi a mondás: aki a leghangosabban károg, az fogja legelsőként megvenni. Ennyit erről.
-
h3lios
addikt
A G2-m IPS, az S+-om pedig Amoled. Engem nem zavar, hogy nem természetesek rajta a színek, mert a mélyfekete sok mindenért kárpótol. Persze az IPS fehérje köröket ver a türkiz Amoledre, szóval vannak Pro és kontra érvek. Ami perdöntő ebben az esetben az, hogy az Amoled beég az IPS viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest