- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Az az SSL hiba elég gáz... mondjuk főleg nyitott WiFin lehetett kihasználni és mondjuk aki nyitott WiFi-t mer használni, az is gáz. Már feltéve, ha komolyan ügyel a biztonságra, a plázacicák social network-özése mellett meg k. mindegy.
A kamera viszont etalon az iPhoneban, talán a Nokia PureView-et leszámítva (és azt is csak gyengébb fényviszonyok között), nézz körül a Dpreview vagy bármelyik komolyabb fotós oldal tesztjei között. A kijelző az ízlés kérdése, nyilván a PPI érték számít, abban meg nincs nagy eltérés.
Ettől függetlenül, többségében nem android-iphone vita van itt, hanem hogy az S4-hez és a Samsung többi vezető modelljéhez képest kissé csalódás ez a kicsike. -
Parallaxis
addikt
Az SSL hiba ciki, de miután kiderült gyorsan javították (legalábbis iOS-en).
Vajon, ha az Androidnál derülne ki egy ilyen probléma, akkor mennyi idő alatt érne el minden érintetthez a javítás? Fél év?A kamera nem hinném, hogy rosszabb, van ismerős körben i5s és Lumia 1020 is, de nem minden esetben jobb az utóbbi. A saját Samsungjaim meg nagyjából említésre sem méltók ezen a téren (a Note 3 kifejezetten hulladék képeket készít).
NFC nagyjából a kutyát sem érdekli, nem igazán látom, hogy terjedne (én speciel ismeretségi körben senkit nem ismerek, aki bármire is használná).
A kisebb kijelző szerintem is probléma, bár ezzel meg sokan vitatkoznának, hogy nem kell nagyobb.
A felbontás meg nem kicsi, 4"-hoz 320 DPI-s felbontásnál mi a fenének nagyobb? -
UFC
aktív tag
Rosszabb kamerát nem mondanám nem egy tesztben veri el a sony-t.
A kijelző mérete és felbontása az majdnem ugyan az a dolog. Még mindig jobb mint amiket látunk hogy 4,7" os LG és kisebb a felbontása mint az iPhone-nak.
Viszont papíron gyengébb hardverrel hozza a 4 magos androidok teljesítményét sőt...
Nem akad nem fagy ki.
Itt egy videó Nexus 5 el ami erősebb mint a S4 [link] -
Gabifapeti
csendes tag
A felvetésed teljesen jogos
Egyébként én ezért is reménykedtem egy kicsit abban, hogy lesz egy prémium modell is fémből. Tudod, hogy megpróbálhassam fémből összetörni a sarkát. És akkor a Samu is jól járna, mert tuti többel húzna le a prémiumért mint amibe a fém került nekik -
Gabifapeti
csendes tag
Lehet igazad van, de szerintem kevésbé sérülékenyebb, ha megfelelően van megcsinálva. Pl. Édesapám S3-a széttöredezett több helyen, pedig ő vigyáz rá. Mondjuk szerencsére az S4-nél nekem nincs ilyen gondom. Mondjuk az is igaz, hogy az S4 műanyag kerete sokkal előnyösebb kialakítású mint az S3-é volt.
A drágában teljesen igazad van. Nade az S5 olcsó lesz? :-)
-
Pontosan így van.... 6 évig "iPhoneos" voltam, ott is minden egyes évben (főleg az utóbbi 3-3,5-ben) elmondták páran, hogy ennyi, kész, vége, kipukkadt a lufi, stb. Mint tudjuk, nem ez lett a helyzet. Itt sem lesz. Vinni fogják, mint a cukrot. Plusz egyre kevesebb dolgot tudnak a gyártók évről évre belerakni a telefonokba. Gyorsabb, 1-2 új feature, stb. aztán ennyi. Ja és kis külső változtatás. Nem is baj ez, csak az emberek igényeit irreálisan felkorbácsolják a pletykák/találgatások. Aztán meg csalódnak. Tőlem bármelyik gyártó kijöhetne minimális változtatással, ha csak az akku lenne 2-3-szor erősebb. Meg is venném az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest