- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Hasonlitgassa akinek ket mamaja van
Nem en jottem azzal, hogy hat mindenre azt hasznalom mert benne van. Kell bele kamera es nem baj ha fejlesztik ezzel nekem semmi bajom nincs.
Azzal van bajom, hogy uzleti telefonokat emlegetnek mikor az uzleti alkalmazasoktol olyan messze vannak a gyarilag telepitett alkalmazasok mint mako jeruzsalemtol... Erre/ezekre is kene fokusz es akkor megnyernek a tenyleg uzleti felhasznalokat is. nem merleg vernyomasmero meg pulzusfaszsag kell egy telefonba.
Hol vannak a beepitett Secure ID-k, exchange/lotus kliensek normalis VPN kezeles tavoli adminisztracios lehetosegek? Csak szeretik puffogtatni ezt az uzleti bullshitet es ezzel tele van a hocipom mikor keresek egy telefont amit a munkamhoz szeretnek hasznalni.Ehelyett fozott romokkal meg 3rd party softwarekkel kell szenvednem ha olyat akarok amivel lehet vegre DOLGOZNI
-
Snoop-y
veterán
A kattogtatok kis compact gepeket meg mobil kamerakat ne emlegessuk mar mikor fenykepezesrol beszelunk. A kamerammal sem probaltam meg sosem konferencia beszelgetest intezni mert nem arra valo.
A mobilos "fenykepezes" arra valo amire irtam. Loni vele pistike kepeket meg elohuzni a zsebedbol/hatizsakbol es postolni vele a faszbukra. Vagy egy zuhano repulot lefotozni ha epp akkor tortenik mikor a gep a kezedben van. -
w333
félisten
De mielőtt megveszed próbálj ki egy G2 -t vagy N5 -t
Szerk.
Miért van az hogy a Samu "vér fanok" S3 / S4 / Note 2 stb. tulajok kipróbálják a G2 -t / Nexus 5 -t és megvásárolják, majd kb. 1 hét után mindegyik azt mondja hogy neki nem kell többet Samu !
Érdekes, de ezzel valahogy én is így vagyok ...
Tényleg semmi trollkodás ... csak kíváncsi vagyok a véleményetekre !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óvodások homokozója
- Horvátországi nyaralás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest