- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A telefonról:
Nekem jobban tetszik a forma, picit szebb lett az s4-hez képest.
Az alap szoftver és a hardver igazából ismert, a tw meg olyan amilyen.
Én, mint aki régen Samsung hívő volt az utóbbi időben megváltozott a véleményem a gyártó készülékeiről, sőt azt mondom, hogy már engem nem hoznak lázba a Samsung telefonok, még igazából kézbe sem veszem, hogy kipróbáljam.
Sajnos nekem nem tetszenek, ettől függetlenül ez egy jó készülék, de szerintem a régi Samsung fanok is unalmasnak érezhetik már az új készüléket is.Kérdés:
Te miért nem s5-re váltasz (esetleg megnevezhetnéd, hogy mi a kiszemelt alanyod) és milyen konkrét indokok alapján? -
Mr.Silkó
veterán
Tiszta gyári S4-et nem használtam, csak 'táccsvizes' példányokkal volt dolgom, de a legtöbben nem tiszta gyári telefont vesznek, hanem az agyonterhelt rendszerű/felületű szolgáltatói verziót, így nem arra utaltam, hogy a gyári S4 laggol, hanem az általános verzió, amin a Samsung felülete van, és ami tönkrevágja az egyébként nem rossz telefont.
-
Mr.Silkó
veterán
1. Elég vicces, hogy kijelented, hogy nem lehetett hosszabban a kezemben S4, ehhez jósnak kéne lenned minimum. De tévedtél ebben.
2. Az S5-ről meg te sem tudhatod, hogy jobb lesz-e ebben, hiszen hacsak nem fogtál a bejelentés óta ilyet a kezedben, akkor nem is tudhatod. Nyilván erősebb lett a telefon, de attól még nem biztos, hogy nem fog fagyni.És mielőtt ki lennék kiáltva trollnak, megjegyzem, hogy egészen az S5-ig szimpatizáltam a Samsunggal - volt S3-mam is, és szerettem - és nem azt írtam, hogy ótvar az S5, csak azt, hogy ilyen erős vassal ciki ha akad, még ha friss is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest