- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
Csapoati #631 üzenetére
Mert attól még kellemesebb érzésre. Legalábbis nekem. Autóknál is gyűlölöm 5 millióért a műanyagtengert. Egy kis szövet vagy fém ott is bele kell férjen. Ha PVC halmok között akarok élni, veszek egy Suzukit, meg egy Alcatelt. Ugyanazt tudja, mint egy BMW meg egy iPhone, de aztán valahogy mégsem.
-
UFC
aktív tag
válasz
Csapoati #490 üzenetére
Nem tudom érdekes iPhone design jára senki nem panaszkodott csak max annyit hoznak fel hogy az sem változott de olyat nem olvastam még hogy gagyi. Itt meg van 500 hozzászólás és abból 400 legalább az hogy milyen szar. Persze van aki megveszi mert leszarja a külsejét vesz rá tokot stb. Írták is páran őt nem zavarja a külső vesz rá tokot azt kész.
Az hogy azért megveszik az emberek mert a legújabb és villogjon vele attól nem lesz jó. Nem is az.
De az S4 se hozta a várt eladásokat. Szóval már ott is veszítettek pár embert. Hidd el csomóan megveszik de lehet fél év 1 év múlva már túl is ad rajta. Megveszik kipróbálják és eladja amíg még tudja. Az androidos telók úgy se tartják az árukat. Kiadástól számítva 2-3 hónap múlva már esnek 30-40 ezer forintot.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Csapoati #398 üzenetére
Előzetes felméréseket végeztél
Én nem, de több külföldi oldal és fórum igen.
A hátlappal szerintem sokkal több új vásárlót szereztek, mint az S801 alkalmazásával.
Gondolom a vakok és gyengén látók részéről, mert akinek egy kis ízlése van, az kiröhögi.
(A Note 3 bőr utánzat hátlapja lényegesen jobb megoldás, pedig az is elég gáz.) -
Parallaxis
addikt
válasz
Csapoati #387 üzenetére
Pedig a kijelző kivételével erősen igaza van.
Ha megnézed a hazai és külföldi fórumokat, akkor láthatod, hogy szinte egyöntetűen ez a véleménye a legtöbb embernek. A Samsung ezt nagyon elcseszte és ha nem villant valami tényleg komolyat a következő Unpacked-en, akkor az eladásokon ez meg is fog látszani.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Csapoati #378 üzenetére
Akkor miert is kellett kapkodni ennyire a kiadassal? Ennyi, ha nincs uj, nem kell a regit* ujrakiadni, hanem 3 honap mulva rendesen. Mondjuk attol nem felek, hogy nem lesz meg az iden legalabb vagy 3 S5 varians.
* van S800-as S4 is, ahhoz kepest ez tenyleg csak egy atnevezes
-
Viktor18
tag
válasz
Csapoati #329 üzenetére
A sok kis divattini úgy is kisírja.
Levwi: Lesz az 350 is xD Ennyiért fölös is, aki nem divatra megy, az úgy se fogja megvenni.
Ati1979: Erre most picit rácáfolnék
T-nél 167-ért vettem a Note 3-at. A normális 2 év Samu garis 160 körül vannak. Szóval annyira nem vészes. De ennél a telónál viszont igen. A Note is olcsóbban indított ennél. És hardveresen csak prociban tud kicsit többet, meg a kamera nagyobb. De nem indokol 50-60ezer forint különbséget. Tudom, hogy Note az Note, a Galaxy S meg Galaxy S, de akkor is. Vicc.
-
sys25
aktív tag
válasz
Csapoati #202 üzenetére
Az én személyes tapasztalatom az hogy 10emberből 9 legalább 2évente cseréli a telefonját,de sokan ennél korábban,addig meg általában kibírja az akku.Kevés olyan embert ismerek aki 1,5-2 év alatt akkut cserélt volna,szóval az esetek többségében nem létszükséglet a cserélhető akku és az emiatt leszedhető hátlap.Viszont vízállóság szempontjából kevésbé hatásos védelem az unibodyhoz képest.
-
dikan
tag
válasz
Csapoati #175 üzenetére
Egyetértek... Sok ismerősöm van, akinek tetszik a Samsung formája, vagy éppen pont leszarják hogy néz ki a telefon, úgyis csak a kijelző számít. És nekik az is fontos, hogy legyen rajta középső gomb, mert megszokták. Mondtam, hogy szerintem a Sony telefonjai mind külső, mind belső designban szebbek, erre az volt a válasz: hááá' mer' Te kocka vagy bazzeg!
Szóval ízlésről kár vitatkozni, sőt még véleményt nyilvánítani is. Akinek nem tetszik, ne vegyen ilyet.
IP67:
A Sony ZR-nél is ugyanezt a megoldást alkalmazták, hogy a hátlapot szigetelték körbe egy gumicsíkkal. Szerintem semmivel sem rosszabb megoldás, mint az Z/Z1/Z2 ajtós megoldása... Már áztattam el egyet, tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest