- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #655 üzenetére
Hát én olyanokra tudok gondolni, mint pl. a G2 hátsó gombos megoldása, a G Flex "hajlékonysága" és önjavítása, vagy ahogy írták, egy nagyságrendekkel ütősebb akksi. Utóbbihoz mondjuk az egész iparágnak kéne villantania valamit. Mindenesetre az okostelefonok nagy léptékben történő fejlődésének szerintem vége.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #636 üzenetére
Ha nyálelválasztás lenne, még érteném is.
-
Csapoati
nagyúr
Ettől a prémium baromságtól mindig a hányinger kerülget (ne vedd sértésnek, nem személy szerint rád irányul ez, hanem a jelenség felé). Kivagyiság, semmi több. Az autó tényleg rossz példa, mert a bőr sokkal drágább, mint a szövet. A fém viszont nem cirkónium vagy ilyesmi, szóval nehogy azt higgyétek már, hogy ez valami drága cucc. A Vertu anyagai, na azok prémium cuccok, olyat nem látsz mindenhol. Vagy akkor a kanalam is prémium, mert fém?
Azt aláírom, hogy ez most a konszenzus, hogy a fém prémium, de ez is a marketing által gerjesztett dolog. A Motorola V3 prémium volt a fém házával? Nem hiszem, abban az időben rengeteg telefon volt fém. Az okostelefonoknál jött ez elő megint, hogy a fém a király, pedig annak is megvan a maga hátránya. Szerintem az iPhone 5C is egy nagyon jó minőségű telefon, ahogy a Lumiák is polikarbonát hátlappal jönnek, mégis jó őket kézben tartani. Inkább a kialakítás a kérdés itt, de az már ránézésre is jobb, mint az S3-S4-nél.
Ja és szerintem a telefon továbbra is egy szórakoztatási/munkaeszköz, nem pedig villogásra való státuszszimbólum. Kivéve a Vertut.#511: Jesszus...
-
Csapoati
nagyúr
Az a baj, hogy ez még több ténnyé kivetített vélemény.
Az eladásokat kivéve, azok valóban nem nőttek nagyot az S3-hoz képest, bár így is nőttek. A designra panaszkodók java része meg más márka fanboya.
Ja és a Note eladásait is ide kéne venni, azok tudtommal nőttek.szerk.: Szerintem a legtöbb embernek inkább a csúszós műanyaggal volt baja az S3-S4 hátlapján, mert az tényleg gáz volt. Itt viszont úgy tűnik, hogy kiküszöbölték ezt. Inentől meg tényleg csak egyéni preferencia kérdése, hogy polikarbonát (Lumiák, 5C vagy Galaxy S), illetve fém.
#497: Ezt majd az eladások döntik el, nem te vagy én vagy a fórumozók.
-
Csapoati
nagyúr
Igen, mindenki unja. Ezt mondták az S4-nél is, mégis megvették vagy 50-60 millióan.
Csak tudnám, hogy a saját véleményeteket miért kell beállítani ténynek... Ha most én azt mondom, hogy az iPhone designja 4 éve változatlan (ez mondjuk igaz is) és mindenki unja, akkor az is tény lesz? Az eladások ott is mást mutatnak, az emberek szeretik azt a formát. Miért elképzelhetetlen, hogy a Samsungét is szeretik?#477: Melyik melyik?
-
Csapoati
nagyúr
Most tudtam csak megnézni a videót, de izé... komolyan azt vettétek akadásnak, amikor a híváslista és a kamera app kb FÉL mp alatt betöltődött? Mert most vagy én vagyok gyengébb cuccokhoz szokva, vagy mindenki másodpercenként keres 1000 Ft-ot, hogy ennyire sürgős neki valami.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #402 üzenetére
Lehet, hogy melegnek leszek titulálva, de nekem a sötétszürke és a kék is tetszik.
A felmérésekre meg kíváncsi lennék, hogy mennyire reprezentatívak. Mert le merem fogadni, hogy például a MA-n az jönne ki, hogy kb senkinek se kell... Amúgy a hátlap is szubjektív, ódzkodjunk a kinyilatkoztatásoktól, ha lehet. Majd letesztelem a hölgy ismerőseim között.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Parallaxis #393 üzenetére
Előzetes felméréseket végeztél, vagy csak a delphoi jósda tagja vagy?
Szerintem nagyon is jól tudják, hogy mit csinálnak. Higgyétek már el, hogy az emberek többségét nem érdeklik a hardveres adatok. A hátlappal szerintem sokkal több új vásárlót szereztek, mint az S801 alkalmazásával. Főleg, hogy egy átlagembernek már az S4 sebessége is bőven jó volt. Az ujjlenyomat-olvasó is marha jó eye-candy, aztán sanszos, hogy a nép java része sosem fog vásárolni vele. De félreértés ne essék, én sem tartom valami nagy húzásnak a modellváltást. Frissítésnek elmegy.
Ja igen ,a design. Győztes csapaton ne változtass. Annyiszor leírtam már, de még egyszer utoljára: emberek tízmillióinak bejött. Az, hogy pár geeknek meg egyéb népeknek nem tetszik itt, az nem jelent semmit (szubjektív dolog, szeretik elfelejteni az emberek). Szerintem is szebb a One meg a G2 is, igen. De rondának nem mondanám az S-sorozatot, a műanyag meg olyan, hogy valaki azt szereti, nem a fémet.#400: Jogos, de egyszerűen tud tiltakozni: nem vásárolja meg a terméket. Ha csökkennek az eladások, majd beletesz apait-anyait a Samu is.
-
Csapoati
nagyúr
Komolyan mondom nem értem, mi szórakoztatót talál valaki abban, hogy egész nap osztja itt az igét, miközben zsigerből utálja a márkát. Szerintem te sem örülnél, ha valaki egész nap a G2-t/N4-et fikázná, ráadásul java részt mendemondák alapján. Semmi értelme nincs. A fanok úgyis megveszik, az ellenfanok meg nem.
Troll on:
Ahogy elnézem, nem csak a Samsungnak vannak fizetett fórumozói.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Stanley-B. #343 üzenetére
Vedi a rosseb, irtam is, hogy semmi extra. De a szokasos divatfikazasokat tovabbra sem szeretem olvasni. Sem itt, sem mashol.
De hogy erezd a torodest: miben kevesebb ez, mint egy szokasos S-valtas almaeknal? -
Csapoati
nagyúr
Zsenialisak a kommentek, a Samu eljutott a van rajta sapka/nincs rajta sapka szituba. "De meeeee csak 2 gb a RAM?" Ha 3 lenne, akkor meg az lenne a slager, hogy "lololol ennek a szarnak 2 gb sem eleg". Sracok, el kell fogadni, hogy valamit azert tud a ceg, hogy ennyire listavezetok. Nem, nem a tipusaik szama miatt, mert az nem garancia az eladasra. Marketing? Lehet, de ez masnak is adott, az LG meg a Sony sem garazsceg. Az meg senki fejeben nem fordul meg, hogy az emberek java reszenek tetszik ez a design, ezert nem valtoztatnak rajta komolyabban?
Mondjuk megszokhattam volna, a Mobilarena a 100 ezer szakerto foruma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple TV+
- Interactive Brokers társalgó
- Mikrotik routerek
- Ford topik
- iPhone topik
- Macrodroid
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest