- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leskin
tag
Hát izé.... Akkor te nem nagyvállalati környezetben dolgozol
Egy nagyvállalti környezetben ezeket mind az it-sek csináljak meg, az adott cég info rendszerére optimalizálva. Bármilyen teló csak váz hozzáÉs ma már nem válik el a céges és magán telefon a legtöbb nagyvállalatnál. Van rálátásom
A bullshit meg bullshit marad midnig. Ezt a telót mondjuk 40 millió embernek fejelsztették akkro nem az a cél hogy boizonyo kiragadott rétegeket kiszolgáljanak, hanem hogy minél szélesebb rétegeket. Ezélrt tele van tömve kismillió olyan fature -val amire soha nem lesz szüksége az egyiknek a másiknak meg létfontosságú. De ezek sterint legyen az mint az egyszeri hamburgerezőben, hogy marhaúsból kérem jól átsütve , hagymával, paradicsommal mostarrakl kecsö nélkül és egy kis koviubi
És megcsinálják nekem személyrte szabva. Mobilnél ezt hogy képzeled ??
Inkább belepakolnak mindent amire szükség lehet.
Amit felsorolltam funkciókat azokat ÉN személy szerint használom. De ez közel sem az összes funkció, csak a számra fontossak. Ha a telo megsporol nekem másik 7-8 kütyüt, és nem kell cipelnem magammal, nekem az már jó -
Leskin
tag
Almát a körtével.... tükörrefelexes géppel mobilt összehasonlítani?
Kompakt fényképezővel hasonlítgasad
Másrészt pár év és a mobilok fognak tudni olyat mint most az általad belinkelt gép. De akkor már a komolyabb fényképezőgépek sokkal többet fognak tudni
A különbség csökken, de egy specializált dolgot sosem fog utolérni.
-
Leskin
tag
Nah ezzel nem értek egyet. Pontosan hogy egyre több mindenre jó egyre kisebb kompromisszumokkal. Minden évben egyre közelebb kerülnek az integrált funkciok a specializált készülékek tudásához. 99 vagy 2000-ben egy WAP képes készülék volt az országban amit megvettünk hogy wap oldalt fejlesszünk... 0.3 mpixeles ho,mály kamerákkal... A kompakt fényképezőgépek már akkor aranyárban 3-5 megapixelt tudtak. Folyamatosan csukodik össze az olló a tudás különbség terén, ma már a kompakt fényképezők alja mobil alatti minőséget produkál...
Szóval azért hülyeségeket ne terjesszünk. Tény hogy egy céleszköz minősgét nem éri, nem is érheti el egy integrált kütyü. De folyamatosan közelíti. -
Leskin
tag
-
Leskin
tag
válasz
Peterson_ #414 üzenetére
Igen minden fejlődik. De nekem pár hete a z1 compact kijelzője az etalon - akár ips akár nem - gőzöm sincs róla, de veri az amoledet...számomra
de tökékletesen jó az amoled is. Amire én még kívncsi leszek, hogy ugye aksi nem igazán mondható upgrade.nek - de fog e javulni az akkuideje - mert ugye azt hangottatjék hogy fog....
-
Leskin
tag
Jah, fotózni fényképezőgéppel kell...
Fórumra irni meg számítógépről, Játszani ps4-el, navigalni nautos gps-el, zenet hallgatni mp3 lejátszóval, olvasni e book olvasoval, lépést számlálni lépés számlálóval, fizetni meg bankkártyával, folytassam?Bocs, a bőrönd helyett én inkább csak a telót akarom magammal vinni, ezért örülök ha minél több funkcióra tudom használni....
-
Leskin
tag
Próbáltam. Semmiben nem hoz többet (szoftveressen néhány dologban kevesebbet hoznak ezek), ellenben aki megszokta a samu gyari featureit annak at kellene szokni. Ennyi. Na meg samu gart kissé könnyebb érvényesíteni, ingyen vagy olcsóbb szoftverek vannak rá a samu boltból.... Szóval ugyanolyan a hardware a körítés samunál jobb. Azt meg magasról leszarpom hogy valami 150, 200, vagy 250 -be kerül
Lehet rühelleni érte
S5 lehetett volna jobb, lehetett volna nagyobb ugrás, de ha a kamcsi tényleg sokkal jobb lesz, és gyorsaság egálban lesz a zászlós hajókkal akkor én cserélek rá.
-
-
Leskin
tag
Hát szerintem nem rossz, de várakozások alatti az tény.
Design az ugyanaz, nem tudom, hogy lehet meglepődni ezen, minden samu telo ugyanazt a designt használja, azon csodálkoztam volna ha ez "szép" lesz. A hátlapnak én direkt örülök, mert elegem van a zsírosodó ujjlenyomat gyűjtő dolgokból. Nem must have érzés, de valszleg cserélem az s4-et, és nem az új featurek miatt, hanem a sebesség igenis növekedni fog s4-hez képest - ha csak a benchmartkokat nezem úgy másfélszeresére, és a kamera remélhetőleg jó lesz - ami nekem fontos. Ez a két dolog ha megtapizom és áll, akkor valszleg lecserélem, de messze nem must have kategória mitn az s4 volt... Sony jelenleg jobb , mindenben, z2 talán kicsit méreteével rettent vissza de nem akkora különbség, az egyetlen ami engem zavar sony-ban azok a fránay virtuális gombok. Nekem kell a fizikai gomb és a képernyőből ne takarjon ki, ott van a sonykon a hatalmas káva, francért nem fér el ott 3 gombocska... Méretben meg s4 mini lenne idális (vagy z1 compact, ez utobbira beugrottam, de samu megoldások nagyon hinyoznak, és azok a fránya virtuális gombok - ezért maradt egyenlőre az s4, a compactot meg megkapta a nagyobbik gyerekSzóval ezért android fronton maradok a samunál idén ahogy nézem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest