- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapoadam83
csendes tag
Ennek a telefonnak nem mi vagyunk a célközönsége ezt lássuk be.
De amíg vannak akik pl S2-S3 vagy hasonló telóról váltanak addig nem féltem a Samut.
Akinek korszerű készüléke van annál ez az S5 nem játszik.Viszont abszolút nem egy rossz készülék. Pl akinek nem tetszik ez a hátlap az vesz rá másikat.
Tudásban hozza a mai elvárhatót és szolgáltatásokban is. Az S4 ott vérzett el amikor jöttek az ifjú titánok ( Z1, G2).
Az S5 most nem rohant előre mert szerintem ők is érzik hogy hardverben már elértük az ésszerű maximumot, inkább felzárkózás volt hardverben ez a készülék. Innentől a programozóké a főszerep.Persze az árazás lesz a döntő, ha sokkal drágább lesz mint a G2 akkor lehet temetni....
-
-
csapoadam83
csendes tag
válasz
frenetik #282 üzenetére
Az újlenyomat olvasó szenzor a Home gombba van beépítve amin végig kell húzni kicsi kacsónkat. Ez nem az Alma féle "érints meg" történet. De legalább akkora hülyeség mint a G2 arcfelismerő rendszere. De a dupla koppos ébresztésnek jobban örültem volna. Az tényleg hasznos (tapasztalat)
-
csapoadam83
csendes tag
Bevallom nem tetszik hogy a Google beleszól hogy ki mivel bővíti a rendszert. A hardver adott mindenki számára max a szoftveres dolgokkal tudnak játszani és az azokhoz csatlakozó szolgáltatásokhoz. Persze a Google örül hogy ha a Nexus sorozatot ezzel fel tudja zárkóztatni. De ha sikerül is elérniük ezt a tiltást akkor majd felteszik a gyártók web-re a motyót és bekapcsolás után telepítheted a dolgokat.
-
csapoadam83
csendes tag
Hidd el nem ok nélkül nem használnak annyi fémet a telókban pl pont a wifire és a térerőre gyakorolt negatívumok miatt (annó volt is hiszti iPhone fronton belőle). Nekem a Note III hátlapja nagyon tetszik esztétikus és praktikus. Most igazi bőr hátlapot keresek hozzá és akkor 100% a prémium érzet kompromisszumok nélkül.
Bőr hátlap, fém keret, üveg előlap.... -
csapoadam83
csendes tag
Igazán nem értem a hiszti tárgyát
Semmi gond a műanyaggal ha az jó minőségű.
Tök jó az alumínium de azért vannak hátulütői is. ( drágább, nem olyan rugalmas )
Vegyél Vertu telefont ami Full Titán és magnézium ötvözet.Nem is olyan drága a mostani modellek alik több mint egy milka körül beszerezhetőek.
-
csapoadam83
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #248 üzenetére
P6!!!
Még pont vállalható méret és korrekt készülék -
csapoadam83
csendes tag
-
-
csapoadam83
csendes tag
Ennek a telefonnak egyértelműen nem a mostani S4 Note III tulajok a célközönsége inkább a S3 és régebbi készülékeket leváltó Samsung Fan-ok. Végül is érthető koncepció a Samsungtól mert nem hiszem hogy az S4 vagy Note III nál annyival jobb kütyüt tudtak volna kiadni ésszerű áron hogy rávegyék az embereket a váltásra.
Fogadjuk el hogy nem mindíg mi vagyunk a célközönség és hogy pontosan tudják hogy mit csinálnak.
Az Alások féle dolgot ne vegyük alapul mert az inkább a divatról szól. -
csapoadam83
csendes tag
Látom te is a Fluxuskondenzátorra vársz....
Én megelégednék extrának valami új akku technológiával is....
Esetleg egy fejlettebb beszédfelismerő rendszer is mehetne bele hardveres gyorsítással és offline rendszerben. A Note III at akkor sem cserélném le de a párom lehet. Ha pedig tudna kávét is főzni még feleségül is venném -
csapoadam83
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #180 üzenetére
Az igazi fitnesz telefon a Nokia 1610. Azzal lehet edzeni, 20 perc telefonálás és garantált az izomláz. Ez egy parasztvakítás a Samunál de trendi szóval eladható a cicalányoknak meg a gyurmapasikbak is
Norbi tuti nyom rá egy faccentos kalória app-ot is aztán 1-2 év és ki is fogja verni a kezedből a pacalt a telefonod miközben üvölt veled hogy ne zabálj mert megdöglessz....
-
csapoadam83
csendes tag
Ezta telefont szerintem nem azoknak szánták akiknek S4 vagy Note II, Note III van. Azoknak alternatíva akik régebbi telefonról váltanak. Nem nagy az előrelépés az tény de kellet a frissítés ehhez.
-
csapoadam83
csendes tag
Note III? Nem tudom mit csinálsz vele hogy nem elég a 3GB......
Amúgy ez a szoftveres optimailáltság hiánya nem a hardveré.
De azért vedd figyelembe hogy ezek telefonok amikkel nem árt ha telefonálni is tudsz. Vegyél G2-t abban 2GB van és lemossa a Samut. A napokban csináltam egy kis házi tesztet a két telóm között G2 vs Note III de csak a mindennapi használatról írtam benne és nem a parasztvakításokról. Érdemes megnézni hogy az LG hogy tudta optimalizálni a telefonját. Persze azért ők is bakiztak eleget. -
csapoadam83
csendes tag
Bevallom nem tudom hogy mi a hiszti tárgya. A hardver pipa ( bár a 2GB-t én sem értem ), a kijelző pipa ( a Full HD bőven elég az AMOLED pedig megszokott a Samunál ), design is pipa ( gyerekek ez egy Samsung ha nem vettétek volna észre, basszátok le őket hogy úgy néz ki mint egy Samsung
). Én csak örülök hogy hagyták a 8 magos procit meg a 2K kijelzőt mert nem csak hogy parasztvakítás de az akku technológia még nem érte utol a hardvereket. Baromi jó lesz a kínai csúcsmobilod 2K kijelzővel meg 8 magos procival ha délután estefelé már papírnehezéknek jó. Tetszik hogy végre kezdik belátni ezt a komolyabb gyártók. A kínaiak pedig egyenlőre a vakításból tudnak élni de gyönyörűen fejlődnek, grat nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest