- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
csapoadam83 #176 üzenetére
+1
Szasza87
Nem semmi!
-
joey04
titán
válasz
csapoadam83 #153 üzenetére
semmi extrát nem csinálok vele, egyszerűen túl magasak az elvárásaim, nem tart ott a technika (főleg az android), hogy ezt teljesítse. btw iPhone-ban is keveselltem az 1gb-ot, de az azért érdekes, hogy a note 3 3gb-tal bánik kb úgy... lg nem kell, g2 pláne. undorító ház, az aztán igazán ramzabáló ui, förtelmes hátlapi gombok, 0 support. szóval nekem az a készülék nem opció. ez persze csak szvsz, nem szeretnék vitát nyitni.
-
Ati1979
veterán
válasz
csapoadam83 #310 üzenetére
Csak nem kevés az a tömeg aki reklámoknak hisz!
(#319) Viktor18
Kicsit talán igen. Bár amilyen "semmilyen" lett ez a telefon, talán lehet, hogy mégsem...
-
Viktor18
tag
válasz
csapoadam83 #229 üzenetére
Hahaha, jó vicc!
Ati1979: Note 3 árát nem igen fogja lenyomni az S sorozat.
-
Csori72
aktív tag
válasz
csapoadam83 #306 üzenetére
1 olyan bemutatóra amire az egész világ felfigyel, qrrwára illik olyan telefonnal előállni amitől seggreesnek a jövőbeli vásárlók, és nem az tűnik fel, h akad a hívásnapló, és a kamera!
-
Levwi
aktív tag
válasz
csapoadam83 #306 üzenetére
Ha bemutatóra szánt ha nem eddig az összes s szériás Samsung akadt pont a névjegyeknél meg a híváselőzményeknél és azok már végleges szoftverrel voltak, egy ilyen bemutató telefonnak pont nem kellene akadnia sehol, mert így csak elveszi az emberek kedvét attól hogy megvegyék. Kíváncsi lennék rá mi lenne ha leterhelném több mint ezer névjeggyel le is fagyna a kicsike?
@w333: +1
-
babosmiki
addikt
válasz
csapoadam83 #271 üzenetére
Még egy -1 szériás bétán sem szabadna már így akadnia! Hihetetlen, hogy a samsung még ezt sem tudja megoldani mér évek óta! Sokszor a belépés a tárcsázóba vagy a névjegyzékbe is olyan lassú volt még az S4-en is, hogy sokszor a hajamat téptem már.
Mióta G2-re váltottam, ezeket elfelejtettem végre! -
Ati1979
veterán
válasz
csapoadam83 #220 üzenetére
Igen meg ezek mellett azok, akik mindig mindenből a legújabbat akarják. Talán Mo-n ez nem egy jelentős vásárlóköznönség, de világviszonylatban igen.
Meg azok is ott vannak akik épp most akarnak készüléket venni, mert mostanában jár le a szerződésük.
Sokszor nem számít az, hogy mennyivel jobb.
A marketing hatására az S5 egyet jelent a vásárlással sok embernél.
Másrészről ezektől függetlenül igaz, hogy leveri az S4, note3 árát. Az meg egy más kérdés, hogy azt ki fogja azokat megvenni...
-
mumk1
addikt
válasz
csapoadam83 #291 üzenetére
Én csak erre reagáltam:
"Hidd el nem ok nélkül nem használnak annyi fémet a telókban pl pont a wifire és a térerőre gyakorolt negatívumok miatt"
És nem ezért nem használnak. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
csapoadam83 #288 üzenetére
Ha jól látom az aláírásodban, neked is G2-d van, ugye? Hát nekem is. És imádom, de bevallom nagyot dobna az összhatáson ha legalább az oldalsó keret fémből lenne! Tudom, nem bántó a műanyagsága, mert jól össze van szerelve, de aki fogott már kézben prémium anyagból készült telefont, az tudja miről beszélek.
-
mumk1
addikt
válasz
csapoadam83 #288 üzenetére
Ha arányaiban nézed mennyi fém és mennyi plasztik készülék van, akkor én inkább az utóbbit látom túl sztárolva....
-
mumk1
addikt
válasz
csapoadam83 #273 üzenetére
Ennek ellenére vannak olyan elvetemültek, akik dacolnak a fizika törvényeivel és mégis meg tudják csinálni hibátlanul.
-
nfsu17
veterán
válasz
csapoadam83 #271 üzenetére
már az s4-en sem kellene döcögnie
-
insight
aktív tag
válasz
csapoadam83 #263 üzenetére
Valóban csak kidühöngtem magam
Annak idején Nokia 8910i és 8800 volt a kedvencem, aztán Motorola L7, iPhone 4 , Sony Xperia Z is, illetve most a cégesem egy iPhone 5.
A burkolataik: titán, alu, alu, üveg, üveg, alu.
Jó megfogni mindet, jó ránézni mindre. Mindezek mellett jó ideje van egy S3 is, amit imádok használni - csak épp gyűlölöm a búcsús anyagait.
Gondolhatod, mióta várok egy fémházas Galaxy S-re... de most végképp feladom. S3-ra vettem szálcsiszolt alu hátlapot, de sajnos a wifi nem szerette, illetve a formája sem volt elég kecses, és szappantartó feelinget adott neki.
-
babosmiki
addikt
válasz
csapoadam83 #222 üzenetére
Pedig ezen nem megy, még a scrollozás is akadozik....
-
AS
félisten
válasz
csapoadam83 #230 üzenetére
Az mi?
Nagyon nem , ébresztő..Pl Nokiában a sárga legmenőbb most. Hivatalban ahol ismerősöm dolgozik neki is az van.
-
M5Norbi
őstag
válasz
csapoadam83 #220 üzenetére
Ebben lehet hogy igazad van. De amennyivel drágább az S3-mnál annyival többet nem biztos hogy ér.
Inkább vennék S4-et pláne hogy ennek hatására leesik majd az ára.
-
sickoface
tag
válasz
csapoadam83 #222 üzenetére
Pontosan ugyanerre gondoltam, csak félre értetted a hozzászólásom. Így van, ebben a kategóriában alap lenne a röccenésmentes működés, de mégis lekell írni, pont azért, mert android viszonylatban ez még mindig említésre méltó eredmény, ha sikerül elérni. (vagy nem)
-
Sofian
őstag
válasz
csapoadam83 #205 üzenetére
Van bőr.. csak kérdés mennyire beszerezető itthon.
-
Szroncs
tag
válasz
csapoadam83 #171 üzenetére
"A főképernyő gomb felett, a képernyőbe építve egy ujjlenyomat-leolvasó került" Én ebből indultam ki ahogy a cikk említi. Tehát akkor hol is van a leolvasó? A home gombban elfér?, ahoz nagyon keskeny nem?, vagy huzogatós?.
-
sys25
aktív tag
válasz
csapoadam83 #182 üzenetére
Az biztos hogy a lakkozott hátlap elhagyása jó döntés volt,bár ettől a tésztaszűrő hátlaptól nem esek extázisba.Jobb mint a zongora lakkos megoldás,de ennél láttunk már jobbat és szebbet más gyártóktól.
viszont ha már IP67,akkor jöhetett volna valami unibody ház!
Ilyet egy kis kézügyességgel bárki csinálhat otthon,csak egy kis gumicsík,némi ragasztó és 2gumi dugó kell a csatikhoz.
A Sony-khoz képest ez nagyon ergya megoldás,pedig szerintem azok a telefonok a követendő példák ha már IP szabványos telót akar valamelyik gyártó csinálni. -
sys25
aktív tag
válasz
csapoadam83 #158 üzenetére
Talán nem is az a baj hogy tipikus samsung,mert elvégre a Sony Z-Z1-Z1C-Z2 is tipikus Sony,hanem az a baj hogy a dizájnt érő sok negatív kritika ellenére is egy túl szépnek nem mondható telót dobtak piacra.Nem lenne baj a "tipikussággal" ha eleve szép lenne ez a dizájn,de nem az.
Bár ettől függetlenül rengetegen fogják majd venni,ami egy 2-3 generációval öregebb vagy alsóbb kategóriáról váltásnál még ok,de sokan az S4-et is lecserélik erre jampizásból,mert ez e "csúcs" most,holott nem nyújt az S4nél amnyival többet mint amennyivel drágább lesz.
Ez pont olyan mint amikor az almákat cserélgetik,pedig ott is mindig csak minden 2. generációnál van értelme a cserének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- VoIP telefonálás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest