- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Gondolom Maxx, de akkor is durva az a 1,5 nap 15%. Én örülök ha estig kibírja, igaz az enyém sima Xt910, állandó 3G, WIFI, szinkronizálás, de ez szerintem nem is baj, ezért okostelefon. Nekem már a 2 nap is megváltás lenne.
Valaki írta, hogy a teló alapból2G-n lóg, és amikor használja netezni akkor vált át 3G-re. Ezt mivel állítjátok be? Én eddig olyat widgetet találtam ami a beállításokba vitt be. Az kéne, hogy nekem is alapból 2g-n szinkronizáljon (gondolom elég neki a kisebb sávszél) meg menjen egész nap, és amikor elindítom az operát/facebookot/ dropboxot/vibert/maps-et/TuneIn-t akkor váltson át automatikusan 3g-re, utána meg álljon vissza ha már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest