Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gozvakond
csendes tag
válasz
s3nsitivity #5686 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Én 2-3 hete állítottam vissza az enyémet Verizon JB leak-ről gyári ICS-re.
Igazából kicsit gyorsan nekivágtam és a CID-et nem is raktam vissza, ezért még kellett egy kicst bohóckodnom.
Szóval kapásból rátettem az ICS .sbf-et, aztán tégla. Akkor még nem volt hivatalos JB, épp csak elkezdték kiadni.
Aztán valamelyik MattIgroff-féle razr unbrick utility-vel helyreállítottam, szerintem nem is vártam meg mire újra elindul, kapásból megint rátettem a rendes ICS-t (a utility-ben mintha lenne valamiféle ROM, de az alapvetően XT912-esekre íródott (ebben nem vagyok biztos), úgyhogy biztos ami biztos alapon azzal el se akartam indítani.Így már az európai ICS elindult, azt rootoltam, és utána már vissza lehet tenni a CID-et, én szerintem ADB-n keresztül dd-vel tettem vissza. BMM-et nem akartam feltenni, nem használom.
Ha érdekel, talán még megvan valahol az téglátlanító dolog, azzal egy kis munkával visszavarázsolhatod a CID-et.
-
iguana
őstag
válasz
s3nsitivity #5695 üzenetére
mivel cdma-s jb volt fent nálad törölt cid-el, majd rátoltad az o2 jb-s rsd-t ezzel elvesztetted a root jogod, és hogy a cid-et visszaállítsd. most ha megint felteszed a rsd-vel az o2 jb-t veszteni nem tudsz semmit
továbbra is marad a bp tools, de legalább (szerintem) a mass storage működne.
-
iguana
őstag
válasz
s3nsitivity #5693 üzenetére
a cid visszaállításával szabadulnál meg a bp tools indítástól. amíg nem tudod visszaállítani, addig sajna csak így indul.
ki kell várnod, amíg kijönnek a végleges eu-s fastboot file-ok, utána rögtön lesz root megoldás. (ics-nél is már korábban megvolt a megoldás, de az xda-s fiúk nem publikálták addig, amíg ki nem jöttek a végleges verziók, hogy a moto ne tudja befoltozni a lukat)
szóval türelem. ez van. -
iguana
őstag
válasz
s3nsitivity #5691 üzenetére
püff. sejtettem. kellene a root jog
ettől függetlenül az o2-s jb-n működik az usb mass storage. próbálj fr-t nyomni, majd feltenni rsd-vel újra az o2-t, és fr megint.
kúl a desktopod
-
iguana
őstag
válasz
s3nsitivity #5688 üzenetére
rsd-vel persze hogy eltűnik a BMM, hiszen legyalulja a komplett /system-et stb.
most már valóban mindegy, történt ami történt. mindig a saját kárán tanul az ember, hogy először olvasni, olvasni, olvasni, aztán menteni, menteni, menteni, és csak utána belefogni bármibe isén is az O2 jb fastboot-ot ajánlottam volna.
ezzel mennie kellene a usb storage módnak is.próbáld visszaállítani a cid-et így:
1. Letöltöd ezt a PC-re: [link]
2. PC-n kicsomagolod->bemásolod a kicsomagolt könyvtárba a saját, elmentett cid fájlod cid.img néven
3. Telefon 3 gombos indítása->AP fastboot kiválasztása->USB összekötés PC-vel
4. A PC-n cid.bat elindítása.HA sikerült, én csinálnék egy factory resetet, és feltenném újból az O2 JB-t RSD-vel, majd újból factory reset.
Így lenne egy teljesen jól működő JB-d, csak root nélkül még... -
-
grunge
addikt
válasz
s3nsitivity #5686 üzenetére
Na igen, nekem nem verzionos, hanem olasz tim-es volt. nem volt semmi gondom a rom cserével
-
s3nsitivity
addikt
Én se éreztem, csak úgy vettem már.. verizonos rommal.. az meg az istenért se akarta megenni a T-s mobild netem.. na utána meg jöttek a bajok
így most root nélkül vagyok, törölt CID-el tehát BP toolból kell bootolnom( úgyse szoktam ki-be kapcsolgatni a telefont) viszont ami zavar, hogy nem megy az USB háttértár.. így muszáj vagyok felhőzni. .de ez is belefér, ha tudják majd rootoln ia JB-t minden helyre áll nálam remélhetőleg
Addig meg magamnak csesztem el szval így jártam -
grunge
addikt
válasz
s3nsitivity #5684 üzenetére
Na azért!
Nekem ICS van rajta, "gyári" UK Retail. Mosst 1 napja és 18 órája van akksin és 30% on áll. Úgy használo mint a Defy-t, nem gondoltam volna hogy ennyire fogja bírni. Amúgy nekem tökéletes root-al ez az ICS dolog, bőven ráérek várni a hivatalos frissítésre, nem érzem szükségét.
-
grunge
addikt
válasz
s3nsitivity #5682 üzenetére
Ha jól értelmezem azért rossz a Motorola mert elrontottad a flashelést?
-
s3nsitivity
addikt
Majd le írom de szerintem egyszerűen elb@sztam. Mivel símán rsd lite -al flasheltem jb-t. Így buktam a root tartást. Valamint a bmm_et is..
majd ha lehet rootolni a jb-t akkor lesz újra bmm-em.. saját kárán tanul az ember.. flasheltem volna egy kína 2.3.5-t inkább akkor nem szívénék most..
Még az újra indítás az csak csak de h a usb mass ként nem használható az kicsit zavaró..
De egyébként jó kis teló most is arról írok
De legközelebb egy hétig olvasgatok ha új te lóg veszek.. mert ez a motorola rosszabb mint a htc.. -.- -
iguana
őstag
válasz
s3nsitivity #5680 üzenetére
kellene tudni, hogy pontosan mit/mivel tettél fel, milyen lépésekben, részletesen. (verzió, nevek, file-ok, linkek stb)
-
s3nsitivity
addikt
elbasztam, mi?
amíg nem lehet JB rootolni addig így maradtam ugye?.. -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #5678 üzenetére
sőt még az USB storage sem működik...
-
s3nsitivity
addikt
Na felment az 02-es JB, de így nicns BM-em ergo midnen beindításnál BP toolsból ekll indítani..
valamint rootolva sem vagyok
Ha vissza rakom a CID-et bekapcsol a telefon JB-vel? -
zsolti111883
tag
válasz
s3nsitivity #5675 üzenetére
Szerintem várd meg, míg iguana válaszol
Amúgy, ha a CID-et törölt JB volt rajta, akkor itt a fórumon, kicsivel korábban (max 200 bejegyzés) írva volt, hogy miként lehet visszarakni a régebbi kernelt használó romokat. Ott hátha okosabb leszel. Mondjuk ha a CID-et törölt verzió volt fenn, akkor a BMM-nek még be kellene jönnie. Ha semmi nem jön be akkor gubanc van... ezen a nálam bölcsebbek és okosabbak fognak tudni segíteni.Ezen a linken olvasgathatsz még, de ha semmi nem jön be akkor az számomra (szerencsére) ismeretlen terület...
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
s3nsitivity #5675 üzenetére
Itt max gyors kioktatást fogsz kapni... Tapasztalat...
-
s3nsitivity
addikt
Gyors segítséget kérek.. megkaptam ma a telefont, JB-vel.. csak CDM-assal, felakartam rakni egy GSM-es romot, RSD lite-al és azóta nem kapcsol be..
CID fileom van..
ötlet? -
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az XT910-eknek mik a leggyakoribb hibáji (kijelző,power gomb hiba...) és,hogy látom,hogy elég sok olyan Razr van feltéve hardverapróra amelyek nem érzékelik a SIM-t ez mitől van/gyakori probléma?
Válaszokat előre is köszönöm -
netcore
tag
http://sbf.droid-developers.org/
a ma felkerült romot próbálta már valaki?
ez ha minden jólmegy már hivatalos jb? -
iguana
őstag
jól működő rendszernél (értsd nincsenek beragadt app-ok, nincsenek nagyszámú telefon felébresztések stb) a gyári appok fagyasztása nem fogja drasztikusan megnövelni az akku időt. természetesen érezhetően több lesz, de elsősorban az a hatása, hogy nem ülnek feleslegesen a memóriában.
próbáld ki a setcpu alkalmazást. 1 profil, ha screen on állapotban van: ekkor 300-1200-ig állítod a processzor skálázását. 1 profil ha screen off állapotban van: 300-300-ig állítod a processzor skálázását, 1 profil telefonálás közben: 600-600-ig állítod a processzor skálázását. nagyjából ennyi elég is. én még alacsony akku szintre beállítottam egy állandó 300-300-as processzor sebességet. nyilván ekkor sokkal lassabb a telefon (nem is igazán tudod másra használni mint hívásokra), de itt az a lényeg, hogy még nyersz 1-2 óra készenlétet, ami jól jöhet. én ezt vész módnak hívom
, ilyenkor csak a telefonos elérhetőség a lényeg számomra, addig, amíg nem tudom töltőre tenni.
a legtakarékosabb governor a hotplug. én mindig ezt használom. -
mate12
csendes tag
Mióta fent van a JB leak, azóta nekem is csökkent az üzemidő, ha nem is sokkal, de azért észrevehető. Viszont én nem csinálnám vissza, mert minden sokkal simábban működik, érezhetően gyorsabb lett a telefon.
Ha lefagyasztanám a gyári appokat, egy két kivételével amit használok, akkor mennyivel bírna többet? Jelentősen változna az akkuidő? -
matyi94
senior tag
válasz
SztiviVander #5661 üzenetére
Azt hogyan is tudom feltenni? A safestrap maradhat vagy szedjem le elotte?
-
SztiviVander
addikt
igen a dim az sz*r. mint ahogy nekem a wifihez kapcsolódáskor a térerő meg a portsebesség is (bár azt írták hogy volt akinél ICS-en is megvolt, de nálam JB-n jött elő). viszont ez elvileg bétának indult, sajnos azonban úgy tűnik a motorolának ezek a problémák nem olyan "nagyok" mert inkább vígan elkezdte kitolni egyes szolgáltatók ügyfeleinek ezt a verziót ahelyett hogy 2-3 ember 1 hét alatt kijavított volna minden bugot. egy igazi lusta pöts ez a motorola
de az akkuidőm ugyanaz mint az ICS-en undervolt nélkül, 30-40óra (folyamatosan bekapcsova, repülő mód nélkül). ha meglesz hozzá majd a modul akkor ezen is meglesz a 2 nap meg a 1,5-2 óránként 1% (most kb óránként eszik 1%-ot deepsleepben). annyi a titok hogy le kell fagyasztani itt is egy csomó vackot és akkor nem fogják felesegesen zabálni az akksit. viszont a memóra kezelése szerintem jobb mint ICS-nek. ICS-en hiába löködtem ki az egyszer megnyitott de már nem kellő appokat (home gomb hosszan), baromira nem akarta felszabadítani utánuk a memóriát. ezen meg kipucolom üresre és hopp hirtelen lesz +200MB ram. a project butter pedig az alkalmazások indulásánál is látszik (mivel nem gyári launchert használok így a next launcher vajpuhasága nem releváns). mindent összevetve én nem bántam meg hogy felraktam és nincs visszaút ics-re. -
-
iguana
őstag
Én még mindig a karácsonyi cdma-s jb leaket használom, az agression custom rom-al.
Sok mindent próbáltam/próbálok, de még mindig ez a legletisztultabb, legtakarékosabb rom számomra. Deep sleep-ben 100-110 percenként fogyaszt 1%-ot. (ezt setcpu-s profilokkal, és underclock/undervolt-al érem el)
Idővel átköltözöm majd kexec alapú CM10.1-re (ezeknél mindegy, hogy ics, vagy jb a stock rendszered), egyre jobban csiszolódik. A tegnapi verzió már rendesen használja a deep sleep-et, és kb. 60-70 percenként fogyaszt ekkor 1%-ot. -
l86544
aktív tag
-
matyi94
senior tag
válasz
SztiviVander #5571 üzenetére
Ezt safestrapbol fel tudom rakni?
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
zsolti111883 #5658 üzenetére
köszönöm, ma lehet megválok a szeretett razr-em től
-
Sanyi.il
aktív tag
nyomhatok factory resetet nyugodtan, ha: nincs CID-em, a BMM cid bypassal indítja el a telót, root van, és leaked jb? szerény véleményem szerint hülye kérdés, mert tuti hogy mehet, de inkább megkérdezem, biztos ami biztos
-
Le Klein
tag
Ha BMM-et használva az ember két rendszert is használ, System1 JB OTA Rootolva és System 2 JBX 2.0
JBX frissitést az első rendszerre tettem fel van valami lehetőségem System 1- JB OTA rootra vissza tenni?Köszi előre is!
-
grunge
addikt
válasz
SztiviVander #5624 üzenetére
A hill climb-et kipróbáltam, ujra telepitve is laggol. mindegy hagyon a fenébe, lehet a játék hibája is.
-
MrPetya19
addikt
válasz
SztiviVander #5651 üzenetére
Ha kikapcsolod a stabilizációt, akkor jó.
-
Userlook
tag
Kellemes husvetot a razr felhasznaloknak. En epp egy husveti balon vagyok de a fu novese is eredekesebb mint ez a bal :p pedig a 4 wiskyn is vagyok tul vagyok
. Sok locsolot es finom bort kivanok a locsoloknak !!!!!!
-
MrPetya19
addikt
Jb leaken nem megy videózás közbem az autófókusz.
-
iguana
őstag
válasz
Le Klein #5642 üzenetére
helyes
ha feltetted a cm10.1-et ne csodálkozz, ha "zabálja" az akksit. sajnos ez még jóval többet fogyaszt, mint a stock jb. új kernelre és optimalizálásra vár a razr közösség. csak az akksi idő miatt nem használom elsődlegesként.
a d-wiz cm10.1-re épül, és ez takarékosabb, mint az alap cm10.1[link] érdemes kipróbálni, figyelemmel kísérni (JBX 2.0-át kell letölteni, és ugyanúgy feltenni, mint a cm10.1-et) -
Le Klein
tag
Köszi!
MIUI-t oldalon felrakott asszem clockworkmod recoveryből csináltam egy wipe data/factory resetet majd egy wipe cache-t utána akartam install zip from sd cardal feltenni a 4.0.4-et de azt csak rsd-vel tudtam feltenni.
Akkor igy ezzel nagy hülyeséget nem tettem?Ha factory resetet nyomok akkor kell használnom az OTA root keepert?
-
iguana
őstag
-
Le Klein
tag
Köszi a segítséget még két kérdésem had legyen:
1. 5. pontban leirt full wipe-ot recoveryből kell csinálni hogyan jutok el oda?
2. Hogy mielőtt JB kerültem Miui romot használtam a miui oldalán megadott telepítés szerint.
Ott az általuk irt recoveryben csináltam full wipe-ot, majd rsd lite-al felraktam a 4.0.4-et rootoltam.
Majd a többit a te leírásod szerint így jutottam el a root jog megtartással a JB-re.
Egy két dolog feltünt a JB-en hogy memória 190 mega szabad, és volt már fagyás is.
Van esetleg valami hiba ahogy a miui-ról visszatértem? Esetleg tudom orvosolni ezt valahogy? Factory reset?
Gondolom újra telepíteni már nem tudom... -
iguana
őstag
válasz
Le Klein #5636 üzenetére
1. Letöltöd a legfrissebb verziót [link] (még nem próbáltam a mait)
2. Telefon újraindít, belépsz a BMM menübe, és a Settings-et választod (nem a recoveryt!)
3. Másodlagos rendszer kiválaszt->Partition setup->Activate
4. Visszalép->Boot mode->ellenőrizd, hogy mindenhol be van pipálva. a kexec is, mivel a cm10.1-ek kexec romok (alap esetben be van)
5. Full wipe a másodlagos rendszeren, majd telepíted a letöltött CM10.1-et.
6. Telepíted a hozzá való gapps-ot:[link]
7. Reboot, és kész.Tanács, nem tudom, hogy még szükséges:
Első indulásnál ne legyen usb-re kötve a telefon. Ha bebootolt Settings->Storage->Settings->USB computer connection->Media device (MTP)
Nekem csak így nem fagyott le, ha usb-re kötöttem. Természetesen ha majd rádugod usb-re, ki tudod választani a mass storage módot is. -
Le Klein
tag
Szeretnék segítséget kérni 982.124.14.XT910.Retail.en.EU, vagyok most rootkeeper-el megtartott root joggal, BMM-el, szeretnék felrakni egy CM 10.1 custom rom-ot, tudna valaki segíteni hogy milyen lépéseket kell végre hajtanom hogy ne legyen gond vele? System 2-nek szeretném. Előre is köszi a segítséget!
-
MrPetya19
addikt
Van egy olyan problémám, hogy jb felrakása után a beautiful widget egyből átállt a clock app alarm részére, de tegnap kipróbáltam a razr m launcherét, és ezért újra össze kellett raknom a főképernyőmet, de most már nem tudom beállítani, hogy direkt az ébresztőhőz vigyen. Valami ötlet?
Ja majd a jelenlegi homesrceenemet kirakom ide, amint hazaérek. -
acura13
aktív tag
válasz
SztiviVander #5631 üzenetére
Szia Sztivi !
igazad van!!!
,Voodoo ,Rootkeepert akartam irni..szóval előtte volt root backup, temp ...
majd frissités JB-re, majd utána a leirt jelenség..... -
MrPetya19
addikt
válasz
acura13 #5629 üzenetére
A skynet féle verziót jb-en root nélkül is fel lehet rakni. Bár a körös widget király, de a többi kicsi dolog nagyon zavar. De legalább jb gyors.
Nem tudja valaki, hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ha kirakok egy widgetet, akkor ne kelljen újra kiválasztanom egy listából? Ha ez meg lenne oldva, lehet hogy fent is maradna. -
SztiviVander
addikt
válasz
acura13 #5629 üzenetére
tibivel akarsz visszarakni root-ot?! nem tudom hogyan/mi alapján raktad fel a JB-t de ha előtte olvastál akkor biztos láttad hogy voodoo rootkeeper-el KELL a root-ot elmenteni majd az OTA JB felrakás után visszaállítani. persze ha csak simán jött az OTA frissítés te rögtön meg rányomtál hogy ucuneki frissítsél, az ciki. akkor annyit tehetsz hogy csatlakozol azok egyre népesebb táborához akik türelmetlenül várják a root-ot EU JB-re
-
Skynet258
veterán
válasz
acura13 #5627 üzenetére
Pl. követed ezeket a lépéseket.
Alapból nincs rajta.
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
Feltettem a JB a Razoromra, müködik minden, de amit a képeken mutatnak a 3 körös widget(óra, időjárás..) nincs nekem meg..mi aneve vagy hol kell elővarázsolni???
köszi
-
válasz
SztiviVander #5623 üzenetére
Köszi a tanácsot, az alap Titaniumot kipróbáltam, nem fagyaszt, csak a Pro verzió. Kedden viszi a futár szervizbe, addig akkor már nem piszkálom, csak reseletem majd hétfőn este. Vélhetően pár hétre ismét az Android 2.3.4 és/vagy a Nokia 6310i jön - utóbbira nagyon kíváncsi vagyok már: 5 csillagos hangminőség, tökéletes nyomógombok, 1 hét üzemidő anno, de már 10 éves lesz. Csak a telefonszámokat nem tudom, hogyan tegyem fel rá, mert a SIM felejtős a 700+ kontakt miatt, és nem hiszem, hogy gmail-ről szinkronizálni tudom, pedig de szép lenne.
-
l86544
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telcsit. Elkezdtem átrágni magam az összes hozzászóláson de lassan haladok.
Szeretnék abban segítséget kérni hogy milyen romot ajánlanátok rá. Nem játszom, a megbízhatóság, stabilitás és az üzem idő a lényeg, ha van magyar nyelv az sem hátrány.Köszi előre is.
-
SztiviVander
addikt
én ugyan nem szoktam játszani, de szerintem semmi olyan beállítás nincs a telón ami a játékokra hatással lenne. valószínűbb hogy a mentésben van valami defy-re hajazo amit a razr nem szeret. próbáltad feltenni ezeket a játékokat a play-ről úgyhogy nem restore-olsz vissza semmit sem? úgy is akadoznak?
-
válasz
SztiviVander #5620 üzenetére
Az applikáció cache üres volt, data-t töröltem, újraindítottam. Ezt eljátszottam 3-szor. Sajnos mindig újraindul. A Disable-t nem ajánlja fel persze.
Ingyenes Titanium Backup-om van, ugye jól sejtem, hogy azzal nem fagyasztok semmit? Vegyek TB Pro-t, vagy jó lehet ez is?
Köszönöm!A napokban küldöm a telót hardveres (?) javításra a nem működő hdmi miatt, lehet, hogy ott újrahúzzák.
-
grunge
addikt
Sziasztok! Így majd egy hónap után azt kell mondjam nagyon megszerettem ezt a kis gépet. Egy "gondom" van. Gyári ICS-en vagyok, uyge defy-ről váltottam. Volt két játék amit a mentések miatt Go backup-al megőriztem majd felpakoltam, nevesen a Hill Climb Racing és a Drag Racing. Azt tapasztalom hogy rosszabbul fut ez a kettő mint a defyn, valami paradox helyzet állt elő. Az előbbinél laggol a játék, darabos a mozgás. Az utóbbi szimplán akadozik. Feltettem Play-ről angry börz-öket azok jól futnak, Antutu meg 7200 pontot adott kb. Van valami javaslatotok hogy mire figyeljek, esetleg létezik valami beállítás ami felettelsíklottam?
-
SztiviVander
addikt
force stop nem sokat ér, elindul újra úgyis. inkább töröld az app data -ját meg a cache -ét, aztán reboot. ha ez nem segít akkor fagyaszd le, annyi hogy utána nem lesz Service numbers (sim kártyán lévő szolgáltatós számok) a telefonkönyvben. de nem tudom az amugy kinek hiányzik, nálam a mélyhűtőben van ez is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bAndezaNNN #5616 üzenetére
Itt érdeklődhetsz a Motorola szervizekről.
-
válasz
bAndezaNNN #5616 üzenetére
Nekem egy bizonyos Cirma és/vagy Cordon nevű céget mondtak. Gondolom az egyik a régi neve lehet (gugli
).
-
Erről mit gondoltok?
ICS-en 2 és fél napig ment a telefonon, 2 napja volt egy hard resetem JB-n, azóta nincs rendben valami.Egy bizonyos com.motorola.ServiceDialingNumbers valami szívta 57%-ban az akkumat (CPU total: 1h 53m, Keep awake: 7h 27m), korábban nem is láttam ilyent. Hiába force stoppoltam, ott van és energiavámpirkodik.
-
bAndezaNNN
csendes tag
Hol találok Budapesten Motorola szervizt?
-
morfondőr
addikt
válasz
vadallat88 #5612 üzenetére
Meg még szerintem ez! De nem vagyok benne biztos, mert még nem láttam MAXX-ot élőben, ezért nem tudom, hogy pontosan miben különbözik. Az ár meg relatív, éppen honnan lehet beszerezni.
-
proper
őstag
válasz
vadallat88 #5612 üzenetére
a tarto kereten valamit ki kell még vágni
de ha 40k+ból szerintem bőven megvan a maxx és nem kell görcsölni vele
-
morfondőr
addikt
válasz
vadallat88 #5609 üzenetére
Itt egy leírás képekkel: RAZR to RAZR MAXX conversion guide
-
proper
őstag
válasz
vadallat88 #5609 üzenetére
amennyi plusz cucc kell hozzá meg mire összekokányolod szerintem vehetsz is egy maxx-ot
youtube on keress rá ott láttam 1-2 videot hogy is kell csinálni és mi kell hozzá
-
vadallat88
tag
Sziasztook. Ollyan kérdésem lenne hogy RAZR XT910-hez belehet e szeretni a MAXX akkumlátorát plus hátlapját. Ha igen honnan és milyen áron? Még szeretnék beszerezni egy lapdockot.. valakinek nincs eladó vagy esetleg van tudomása hol lehet beszerezni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Szila|H|
tag
Az hogy lehet hogy B-telnél 82K HUF 8GB-os, Gsmhomnál 16GB 78K. Elírás lehet?
-
válasz
MrPetya19 #5601 üzenetére
Sajnos nem vihetem magyar szervizbe garanciális javításra, mert csak 6 hónapos expansys garanciám van rá (b-stock / bemutató darab volt, igen kedvező áron). Sokkal egyszerűbb lenne nekem is Bp-en intézni, de csak fizetős javítást kérhetnék, ami alaplapcsere esetén fájó összeg lenne.
A nemrég lecserélt notebookom is alaplap-hibás volt, rossz ómen.
Ha meg nincs alaplapjuk, akkor adhatnak helyette egy zsír új Maxx-ot, azt még forgalmazzák
(és akkor beleért Móricka keze a bilibe...)A Titanium backup utáni helyreállítással sokat vesződtem tegnap, ma meg 9 óra alatt 30%-ra esett az akku, lehet, hogy elszúrtam valamit...
Csináljak rajta hard reset-et visszaküldés előtt? Gyári JB, de rootolt. -
Laca0
addikt
Nálam az amerikai verzió volt fent, ami a régi kernel-t használta, így "egyszerűen" (erről tudna azért iguana mester mesélni
) vissza tudtam állni.
A jelzett fenntartásaim miatt nem állok most át a végleges JB-re, mert onnan -még- nincs visszaút.
Ha kiforr valamelyik CM verzió, akkor azt biztosan tesztelni fogom. -
MrPetya19
addikt
A magyar szervízbe is elküldheted nyugodtan szerintem, bár én utána néznék, hogy még meg lehet-e vonni a garanciát. Én csak ezért küldtem ki, mert egy másik telómmal ezt megcsinálták. Nekem sokat volt kint, bár az ünnepek után ment ki, és akkor sok más dolguk volt. Szerintem alaplap csere kell, tehát attól függ, hogy van-e épp alaplap, mert ha nincs, akkor sok időbe is telhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tippmix
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest