- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojo02
tag
Szintén GB-vel kezdte e teló nálam.
Szerintem mikor flasseltem elkövetem egy igen amatőr hibát.... :
a sd memóriakártyát benne hagytam a telóban
, azt ott találtam meg 1-2-3 rendszer alkalmazást.
Azt gondolom ez is az oka a kamera flas kikapcsolási problémámnak.
de lusta
vagyok újra rakni.
-
jolti05
őstag
Táska az esetek 95%-ában van nálam, csak a vándorló életmód miatt általában tele, amennyire csak lehet, de azon a +60-100grammon és pár négyzetcentiméteren valóban nem műlik sok
Tartok tőle, hogy jóval kisebb teljesítményűt kapok, mint a "beígért", illetve attól méginkább, hogy bár hosszútávú beruházást szeretnék, előbb fog a kukában kikötni, mint hogy másik telefonban kezdjek gondolkodni.
Másik eszközöm nincs, esetleg a laptopom tudnám vele tölteni, de annak a töltője 19V-on 2,1A-t ad le, ezért azt sejtem, hogy az 5V 2,1A nem lenne neki elég, viszont asszonypajtás is biztosan használná alkalomadtán, úgyhogy jól tud jönni a két csatlakozási lehetőség és az esetleges nagyobb kapacitás.
Összességében azt hiszem az egyik nagyobbat választom, ezt még megálmodom.
Köszönöm az eszmecserét -
jolti05
őstag
Elbizonytalanítottál, pedig már nagyjából fixáltam magamban, hogy mit szeretnék
Semmiképpen sem szeretnék a jövőben másik bankot vásárolni, ha lecserélem a telefonom. Olyan megfontolásból néztem 5000mAh-s külső töltőket, mert ezeknek sem a súlya, sem a mérete nem vészes, könnyen hordozható. Ha tippelnem kellene, maximum heti 2 alkalommal lenne rá szükségem, hogy töltsek valamennyit a telefonomon, de olyankor nagyon
Egy olyan buta gondolatom is támadt, hogy minél nagyobb értéket írnak a készülékre, mint mAh, hogy valós értéket kapjak, egyre nagyobb számokkal kell osztani. Úgy vélemem, az 1800mAh-s aksimat 2x fel tudnám tölteni egy ~2ezer forintos ketyerével. Ez nem feltétlen sok, főleg, ha mondjuk jövő ilyenkorra már egy 2000-res aksival furikázik a telefonom. Egy Droid Mini-t szeretnék majd, ha valaha bekerül Magyarországra.
Találtam egy 18650-es típusú bankot, ami elvileg 12000mAh-s; erre írta az egyik kolléga a fórumban, hogy " A 18650-ek teteje 2500mah korul van. "
Ezért (is) vagyok bizonytalan egy bármilyen választásban, mert igazából bármelyik lehet bármilyenTehát, Neked az a konklúziód, hogy kicsit több pénz, kicsit nagyobb méret, kicsit nagyobb súly, kicsit több csatlakoztatási lehetőség, kicsit többszöri feltöltés?
Közülük inkább (1 2 3 4), mint közülük (1 2 3)?Szerk.: Jut eszembe. Arról esetleg nincs hír, hogy az új Droid Mini mikor kerül itthon piacra? Már ha kerül.
-
Haugland
aktív tag
Szia,
Ha gyári visszaállást tervezel, CID nélkül, akkro olvasd el a privát üzit.
Napokkal ezelőtt csináltam és is olyat, és zaklattam IguanatMost már gyári rendszeren vagyok, rootolva és BMM-el, ami megoldja a CID hibát (másra jelenleg nem használom a BMM-et)
Az össz hibám jelenleg annyi, hogy USB-kábellel nem érem el a telefon memóriáját
Erre azóta se kaptam választ és magamtól sem találtam megoldást.
Ha jól emléxem, akkor rootolás előtt még működött, és utána már nem... de nem vagyok benne 100% biztos. -
TheSaurus62
tag
Nekem anno a vadonatúj Defym kirepült a kezemből (fényképeztem, és túl gyorsan emeltem fel), repült felfelé vagy 2, elfelé meg 3 métert, a sarkára és betonra esett, és egy alig látható karcon (az se a kijelzőn) kívül más baja nem lett. Nekem se, pedig azt hittem, ott kapok infarktust.
-
Tel Chi
tag
Ok értem köszönöm!
Leesett a gyári ICS-t ha frissítem, nem egy magasabb szoftverszámú ICS lesz rajta, hanem a már gyárilag is megjelent újabb szoftver lesz rajta az pedig a JB és arra még nincs root.
Egyébként megéri frissíteni JB-re jobb, szebb, többet tud?
A brick is agyfajta rootolás? -
-
iguana
őstag
azt hiszem én írtam
mivel ICS óta ki lett véve, hogy kapcsolgatni lehessen az apn beállításokat, 2g-3g, és a gps-t, ezért csak custom rom esetén működik. (azon belül is ha jól emlékszem CM-el) tasker-t, és llama-t használnak 2g-3g kapcsolgatásra CM mellett.
ez a 2g-3g kapcsolgatás nagyon a bögyömben van, hogy nem lehet közvetlenül, hanem csak a beállításokba visz be. ezt a korlátozást az android részről nagyon_nagyon utálom.
szóval én manuálisan átbillentem 3g-re, ha kell, majd vissza, amikor nem kell. ez van.#Probber
Valamiféle teszt csoportban lehetsz benne. jelentkeztél ilyenre?
"Software update user trial" -
SztiviVander
addikt
Athos valszeg azt értette fére valahol (vagy ahol rábukkant ott is "szagértők" mondták) hogy az 5Ghz-en működő 801.11a szabványt nem támogatja a razr. a dual band (2.4 és 5Ghz) N-es routerekkel megy a razr, nem véletlen utal erre a teló specifikációjában lévő "dual band" megjegyzés.
-
Ez ilyen egyszerű, és az okos emberek a szervízben nem sejtenek semmit? Tetszik, valszeg kipróbálom, ha végre megjön. (Nem számoltam a négy napos ünneppel, és 7k-s gyors szállítást se igényeltem)
Egyébként ha megjön(és elkezdődik az őszi szünet) írnék kis téma indító írást, csinálni kéne egy dropboxot, a fájloknak(root, leírások docban, appok, stb) megfűszerezve néhány még sokáig ki nem próbálható (nincs otg-m, és kína messze van) de elméletben tökéletesen működő hasznos dolgok. (nyomtatás, projektor, nyomkövetés, ethernet) és hasznos appok hosszú listája.
-
Laca0
addikt
Az mindenképpen gond lehet, mert az új sim-ek már sokkal többet tudnak, sokkal gyorsabbak mint a régiek.
Bár elindul vele a telefon, mert visszafelé kompatibilis, de teljesen már belső felépítésű.
Én a helyedben mindenképpen bepróbálkoznék egy cserével. Nekem néhány éve 1 ezresért cserélték. -
iguana
őstag
easyrootics:
[link]Ezek legyenek beállítva a telefonon:
USB Media Device (MTP) módként csatlakoztasd a pc-hez
Config > Security > Unknown Sources
USB Debug (Config > Developer Options > USB debug
Enable Mock Locations Config > Developer Options > Mock LocationEasyRootICS_Windows.bat elindítod a pc-n és kész.
-
iguana
őstag
rom csere, rootolás garanciavesztéssel jár.
factory kábeles dolog akkor van, ha lemerül az akksid rom cserélgetés közben.
ha úgy állsz neki, hogy kb 70%.od van és kéznél van a fastboot file-od, amit vissza tudsz tenni végső esetben, akkor nem kerülhetsz ilyen helyzetbe.cm10 már közelít, hogy dd legyen (daily driver), de nem javaslom feltenni főrendszerként, csak másodlagosként, próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xbox Ultimate előfizetések
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged